Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Pingvinuk, reiktų tavo vargą į pirmą psl. sudėti, šitiek susisteminai.
Aš vis pagalvoju, kad reiktų šią temą susisteminti ir pagal ligeles : kosuliai (sausi, šlapi), slogos (vandeningos, tirštos), tempera (sausa, prakaituojanti). Merginos panašiai alergiukų temoj yra padariusios, tik vis laiko neatrandu wub.gif .

Opium, mums nuo Pulsatilos 200 buvo prasidėję vėmimai. Nesu 100 proc. tikra, kad nuo to, bet buvo skirta kas savaitę, tai kas savaitę ir vemdavom; 5 savaites vartojom, 5 kart ir vėmėm. Tik kokį trečiąjį kartą pradėjau įtarinėt Pulsatilą 200, paskui pamaniua, kad negali taip būti, bet kai nutraukėm, daugiau tie vėmimai nebesikartojo. O skyrus 200 Sepia labai stipriai kosulius (kurie jau buvo aprimę) iššaukė, tai dabar 200 potencijų purtausi, nors abu kartus buvo skirta gydytojo.

Mums iš vis homeopatija daro keistą poveikį. Skyrus Ignatia30, prasidėjo kažkokie naktiniai kliedesiai, bet atlaikėm visą kursą. Teigiamas rezultatas - vaikas kažkaip drąsesnis tapo. Nu bet kosulys nesitraukia nei per kur.

Mažiukei pavartojus Calcium carbonicum, po kokio pusės metų nosies užsikimšimo, užgulimo, naktinių paknarkimų, nosis pavartojus calc. carb. porą mėnesių atsilaisvino, ir dabar net slogų metu neužsikiša - įtariu gal adenoidus apmažino.

Ignaser, Rotušės homeopatinėj vaistinėj yra kompeksas Echinacėjos, toks bendram imunintetui pasitiprint, skirtas ilgesniam nuolatiniam naudojimui. Šiaip dar Hepar Sulfur 12 ar 30 galima būtų kokį mėnesiuką panaudot.
Tonsilotrenas iš eilinės vaistinės su tuo pačiu Hepar sulfuriu:
VARTOJIMO PASKIRTIS
Lėtinė bei lėtinė pasikartojanti angina, tonzilių padidėjimas (hiperplazija); kompleksinis gydymas po tonzilių pašalinimo. Taip pat gali būti naudojamas kaip pagalbinė priemonė kartu su kitais vaistais katarinei anginai gydyti.

Taip pat Angin - heel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 07 birželio 2009 - 12:29
QUOTE(vilytte @ 2009 06 07, 13:23)

Ignaser, Rotušės homeopatinėj vaistinėj yra kompeksas Echinacėjos, toks bendram imunintetui pasitiprint, skirtas ilgesniam nuolatiniam naudojimui. Šiaip dar Hepar Sulfur 12 ar 30 galima būtų kokį mėnesiuką panaudot.
Tonsilotrenas iš eilinės vaistinės su tuo pačiu Hepar sulfuriu:
VARTOJIMO PASKIRTIS
Lėtinė bei lėtinė pasikartojanti angina, tonzilių padidėjimas (hiperplazija); kompleksinis gydymas po tonzilių pašalinimo. Taip pat gali būti naudojamas kaip pagalbinė priemonė kartu su kitais vaistais katarinei anginai gydyti.

Taip pat Angin - heel.

Tai va, pati irgi pradėjau duoti Echinacijos kompleksą, bet suabejojau. Juk dar pradedančioji savarankiškai, nes iki šiol konsultuodavomės kas kartą su homeopate. Dabar likstu labiau prie Tonsilotren. Visgi pagrindinė problema visgi yra imuniteto silpnumas, taigi echinacea kompleksus tikrai tintų. O jei dar paraleliai ir tonsilotren duočiau? Ar čia nebus sviestas sviestuotas?
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 06 07, 12:05)
Vau, mamos, jūs šaunuolės. Gal patarsit, ką duoti stiprinant gerklę? Per pavasarį 3 kartus buvo atkritęs su gerkle: staigi aukšta temperatūra iki 39 ir daugiau (bijau rizikuoti mušti tik su antigripinu1), kyla kas 6-7 val. kai numušu cheminiais vaistais, gerklės abi pusės raudonos, sunkus ryjimas, apetitas dingsta, prakaituot pradeda tik po 2 parų, na o tada jau ir nebekyla temperatūra. Sloga neišlenda, kosėt nepradeda. Antibijotikų negauna. Tik dabar išsikapstėm, tai noriu stiprinti jo gerklę. Pasidalinkit patirtimi, gal kas ir mums tiks  ax.gif

