Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2009 06 03, 10:07)
Eima, man gydytoja sakė, kad poveikis monopreparato ir esančio komplekse visai kitoks

Va čia tai šventa teisybė, tą jau pastebėjau senai. Asmeniškai labiau monopreparatais gydomės, bet čia, turbūt, patirties ir įpročio dalykai
Dėl geltonos į tirštumą slogos dar Cinnabaris 6 ( monopreparatas) neblogai suveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 03 birželio 2009 - 10:18
monopreparatas - kas čia per sąvoka?
Atsakyti
Vieno komponento vaistas- pvz., aconitum, cina ir t.t.
O, pvz., echinacėjos kompleksas- jau daugiakomponentis preparatas ( sudėtyje yra kelių rūšių homeopatiniai)
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 06 03, 12:15)
pas ką gydotės? jei pas jį, tai aš visada neprisikmabinus važiuoju tą pačią dieną pas jį  mirksiukas.gif

Krika, dabar gali palaikyti ir paprotinti kitas kaip pas patekti, pamenu pati pradžioj dantukus griežei biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 03, 12:37)
Krika, dabar gali palaikyti ir paprotinti kitas kaip pas patekti, pamenu pati pradžioj dantukus griežei biggrin.gif .

nu kai gavau nuo jo "šliopt", tai ir pradėjau važinėti ax.gif o kas ten buvo man? kažko nebepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės 4u.gif
Mano mergytei dar neišlindę paskutinai 2 kruminiai dantukai,gydytoją liepė nusipirkt kalcio pagert,gal ką galetumėt pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 06 03, 18:23)
Labas vakaras mamytės  4u.gif 
Mano mergytei dar neišlindę paskutinai 2 kruminiai dantukai,gydytoją liepė nusipirkt kalcio pagert,gal ką galetumėt pasiulyt?

Calcium carbonicum- apie ji jau buvo rasyta sitoje temoje kiek anksciau
Atsakyti
sveikos,

vakar visą dieną vartojau Lypocodium vaistus. pagerėjimo jokio schmoll.gif na max 10 minučių užeidavo, leisdavo visa nosim įkvėpti oro i vsio. vakare - pasiemiau Pulsatila. spėjau suvartoti du kartus ir miegoti nuėjau atsikimšusia nosimi. šį rytą tą pats - vienos pusės nosies neturiu. bet iš jėgų pučiant, kažkas išsipučia (bet ne tiek kad galėčiau kvėpuoti). vakar vakare dar senas temas varčiau apie homeopatiją, tai prisiminiau kad beladona tinka prie visko kas sausa. reikėjo man ją bandyti vartoti. na bent šiandien "žaisiu" su pulsatila.

mažajai - negerėja. šiandie njau vešiu pas pediatrę, kad apžiūrėtų ausis, paklausytų plaučiukus. kosėja kaip senas žmogus, šlapiai. šianakt buvo ir sausų pakosčiojimų. MB bamba, nori duoti antibijotikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 06 04, 09:46)
MB bamba, nori duoti antibijotikus  unsure.gif

Paprašykit kraujo tyrimą padaryt ir pasirodys reik ar nereik antibų, jei jau bamba smile.gif . Be reikalo juos gert - schmoll.gif ir jei susirgimas virusinis, tai vietoj teigiamo rezultato galit sulaukt neigiamo, nes dar numušit imunitetą, sutrikdysit virškinimą, o viruso antibai vis tiek neima. Pagal tai, kad pati iš paskos vaiko susirgai, panašu, kad virusas (nors kartais būna išimčių, bet tą sužinosit tik pagal tyrimus).
Atsakyti
o ka kraujo tyrimas parodo? nes pvz mano pediatre krastutiniu atveju tyrimus daro...
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 04, 10:06)
Paprašykit kraujo tyrimą padaryt ir pasirodys reik ar nereik antibų, jei jau bamba smile.gif . Be reikalo juos gert -  schmoll.gif  ir jei susirgimas virusinis, tai vietoj teigiamo rezultato galit sulaukt neigiamo, nes dar numušit imunitetą, sutrikdysit virškinimą, o viruso antibai vis tiek neima. Pagal tai, kad pati iš paskos vaiko susirgai, panašu, kad virusas (nors kartais būna išimčių, bet tą sužinosit tik pagal tyrimus).

dėkui, už konsultaciją.
o kad aš susergu kartu su vaiku, tai mes čia taip gražiai nuo gimimo sergam. nei vinos vaiko ligos nebuvo be mano susirgimo kartu. čia jau manau ne virusas, o mistika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 06 03, 21:12)
Calcium carbonicum- apie ji jau buvo rasyta sitoje temoje kiek anksciau

Ačiu labai,o po kiek žirniukų duot? blush2.gif ir kiek per dieną? Ar ilgai?mergytei 2,5 metukų
Atsakyti