QUOTE(disi @ 2009 06 24, 13:33)
Ar gali alergizuoti Pulsatila6? Ant pilvo vaikui atsirado raudonų pabėrimų.Ir žandai išgėrus Pulsatilos nurausta.Pagal vaisto paveikslą vaistas tiktų-dygsta dantys, neramus, nori būti ant rankų, sloga-gelsvai-žalsva.Ber ar duoti jei alergizuoja?Ar tai reiškia, kad netinka?
Ir dar.Po virusinės infekcijos savaitę laiko kosti.Dabar jau atsikosti.Bet karkalų daug.Naktį ar dieną miegant arba atsikėlus užeina kosulio priepuoliai.Man rodos, kad gulint susikaupia daug gleivių, kurios ir dirgina gerklę.Gydytoja liepia duoti Ambroksolį.O aš tikiuosi su homeopatiniais išgydyt.Dieną geriam Prospaną, Tartephedreelį, nakčiai duodu Droseros.Kaip dar tuos karkalus, gleives išvalyti greičiau?
Ir dar.Dygsta krūminiai.Dantenos ištinę baisiai.Naktimis blaškosi, vietos neranda, skauda.Duodu Chamomilą 30, Calcium carbonicum 6.Kas dar galėtų tą skausmą sumažinti, kaip pagelbėti vaikui? Aišku, dabar viskas susidėję į vietą-dantys, sloga, kosulys.
Ir dar.Po virusinės infekcijos savaitę laiko kosti.Dabar jau atsikosti.Bet karkalų daug.Naktį ar dieną miegant arba atsikėlus užeina kosulio priepuoliai.Man rodos, kad gulint susikaupia daug gleivių, kurios ir dirgina gerklę.Gydytoja liepia duoti Ambroksolį.O aš tikiuosi su homeopatiniais išgydyt.Dieną geriam Prospaną, Tartephedreelį, nakčiai duodu Droseros.Kaip dar tuos karkalus, gleives išvalyti greičiau?
Ir dar.Dygsta krūminiai.Dantenos ištinę baisiai.Naktimis blaškosi, vietos neranda, skauda.Duodu Chamomilą 30, Calcium carbonicum 6.Kas dar galėtų tą skausmą sumažinti, kaip pagelbėti vaikui? Aišku, dabar viskas susidėję į vietą-dantys, sloga, kosulys.
Labas, mūsų vaikai septyniomis dienomis skiriasi, maniškė irgi paskutinius krūminius auginasi , tai vieną dieną net 39.6 C. turėjo, atrodė jokie žirniukai nemušė tempos, bet buvo momentais linksma, žaidė, bet vistiek bijojau kepinti vaiką, tai vieną kart apie antrą dienos daviau ibufeno, bet per porą valandų temperatūra sugrįžo, o antrą kart apie dvyliktą nakties, tai ryte jau sveikutėlė atsikėlė, taip ir nesugrįžo temperatūra, aišku dar ir žirniukų gavo, dėl temperatūros daviau Kali phos. 6d, o dėl dantų duodu magn. phos.6d, calc.phos 6d, silicea 6d., dar duodu pulsatilos 30c., aš jai tirpinu viską šaukštelyje, kartais duodu pasmuguriauti pačiulpti, nes labai nori, tik man ramiau, kai sugirdau, tai žinau, kad nenurijo žirniuko. O tu pasiskaityk čia , gal grasi kas tau tiktų