Mano dukrytei visus 3 metus irgi buvo problemos su gerkle, tai as kazkur puse metu daviau Echinacea hell ir Angin Hell, po puse tabletytes 3 kartus dienoj, tai mums gerklyte susitvarke, o jei dabar ir sergam tai tik ne nuo gerkles. Tai buvo pirmieji vaistukai, nuo kuriu ir prasidejo pazintis su homeopatija smile.gif , o dabar pas mane puse spintutes, tiek mono preparatu, tiek kompleksiniu.
Atsakyti
vilytte, nesikalbėjot su gydytoja dėl tokios reakcijos?
maniškei norėjo Puls.200 skirt, jau buvo užsakius, atvažiavom atsiimti, dar pakalbėjom, apžiūrėjo ...ir kitus paskyrė
Atsakyti
Mes su homeopatiniais susipažinom jau prieš 3 metus - alergijos, o tiksliau atopinis dermatitas užpuolė. Mono turim gyvą velnią, o ir kompleksų žirneliais kelis. Kai kurių net nežinau kam tiksliai naudot, pvz. holis 5 arba Ohomo sim 43 ir 13 ax.gif Peršalimus su daktarės pagalba pradėjom mokytis įveikti praeitą rudenį. Anksčiau viskas prasidėdavo nuo slogos, o toliau komplikuodavosi visaip kaip tik įmanoma: bronchitai, plaučių uždegimai, ausų uždegimai ir t.t. Va šį pavasarį kovojam su gerkle, tik jau noriu pati po truputį ieškot kuo gydyt. Tiesą sakant kiek brangoka kaskart už konsultaciją daktarei po 50 lt. mokėt (ar aš čia tokia skrudžė makdakė?). Nors jei su daktare apkalbėt elgesį ligos pradžioje, tai nereikės taip dažnai ir lankytis. Man baisiausia būna aukštos temperatūros iki 39,5 doh.gif Bijau traukulių, nes brolio mergaitei buvo. Maniškis toleruoja normaliai, bet manau, kad tokią aukštą jau reikia mušti. Kitas klausimas kaip ją mušti homeopatiniais ? Mūsų daktarė sakė su antigripin1 , bet kartą bandžiau ir ilgai nenusimušė, tai taip ir pritrūkstu drąsos laukti.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 07, 13:23)
Pingvinuk, reiktų tavo vargą į pirmą psl. sudėti, šitiek susisteminai.
Aš vis pagalvoju, kad reiktų šią temą susisteminti ir pagal ligeles : kosuliai (sausi, šlapi), slogos (vandeningos, tirštos), tempera (sausa, prakaituojanti). Merginos panašiai alergiukų temoj yra padariusios, tik vis laiko neatrandu wub.gif .

Su ta mintim ir surinkau nuorodas, kad jas įdėti pirmame puslapje. O va pagal ligas susisteminti sunkiau, nes atsakingas darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 06 07, 15:44)
vilytte, nesikalbėjot su gydytoja dėl tokios reakcijos?
maniškei norėjo Puls.200 skirt, jau buvo užsakius, atvažiavom atsiimti, dar pakalbėjom, apžiūrėjo ...ir kitus  paskyrė

Buvo skyrusi tuos vaistukus ne ji, o dar Misis. Bet kai papasakojom, tai sakė, kad gali taip būti. Nuo Sepios tai pats Misis įspėjo, kad bus pablogėjimas. Jis iš vis tų pablogėjimų man pasirodė tiesiog laukia, gal jie jam informatyvūs.

O Pulsatila tai man kažkokia neaiški. Kokiems požymiais esant ją skiria prie ūmių infekcijų man neaišku, pagal jos aprašymą ji kažkokia labai jau nepastovi.

Ignaser, jei ne paslaptis pas ką Kaune lankotės?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 08, 08:20)
Ignaser, jei ne paslaptis pas ką Kaune lankotės?

Ne paslaptis ax.gif Emedoj pas Melnikienę. Šiaip ji tikrai viską geari išaiškina, telefonu kelis kartus konsultavo. Nežinau kokios pas kitus kainos yra...
Atsakyti
O ka patartumet prie kosulio blush2.gif
pas mus vis pereina i bronchitus ir t.t.
vis baigiasi gydymai antibiotikais...

imunitetui stiprint ka gal patarsit, nezinau ko griebtis. Darzelis max 2 dienos ir vel bronchitai doh.gif

siaip influcida pradedam iskart gert, o gal kas dar paporins mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 06 08, 13:44)
O ka patartumet prie kosulio  blush2.gif
pas mus vis pereina i bronchitus ir t.t.
vis baigiasi gydymai antibiotikais...

imunitetui stiprint ka gal patarsit, nezinau ko griebtis. Darzelis max 2 dienos ir vel bronchitai  doh.gif

siaip influcida pradedam iskart gert, o gal kas dar paporins mane  blush2.gif

O nenori pas kokį homeopatą nueit? Visgi reikia čia daugiau patirties, jei po antibijotikų kursų... Bent jau aš taip daryčiau...
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 06 08, 13:46)
O nenori pas kokį homeopatą nueit? Visgi reikia čia daugiau patirties, jei po antibijotikų kursų... Bent jau aš taip daryčiau...

gal ir noriu...
ir su sunum nueiciau, nes poliklinikos daktare pasake, kad viskas, ji daugiau nezino ko ieskot (temperatura yra apie 37,2-37,4), ieskokit netradiciniu budu g.gif
ziauriai lupasi delnai (ir nieko nepataria, alegiju tyrimai nerodo) doh.gif
zodziu doh.gif

o Vilniuj gal kas gali ka patart? 4u.gif
Atsakyti
noreciau paklausti mamyciu kurios nusimano ax.gif nuo rudens zadam atiduoti suneli(bus 2,5metu) i darzeli, tai dabar galvoju gal per vasara duoti ka nors imunitetui pastiprinti
lauksiu patarymu 4u.gif
aciu labai blush2.gif
Atsakyti