Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

apsikeitėm žinutėm, aukščiau surašiau viską.kaktą tarp antakių skauda, nosį skauda, prakvėpuoti neina, nosyje šiluma jaučiasi.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 02, 23:10)
Hmm....Paemus Cepa uzsikisa? g.gif Cia po vienos dozes ar jau keliu?

po 2- ejų. išgėriau po 9 žirniukus
Papildyta:
tiek to, Obuoliausia, išgyvensiu - eik miegučio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 02 birželio 2009 - 22:13
Nelabai įsivaizduoju. g.gif Cepa veikia, bet iš dalies. Pridėk Aconitum.

O miegučio kažkaip neapsisprendžiu eiti - vietoj to, kad daryčiau ką reikia, klausau Waits'o ir rašinėju SM.
Atsakyti
labas rytas

aconitum neturiu, atsinešiau lypocodium ir allium cepa. užgulimą ir čiaudulį bandysiu jais gydytis kaip vakar doh.gif
tik pastebėjau jei jau eina kažką išpūsti, tai gaunasi gelsvas vandenukas doh.gif ir man dar reikia džiaugtis kad tik viena pusė "užgulta" nes kažkada buvo visiškas nosies prardimas - vo ten tai jau "linksma" buvo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 02, 18:55)
O gal man dabar patarkit blush2.gif  ax.gif

Anksčiau rašiau apie dukros sinusitą. Tai va, jau trečia savaitė vis dar kosčioja ji nuo jo (tikrai nuo sinusito) ir valosi po truputį. Jau nebežinau ko griebtis. Duodu ir Kompleksą nuo sinusito ir Naso heel. Išsipučia geriausiai kai pripurškiu be proto daug jūros vandens (jau 2 flakonus sunaudojau). Ir niekaip... Viskas būtų lyg ir nieko, bet tie pakosėjimai dieną/naktį jau....

Ir dar pastebėjau, kad jei suduodu vakare kažką iš šių valančių, naktį kosulys suintensyvėja. Vadinasi paleidžia per gerklę... Gailėdama vaiko vakare neduodu nieko. Kažin, ar gerai darau?

Eima, mes anoj savaitej varem pas homeopate i Vilniu. Kadangi pas mus nosis istisai pasikisus, skyre Mercurius solubilis 30 - po 6 zirniukus 2 kart dienoj 2 savaites, paskui dar viena menesi 1 karta dienoj. O jei nepadetu Kalium bichromicum 30 pagal ta pacia schema. Cia grynai tik nosiai valyt, nes jei neisplaunu vaikui nosytes, tai po paros randu nezinia ka.

O dabar suslogavo, na jau taip atidziai ta nosi plovemes, didele jinai pas mane (7 m.) - galim gerai atplaut, tai su skaidria naujo viruso sloga, matytum is gilumos kokiu baisumu isplove (nors gydytojai nieko nemato nosyje, o ir kvepuoja laisvai), laikosi kazkur viduj giliai matyt ir tiek.

As nakciai nieko skystinancio neduodu - mes kaip ir jus tada kosom, gero tikrai nieko jei vaikas sirguliuodamas per kosulius neismiega.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 06 03, 08:46)
Kadangi pas mus nosis istisai pasikisus, skyre Mercurius solubilis 30 - po 6 zirniukus 2 kart dienoj 2 savaites, paskui dar viena menesi 1 karta dienoj. O jei nepadetu Kalium bichromicum 30 pagal ta pacia schema.

pasikisus, tai čia kaip? jaučiasi kad ten pilna visokio gėrio, ar tuščia, bet nei pirmyn nei atgal?
iš visų čia išvardintų ir aš turiu namie, bet va gal skirtumas slogos, kad pas mane pojutis kad nosis tuščia, bet užgulusi
Atsakyti
Krika, dešinė, kiek pamenu? Dar paminėjai, kad geltonumai lenda, žiūrėk Pulsatilla:

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118
Atsakyti
Na bandysiu dar česnaką. Turiu 6 potenciją. Įdomu kiek kartų per dieną duot? Daviau vakar vakare ir šiandien ryte... Gal sakau kokius 3 kart per dieną duot g.gif

O Chamomila man atradimas dėl kosulių. Nežinau ar sutapimas bet man atrodo, kad šiandien naktį dukra nekosėjo kai vakare prieš miegą sudaviau Chamomilos 30 (arba aš jau negirdėjau, nes pati esu tragiškos būklės - užvakar ir gastroskopiją ir kitų tyrimų apturėjau ir išvada viena - žmonių kalba kalbant tiesiog pervargimas ir įtampa, nors skausmai kaip prie kasos uždegimo.).

