Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(disi @ 2009 06 24, 13:33)
Ar gali alergizuoti Pulsatila6? Ant pilvo vaikui atsirado raudonų pabėrimų.Ir žandai išgėrus Pulsatilos nurausta.Pagal vaisto paveikslą vaistas tiktų-dygsta dantys, neramus, nori būti ant rankų, sloga-gelsvai-žalsva.Ber ar duoti jei alergizuoja?Ar tai reiškia, kad netinka?
Ir dar.Po virusinės infekcijos savaitę laiko kosti.Dabar jau atsikosti.Bet karkalų daug.Naktį ar dieną miegant arba atsikėlus užeina kosulio priepuoliai.Man rodos, kad gulint susikaupia daug gleivių, kurios ir dirgina gerklę.Gydytoja liepia duoti Ambroksolį.O aš tikiuosi su homeopatiniais išgydyt.Dieną geriam Prospaną, Tartephedreelį, nakčiai duodu Droseros.Kaip dar tuos karkalus, gleives išvalyti greičiau?
Ir dar.Dygsta krūminiai.Dantenos ištinę baisiai.Naktimis blaškosi, vietos neranda, skauda.Duodu Chamomilą 30, Calcium carbonicum 6.Kas dar galėtų tą skausmą sumažinti, kaip pagelbėti vaikui? Aišku, dabar viskas susidėję į vietą-dantys, sloga, kosulys.

Labas, mūsų vaikai septyniomis dienomis skiriasi, maniškė irgi paskutinius krūminius auginasi , tai vieną dieną net 39.6 C. turėjo, atrodė jokie žirniukai nemušė tempos, bet buvo momentais linksma, žaidė, bet vistiek bijojau kepinti vaiką, tai vieną kart apie antrą dienos daviau ibufeno, bet per porą valandų temperatūra sugrįžo, o antrą kart apie dvyliktą nakties, tai ryte jau sveikutėlė atsikėlė, taip ir nesugrįžo temperatūra, aišku dar ir žirniukų gavo, dėl temperatūros daviau Kali phos. 6d, o dėl dantų duodu magn. phos.6d, calc.phos 6d, silicea 6d., dar duodu pulsatilos 30c., aš jai tirpinu viską šaukštelyje, kartais duodu pasmuguriauti pačiulpti, nes labai nori, tik man ramiau, kai sugirdau, tai žinau, kad nenurijo žirniuko. O tu pasiskaityk čia , gal grasi kas tau tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 06 24, 14:33)
Ar gali alergizuoti Pulsatila6? Ant pilvo vaikui atsirado raudonų pabėrimų.Ir žandai išgėrus Pulsatilos nurausta.Pagal vaisto paveikslą vaistas tiktų-dygsta dantys, neramus, nori būti ant rankų, sloga-gelsvai-žalsva.Ber ar duoti jei alergizuoja?Ar tai reiškia, kad netinka?
Ir dar.Po virusinės infekcijos savaitę laiko kosti.Dabar jau atsikosti.Bet karkalų daug.Naktį ar dieną miegant arba atsikėlus užeina kosulio priepuoliai.Man rodos, kad gulint susikaupia daug gleivių, kurios ir dirgina gerklę.Gydytoja liepia duoti Ambroksolį.O aš tikiuosi su homeopatiniais išgydyt.Dieną geriam Prospaną, Tartephedreelį, nakčiai duodu Droseros.Kaip dar tuos karkalus, gleives išvalyti greičiau?
Ir dar.Dygsta krūminiai.Dantenos ištinę baisiai.Naktimis blaškosi, vietos neranda, skauda.Duodu Chamomilą 30, Calcium carbonicum 6.Kas dar galėtų tą skausmą sumažinti, kaip pagelbėti vaikui? Aišku, dabar viskas susidėję į vietą-dantys, sloga, kosulys.

