Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 06 06, 09:43)
mano arba mažesnė, arba daug didesnė  mirksiukas.gif jei apie mažę eina kalba, vartojom dabar slogai gydyti 6 ir 30 potenciją. nepamenu visumoj buvo 8 žirniukai

bet ir vėl kai nugydžiau vaiką, dabar toliau gydysiu taip kaip gydžiau prieš homeopatiją  unsure.gif

mano dvimetė savaitę nebaigia sloguoti, tai gydytojas šiandien paskyre sulfur 30. Internete paskaičiau, kad jis tinkamas ligos pabaigai arba atsiradus papildomiems simtomams, kitaip tariant, nepavykus išgydyti. Plačiau apie tai

http://intergom.ru/prostuda/?text=1

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 06 06, 11:32)
Kaip? Nebe homeopatiniais  ax.gif

homeopatiniais, tik ne žirniukais, kur galybė gausybė unsure.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 06 06, 11:36)
mano dvimetė savaitę nebaigia sloguoti, tai gydytojas šiandien paskyre sulfur 30. Internete paskaičiau, kad jis tinkamas ligos pabaigai arba atsiradus papildomiems simtomams, kitaip tariant, nepavykus išgydyti. Plačiau apie tai

vakar skambinau, sakau jau nuo slogos bronchitas, tai pažiūrėjau kad irgi skyrė sulfur (bet turiu 6) ir calium bihronicum
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 06 06, 11:36)

p.s. Nakčiai siūloma duoti preparato, gydančio atsiradusius simptomus.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 05, 23:07)
Homeopatai iki metukų vaikučiams duoda po 1/2 tabl. mirksiukas.gif

Pusė tabletės atitikmuo 5 žirniai, manau kad daugoka leliukui. Mano 4 m. vaikui po pusę tabletytės skirdavo. Bet čia nuo gydytojo įsitikimų turbūt priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 06 05, 17:47)
Sveikos,
Mamos, ką galima duoti lialiui (9men.) nuo tirštos slogos, plius girdimų karkalų? Tempos nėr, jaučiasi gerai, tik va ta sloga jau visą savaitę neduoda ramybės  doh.gif .
Ačių  4u.gif

Pulsatila 30, mercurius solubilis 30 arba pulsatila 30 ir kalium bichromicum200. pas mus toks gydymas. Na, 200 tokiam mažam greičiausiai nereiktų duot.
Atsakyti
sveikos mamytes gal galite patarti ka galima vaikiukui duoti 1m 3 men nuo slogytes ir sauso kosulio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniela20: 06 birželio 2009 - 12:10
Opium, o tu nuo 200 potencijos nepastebi kažkokių "keistumų", nežinau kaip kitaip pavadint. Mes 2 kart bandėm 200 potencijos skirtingus preparatus, abu kartus poveikis buvo ryškiai per stiprus. Bet gal tokiai mirtinai užsikišusiai nosiai ir gerai būtų, tik dabar bijau bandyt wub.gif

Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 06 06, 12:50)
homeopatiniais, tik ne žirniukais, kur galybė gausybė  unsure.gif

O kas yra homeopatiniai, bet ne žirniukais?
Preparatai iš šlapimo, kraujo? Papasakok plačiau, prašau.
Atsakyti
Vilytte, nereikia dergtis, gerai. sakiau nebegydysiu mono..... o visiems prieinamais vaistinėj
Atsakyti
Man dar sunku atsirinkti tarp žirniukų smile.gif Nusipirksiu Popovo knygą, gal palengvės. Bet apsieiname puikiai be antibiotikų. Tik homeopatiniais ir augaliniais vaistukais gydomės.

Obuoliausia,
gal tu žinai (jei tik aš nemaišau), kažkada esu girdėjusi, kad yra hom. vaistukai palengvinantys gimdymą 4u.gif Reikia gerti kažkurį laiką iki gimdymo ax.gif Gal žinai pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 06 birželio 2009 - 14:50
QUOTE(krika @ 2009 06 06, 16:30)
Vilytte, nereikia dergtis, gerai. sakiau nebegydysiu mono..... o visiems prieinamais vaistinėj

Be reikalo tu, kodėl dergtis?
Kai kurie homeopatai siūlo darytis vaistukus iš šlapimo, man rodos net šioj temoj kažkas iš mergaičių pasakojo kaip pasigamint. O ir homeopatiniuos puslapiuose apie tai pilna info. Ten to šlapimo kaip ir nelieka, kaip ir visose homeopatiniuose vaistukuose, nes skiedimas labai didelis. Bent jau man į kažkokį dergimąsi tai tikrai nepanašu.
Beje vienam iš interviu skaičiau, kad Misis taip pat tokį gydymą propaguoja, bet iš kraujo lašelio, turbūt labai retai, kokiais kraštutiniais atvejais. Todėl ir pagalvojau...
Be to tokie vaiskukai laikomi gana stipriais. Ne kartą ir ne du galvojau ar nereik ir man to pabandyt, nes pas mano vaiką liga gana įsisenėjusi ir niekaip neįveikiam, nei su cheminiais, nei su homeopatiniais.
Atsakyti
atsiprašau, ne taip supratau blush2.gif aš juk žirniukais nesugebu gydyti, kur man dar vaistą pasigaminti pačiai doh.gif
Atsakyti
Aš iš vis girdėjusi, kad kažkokia liga sirgdami žmonės geria vaikų šlapimą... Matyt iš tikro padeda smile.gif Tai ir vaistai už tat iš jo gaminami.
Atsakyti