Vilytte, tas Mercurius sol. įeina į kompleksą nuo sinusito...Dar ir Kalium carb. įeina. Dabar pabandysim dar česnaką...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 06 03, 10:03)
pasikisus, tai čia kaip? jaučiasi kad ten pilna visokio gėrio, ar tuščia, bet nei pirmyn nei atgal?

Pasikišus, kad prakvėpuoja, bet apsunkintai, o kai dažnai plaunam tai nieko neišplaunam, o kai parą neplaunam, tai amžinai kažką išplaunam.

Eima, man gydytoja sakė, kad poveikis monopreparato ir esančio komplekse visai kitoks, nes ji klausė ar esam juos kada vartoję, tai aš tą kompeksą nuo sinusito ir nurodžiau. Be to potencijos kitos.

O chamomila tada ir aš bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Eima, baik tu juokus unsure.gif Taip negalima...Mėgink smegenus persinstaliuoti nors po truputį (kokią L.Hay knygelę paskaityk - tikrai padeda).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 03, 09:09)
Eima, baik tu juokus unsure.gif Taip negalima...Mėgink smegenus persinstaliuoti nors po truputį (kokią L.Hay knygelę paskaityk - tikrai padeda).

Žinok, net minties neturėjau, kad čia kažkas kito nei koks uždegimas - visą naktį su spazminiais skausmais varčiausi. Ryte paskambinau gydytojai, o ji išgirdus mano sakomus simptomus išsigando - sako tu tiesiog pasakoji kasos uždegimo simptomus. Nuvariau staigiai padarė kraujo tyrimą, echoskopiją, gastroskopiją - ir nieko... O kadangi nei viduriavimo, nei vėmimo nėra, tai atmestas ir viruso arba apsinuodijimo variantas. Bet aš jau seniai nemiegu normaliai - mano mazgis naktimis duodasi. Dar dukros ligos... Susidėjo viskas matyt. Vat ir prisidirbau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 06 03, 09:07)

Eima, man gydytoja sakė, kad poveikis monopreparato ir esančio komplekse visai kitoks, nes ji klausė ar esam juos kada vartoję, tai aš tą kompeksą nuo sinusito ir nurodžiau. Be to potencijos kitos.

Na bet kokiu atveju, iki Kauno tikrai nenusigausiu dabar, o namie neturiu mono šių...
Atsakyti
mano maziukui (13men) sloga (nesimato tik jauciasi) ir kosulys sausokas, ypac kai miega atakuoja ji, gyd sake gerti calcium carbonicum(30) 2ž ir chamomila(6) 5ž kartu, 2-3 k dienoj..
mes dar geriam nuo alergijos calcium carbonicum kas antra diena po 2ž, tai nebezinau dar nuo alergijos atskirai duoti?
kazkaip nesusikalbejau su gyd telefonu, paskambinau siandien, sutrukdziau ji, o laukt sest kol jis gales pakonsultuot negaliu....
o jei registruotis pas ji... ir greit neprieisi..
norisi mest viska ir vel prie senu vaistu gryzti, nors ir nusivylusi jais.. doh.gif
tik tiek kad nueidavau pas savo vaiko gyd kada reikia, apziuri, pasako kas kur kaip, o cia telefonu...nervina jau..
beje zirniukus gerti visais atvejais pusvalandis pries valgi arba po valgio praejus pusvalandziui?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 06 03, 11:00)
kazkaip nesusikalbejau su gyd telefonu, paskambinau siandien, sutrukdziau ji, o laukt sest kol jis gales pakonsultuot negaliu....
o jei registruotis pas ji... ir greit neprieisi..

pas ką gydotės? jei pas jį, tai aš visada neprisikmabinus važiuoju tą pačią dieną pas jį mirksiukas.gif
Atsakyti