Manau, kad Pulsatilla gali alergizuoti. Mums vienas homeopatas buvo paskyręs ją 30 potencijos kaip konstitucinį vaistą (rašiau anksčiau šitoj temelėj) kartu su hepar sulfuris 30 ir chamomilla 30. Po savaitės išbėrė. Kai pasikonsultavau su kitu homeopatu, liepė visus vaistus nutraukti ir dar pasakė, kad pulsatilla su chamomilla neutralizuoja vienas kitą. Apskritai, gydantis atsiradus naujiems požymiams, nesusijusiems su liga, sakė, kad visus vaistus reikia nutraukti. Bėrimas po kelių dienų praėjo.
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 06 24, 21:40)
Manau, kad Pulsatilla gali alergizuoti. Mums vienas homeopatas buvo paskyręs ją 30 potencijos kaip konstitucinį vaistą (rašiau anksčiau šitoj temelėj) kartu su hepar sulfuris 30 ir chamomilla 30. Po savaitės išbėrė. Kai pasikonsultavau su kitu homeopatu, liepė visus vaistus nutraukti ir dar pasakė, kad pulsatilla su chamomilla neutralizuoja vienas kitą. Apskritai, gydantis atsiradus naujiems požymiams, nesusijusiems su liga, sakė, kad visus vaistus reikia nutraukti. Bėrimas po kelių dienų praėjo.
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif

mes, kai dygo viduriniajai dantys, ir kiekvieno danties dygimą lydėjo tąsi sloga ir kosuliai, gydėmės pagrinde chamomilla 6 ir kalium bichromicum 6.
Atsakyti
Disi, o virškinimas kaip (nedavus vaistų)? Gal tiesiog reikėtų pamėginti aukštesnę potenciją, t.y. 30??
O kas nors esat bandę C12 potencijas? Jos tokios yra, bet kažkaip labai retai minimos. O gal čia tiesiog nuo mokyklos priklauso?
Papildyta:
QUOTE(baibokiukas @ 2009 06 24, 16:11)
dėl temperatūros daviau Kali phos. 6d, o dėl dantų duodu magn. phos.6d, calc.phos 6d, silicea 6d., dar duodu pulsatilos 30c.,

Gal galit dėl Silicea paaiškinti. Buvo kažkokie gerklės paraudimai/uždegimai ar seilių liaukų patinimai? Įdomu pasidarė ax.gif Ar labai sunkiai su pūliniais dygo?
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Dabar atgaminau, kad ir anksčiau nuo Pulsatilos buvo alerginė reakcija.Dar mažiui Echinacėjos komplekso lašiukai sukelia alerginę reakciją, Sinupretas irgi.Kažkaip visi augalinės kilmės.
Viksvaite, o kiek kartų per dieną duodavot Chamomilos ir Kalium bichromicum?
Obuoliausia,-šiaip mažiui-ne ligos metu -nuo pat gimimo papučia pilvelį,tuštinasi kas dieną .Nors dabar kai buvo ligos pikas su t-ra 39,4, pilvukas buvo užkietėjęs (stačiau klizmutę), dabar tuštinimasis normalizavosi.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 24, 22:57)
Disi, o virškinimas kaip (nedavus vaistų)? Gal tiesiog reikėtų pamėginti aukštesnę potenciją, t.y. 30??
O kas nors esat bandę C12 potencijas? Jos tokios yra, bet kažkaip labai retai minimos. O gal čia tiesiog nuo mokyklos priklauso?
Papildyta:
Gal galit dėl Silicea paaiškinti. Buvo kažkokie gerklės paraudimai/uždegimai ar seilių liaukų patinimai? Įdomu pasidarė  ax.gif Ar labai sunkiai su pūliniais dygo?

Mes bandėm 12 potenciją, kadangi mažąją nuo 6 daugeliu atveju paberia, nuo 12 jau tokios reakcijos nebūna. Kažkokio didelio skirtumo tarp 6 ir 12 poveikiui nematau.

Ir Silicea kaip konstitucinį du mėnesius naudojom, buvo nuolatinis gerklės paraudimas, limfmazgių padidėjimai, kosulys, alergija - čia dičkei mano (daugmaž pameni turbūt mūsų bėdas). Kiek supratau jinau daugiau alergijų atvejais, kuomet sualergizuota gleivinė, ir skiriama.

