Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(gretute703 @ 2009 06 13, 19:29)
aga PROSPANO mes jau antra buteliuka pradejom, ir tepu su tepaliuku DR. THAISONO,bet kolkas jokiu rezultatu, jau bijau ir vel nakties, nes zinau, kad mano mazele vel puse nakties nemegos, diena tai beveik negirdziu,kad ji kosetu, bet kai tik miego laikas, o ypac naktys, tai vyksta kazkas nepaaiskinamo, kartais atrodo, kad ji jau taip gerkle sudraske iki mesos givos  verysad.gif  verysad.gif

aš ir sakyčiau Drosera 6. Kelis kartus pastebėjau, kad mano dvimetei Prospanas kosulį sustiprino. O kai vieną kartą kosėjo smarkiai, priepoliškai beveik iki vėmimo (pediatrė konstatavusi bronchitą paskyrė antibiotikus, bet mes jų negėrėm), Drosera per vieną dieną smarkiai pagerino savijautą
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 06 13, 08:16)
mamytes gal jus man padesit , mano mazylei jau antra savaite kosulis siaubingas. gydytoja skyria vien tik stodakla, kuris visiskai nepadeda, nei temperaturos, nei slogos kaip ir nera, uz tat kosto kaip pakvaisusi iki apsivemimo, jau 3 diena net naktim kelesi kas valanda ir verkia is skausmo, jau ant tiek gerkle isdraske tas kosulis

Aš irgi balsuoju už Drosera rolleyes.gif Jeigu tas kosulys sustiprėja apie vidurnaktį.

Dar pasiskaitykit apie Ipecacuanha.
Atsakyti
Jokiu būdu negalima naudot Prospan kartu su šiuo tepalu. Prospan skatina atsikosėjimą, o tepalas malšina. Padarei vaikui "meškos paslaugą". Vienas skatino, kitas malšino - rezultatas akivaizdus... Be to tie tepaliukai dažnai sudirgina vaikams kvėpavimo takus jei tepat krūtinę ar nugarytę... Nebent padukus su jais galima ir tai, jei nėr temperatūros.
Atsakyti
labai jum aciu mamytes uz patarimus, vaziuoju i vaistines, Drosera ieskot,
eima kiek supratau tu apie DR thaisono tepaliuka kalbi? nu va, juk tokiu dalyku, net daktarai nepasako doh.gif . siandien vel buvo bemiege naktys, o kaip mazeles gaila, kad net verkt norisi verysad.gif
Atsakyti
Vaistinėse ieškokit Drosera homaccord (turi būti didesnėse). O atskirai Drosera ar Vilniuje kur bus?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 14, 10:45)
Vaistinėse ieškokit Drosera homaccord (turi būti didesnėse). O atskirai Drosera ar Vilniuje kur bus?

tik pas homeopatus, greiciausiai...
Atsakyti
cry.gif nu va islaksciau visas netoli namu esancias vaistines, niekur nera, vienoj man aplamai pasake, kad tai uzdrausti vaistai blink.gif . bandysiu rytoj vaziuot i didesnes vaistines
Atsakyti
Ieškojot Drosera homaccord?

O dėl tų uždrausti: veikiausiai nežino, su kuo tai "valgoma", tai dažnai gali visokių dalykų išgirsti. Šiaip, aš tik vienintelį kartą esu sutikusi vaistininkę eilinėje vaistinėje (kas keisčiausia - Eurovaistinės), kuri sugebėjo duoti patarimų apie homeopatinių vartojimą.
Atsakyti
Drosera, kaip ir raset taip ir uzklausinejau vaistinese, bet kiek supratau reik pagal pilna pavadinima uzklausinet, rytoj vel keliausiu per vaistines
Atsakyti
Na pagal paiešką rodo, kad Vilniuje tik vienoje vaistinėje yra Drosera homaccord http://www.vaistai.l...com...Å”ai 30ml
Atsakyti
Homakordų visose didesnėse Eurovaistinėse turi būti. Dar Širdažolėje reiktų pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 06 14, 20:07)
Na pagal paiešką rodo, kad Vilniuje tik vienoje vaistinėje yra Drosera homaccord  http://www.vaistai.l...com...Å”ai 30ml

Pingvinuk, neivedei paieskoj miesto, todel parode visas vaistines is A raides, t.y. tik dali paieskos.
Paieska rodo, kad Eurovaistines turi, kaip Obuoliausia ir raso.
http://www.vaistai.l.....era homaccord

Atsakyti