Laba diena reikia pagalbos
Mama gydosi sanarių skausmus, kraujospūdį ir tt. su Lachesė 200. Gėrė savaitę, bet per klaidą kas dieną, nors buvo skirta kas antrą, po savaitės pradėjo džiūti burna, lūpas išbėrė herper, patino limfmazgis kakle, patino veidas. Homeopatas skyrė priešnodžius, turbūt viskas susitvarkys, bet labai įdomu, ar tokie papildomi reiškiniai tai tik perdozavimas, ar vaisto neatitaikymas kaip manote
QUOTE(Puk @ 2009 06 10, 17:08)
Laba diena reikia pagalbos
Mama gydosi sanarių skausmus, kraujospūdį ir tt. su Lachesė 200. Gėrė savaitę, bet per klaidą kas dieną, nors buvo skirta kas antrą, po savaitės pradėjo džiūti burna, lūpas išbėrė herper, patino limfmazgis kakle, patino veidas. Homeopatas skyrė priešnodžius, turbūt viskas susitvarkys, bet labai įdomu, ar tokie papildomi reiškiniai tai tik perdozavimas, ar vaisto neatitaikymas kaip manote
Greičiausiai perdozavimas, nors gali būti ir tai, ir tai. Nesijaudinkit, antidotai sutvarkys būklę.
200 potencija stipri.
QUOTE(cola @ 2009 06 08, 13:56)
gal ir noriu...
ir su sunum nueiciau, nes poliklinikos daktare pasake, kad viskas, ji daugiau nezino ko ieskot (temperatura yra apie 37,2-37,4), ieskokit netradiciniu budu
ziauriai lupasi delnai (ir nieko nepataria, alegiju tyrimai nerodo)
zodziu
o Vilniuj gal kas gali ka patart?
ir su sunum nueiciau, nes poliklinikos daktare pasake, kad viskas, ji daugiau nezino ko ieskot (temperatura yra apie 37,2-37,4), ieskokit netradiciniu budu
ziauriai lupasi delnai (ir nieko nepataria, alegiju tyrimai nerodo)
zodziu
o Vilniuj gal kas gali ka patart?
Jeigu jau gydytoja pati pripažįsta, kad neturi kuo pagelbėti - mes ne kuo padėsim. Geriausia kreiptis į profesionalų homeopatą.
Šiaip, mano mažajam vieną kartą buvo nusilupę delnai sergant virusiniu uždegimu, kai sutriko virškinimas. Po to ilgai dar "derinom" visą organizmą, nes tą kartą gavo ir antibiotikų dozę
Puk, 200 yra pakankamai stipri potencija. Dar būtent Lachesis. Jie yra pakankamai stipriai veikiantys (jeigu skaitai angl. pasiieškok). Manyčiau, antidote viską sutvarkys Neatitaikymas būtų jeigu nepasireikštų... niekaip.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 10, 22:09)
Puk, 200 yra pakankamai stipri potencija. Dar būtent Lachesis. Jie yra pakankamai stipriai veikiantys (jeigu skaitai angl. pasiieškok). Manyčiau, antidote viską sutvarkys Neatitaikymas būtų jeigu nepasireikštų... niekaip.
Ačiū, merginos mamai jau lyg geriau, na daugiau neblogėja, bet jau ji dabar išsigandusi homeopatijos bet yra pasiruošusi toliau gydytis pagal gyd. nurodymus
Viskas turi būti gerai. Todėl ir nerekomenduojama savigydai naudoti aukštesnės nei C30 potencijos, nes nepavykus suvaldyti proceso, gali atsirasti neigiamos reakcijos (dažniausiai, kokios būtų pavartojus tos medžiagos materialia forma - t.y. nepotencijuotos).
QUOTE(liud @ 2009 06 08, 14:57)
noreciau paklausti mamyciu kurios nusimano nuo rudens zadam atiduoti suneli(bus 2,5metu) i darzeli, tai dabar galvoju gal per vasara duoti ka nors imunitetui pastiprinti
lauksiu patarymu
aciu labai
lauksiu patarymu
aciu labai
Perskaitykit šios temos 11 žinutę- Obuoliausia rašė apie Calcium complex, taip pat yra lietuviškas homeopatinės echinacėjos kompleksas( vilytte 469 žinutėj rašė). O šiaip įprastos grūdinimo priemonės-grynas oras, pilnavertė mityba, režimas.
Kažkas klausė apie gimdymą ir homeopatiją:
Čia
Ir dar informatyvus dalykas:
Apie Aconitum, Belladonna ir Arsenicum album
Crystalline, "pramušo" informacija ?? Dėkui už nuorodas. Man asmeniškai antroji labai naudinga, nes Arsenicum reikia kaip nors atskirti.
mamytes gal jus man padesit , mano mazylei jau antra savaite kosulis siaubingas. gydytoja skyria vien tik stodakla, kuris visiskai nepadeda, nei temperaturos, nei slogos kaip ir nera, uz tat kosto kaip pakvaisusi iki apsivemimo, jau 3 diena net naktim kelesi kas valanda ir verkia is skausmo, jau ant tiek gerkle isdraske tas kosulis
QUOTE(gretute703 @ 2009 06 13, 09:16)
mamytes gal jus man padesit , mano mazylei jau antra savaite kosulis siaubingas. gydytoja skyria vien tik stodakla, kuris visiskai nepadeda, nei temperaturos, nei slogos kaip ir nera, uz tat kosto kaip pakvaisusi iki apsivemimo, jau 3 diena net naktim kelesi kas valanda ir verkia is skausmo, jau ant tiek gerkle isdraske tas kosulis
o brontexo arba prospano sirupeliu nebandet?beja,dar kosuli palengvina tepaliukai su eukaliptu,mes naudojom daktaro Thaisono,tepem padukus,krutinele ir nugaryte,sveikit
aga PROSPANO mes jau antra buteliuka pradejom, ir tepu su tepaliuku DR. THAISONO,bet kolkas jokiu rezultatu, jau bijau ir vel nakties, nes zinau, kad mano mazele vel puse nakties nemegos, diena tai beveik negirdziu,kad ji kosetu, bet kai tik miego laikas, o ypac naktys, tai vyksta kazkas nepaaiskinamo, kartais atrodo, kad ji jau taip gerkle sudraske iki mesos givos
gretute703, jei gydytumėtės vienkomponenčiais, sakyčiaus drosera turėtų tikti
arba kokį sirupą su čiobreliais pabandyt (pvz. Pectoral-gysločiai, raktažolės, čiobreliai)
arba kokį sirupą su čiobreliais pabandyt (pvz. Pectoral-gysločiai, raktažolės, čiobreliai)