Disi, 30 potencijoj jau jokios veikliosios medžiagos nėra anei vienos molekulės, jų nelieka jau nuo 24. Labai abejoju kad 30 potencija sukeltų alergiją. Mano mergiotę nuo 6 stipriai beria ir ne pavieniais spuogiukais, o dideliais puškiais - kaip dilgėlinė gaunasi, apie kąsimąsi iš vis patyliu. Jau esu atsekus kas beria, ir ramia sąžine duodu tuos pačius 30, tikrai jokių reakcijų nekyla. Be to reik žiūrėt ar kartu su homeopatiniais neduodat kažko iš žolinių preparatų (kiek supratau duodat) - mus pvz. beria nuo čiobrelio, teko nemažai pastebėt kol tai supratau.
Atsakyti
Disi, viduriai kietėt tada per temperatūros piką galėjo dėl skysčių trūkumo ("nugaravo"). O 30 potencija lyg ir neturėtų berti. Kaip Vilytte rašė, materialios medžiagos nelieka nuo 12C potencijos. Pernešama tik vaisto "informacija".

Vilytte, o su dičkės kosuliai nors kiek apsiramino?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 25, 11:12)
Vilytte, o su dičkės kosuliai nors kiek apsiramino?

Ačiū, apsiramino. Bet teko ir cheminiais vaistais gydytis. Juos jau baigėm naudot, nuolatinis gydymas neskirtas joks abejojant, kad tikrai turim tą astmą. Dabar gydomės tik homeopatiniais, labai tikiuosi geriausio.
Atsakyti
Šiaip dičkei mano Silicea ir 6 ir 12 ir 30 buvo skirta prie obstrukcinių bronchitų. Ji kaip flixotidas atstatinėja gleivinę....
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 25, 14:28)
Šiaip dičkei mano Silicea ir 6 ir 12 ir 30 buvo skirta prie obstrukcinių bronchitų. Ji kaip flixotidas atstatinėja gleivinę....

O jūs jau baigėt su kosuliukais kankintis?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 24, 20:57)

Gal galit dėl Silicea paaiškinti. Buvo kažkokie gerklės paraudimai/uždegimai ar seilių liaukų patinimai? Įdomu pasidarė  ax.gif Ar labai sunkiai su pūliniais dygo?

Silicea duodu del ilgo ir sunkaus dantu dygimo, polinkio susirgti per dantu dygima, aplamai mano mergina sirgo tik dantu dygimo metu kelis kartus, bet labai sunkiai. Kai dygsta dantys, tai visi pavargstame, cia dar galima rasti http://www.truestarh...es/2260005.html . O kaip manote, nereiktu duoti?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 25, 13:44)
O jūs jau baigėt su kosuliukais kankintis?

Dar ne... doh.gif Vėl važiuosiu vakare pas gydytoją... Kažkoks užburtas ratas - skystini gleives (Tartephedreel ar Pertusinas), tai ir seilių daugėja. O jis ir taip labai stipriai seilėjasi, nes dantys dygsta. Tai ir kosti žiauriai tada. Nuimi - kosulys pasunkėja neatsikosti. Taip ir žaidžiam. Jau buvo pradėjęs leistis į krūtinę, tai Phosphor Homacord daviau su Drosera. Jau šešta diena gauna. Tai šiandien jau matau rezultatą. Bet kosulys jau 2 savaites. Nors gydytoja aiškina, kad tokiems mažiems (9 mėn) tai normalu, nes kosulio refleksas "neišlavintas".... Ir sakė, kad jokiu būdu antibiotikų neskirs, nes nėr nei temperatūros, nei nieko. Bet jei per mėnesį nepraeis, kažką reiks galvot... Bet tikiuosi, kad praeis.
Papildyta:
O ką Silicea duoda dar apart gleivinės atstatymo?... Nelabai šprechinu angliškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 06 25, 13:44)
Silicea duodu del ilgo ir sunkaus dantu dygimo, polinkio susirgti per dantu dygima, aplamai mano mergina sirgo tik dantu dygimo metu kelis kartus, bet labai sunkiai. Kai dygsta dantys, tai visi pavargstame, cia dar galima rasti http://www.truestarh...es/2260005.html . O kaip manote, nereiktu duoti?

Nea, taip sakant, praktinius pritaikymo variantus bandau įsiminti ax.gif Nes tas teorinis aprašymas dažnai ne visai aiškų vaizdą duoda.
Atsakyti