Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 06 02, 17:55)
Šiaip kai dešinė pusė tai tiktų gal Lypocodium? Jis ir skirtas kai viskas eina per dešinę...Ir labai gerai atkemša...

O gal man dabar patarkit blush2.gif  ax.gif

Anksčiau rašiau apie dukros sinusitą. Tai va, jau trečia savaitė vis dar kosčioja ji nuo jo (tikrai nuo sinusito) ir valosi po truputį. Jau nebežinau ko griebtis. Duodu ir Kompleksą nuo sinusito ir Naso heel. Išsipučia geriausiai kai pripurškiu be proto daug jūros vandens (jau 2 flakonus sunaudojau). Ir niekaip... Viskas būtų lyg ir nieko, bet tie pakosėjimai dieną/naktį jau....

Ir dar pastebėjau, kad jei suduodu vakare kažką iš šių valančių, naktį kosulys suintensyvėja. Vadinasi paleidžia per gerklę... Gailėdama vaiko vakare neduodu nieko. Kažin, ar gerai darau?

dėkui, Lypocodium lyg ir turiu. Obuoliausia, kaip ten tavo metodas po kiek? ir kas 15 min?

aš dabar dukrytei pagalvę padėjau po čiužinuku, kad pakeltų galvą, gal ir tu pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 02, 16:55)

Anksčiau rašiau apie dukros sinusitą. Tai va, jau trečia savaitė vis dar kosčioja ji nuo jo (tikrai nuo sinusito) ir valosi po truputį. Jau nebežinau ko griebtis. Duodu ir Kompleksą nuo sinusito ir Naso heel. Išsipučia geriausiai kai pripurškiu be proto daug jūros vandens (jau 2 flakonus sunaudojau). Ir niekaip... Viskas būtų lyg ir nieko, bet tie pakosėjimai dieną/naktį jau....

Ir dar pastebėjau, kad jei suduodu vakare kažką iš šių valančių, naktį kosulys suintensyvėja. Vadinasi paleidžia per gerklę... Gailėdama vaiko vakare neduodu nieko. Kažin, ar gerai darau?

Aš savo vaikams nuo naktinių kosčiojimų atradau chamomilla, tik pas mane d3 potencija, tai kartais reikia vieną kart pakartoti, man tai buvo didelis atradimas, nes labai bijodavau miegoti, kai jie kosėdavo, o apie tai galima pasiskaityti čia ir čia , skaityti prie chest.
Atsakyti
gelbėkit nuo beprotiško čiaudulio ir nosies bėgimo (vandenukas) doh.gif
Atsakyti
Krika, Allium Cepa (svogūnas - dar parausta panosė, gali ašaroti akys). Dar gal Aconitum (jeigu čiaudulys nelabai intensyvus, tik varveklis).
Papildyta:
Eima, yra drastiškos priemonės - plovimas pompyte cool.gif jeigu jau taip tikrai nesivalo ir sudėtinga. Česnaką bandėt (aš kaip užsukta tą patį doh.gif ).
Atsakyti
turiu allium cepa 6. kaip dozuoti? ką tik sučiulpiau lypocodium
Atsakyti
Šitokia sloga atsirado jau po Lycopodium ar ne?

Tradicinis dozavimas: maksimali dozė 9 ž. kas 15 min. Žiūrėk, kaip jautiesi: jeigu ne tragedija - imk po penkis ir kas pusvalandį. Paskui - rečiau. Šiaip, pajauti, kai jau vėl negera darosi (sau atitaikyti lengviausia tongue.gif ).
Atsakyti
nea, atsikimšo namuose - čiaudulys, nosies kutenimas ir karts nuo karto nosies pabėgimas doh.gif aš mirštu, o MB žvengia kad mirštu nuo slogos lotuliukas.gif
Atsakyti
Krika, mirties tikimybės atmesti nereiktų... Nuo per didelio nuosavų skysčių kiekio. bigsmile.gif

O šiaip tai man čia panašu į Allium Cepa - čiaudulys, varveklis, bėga kambaryje, o lauke aprimsta. Žiūrėk, kaip dažnai reikės - jausi pati (max dozė 9 žirniai).

Pasiskaityk dar čia:

http://www.publix.co...=Common_Cold_hm

Panašūs:
Euphrasia - dar ašaroja ir paraudę akys.

Ferrum phos

Natrium muriaticum - išskyros kaip kiaušinio baltymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 02 birželio 2009 - 21:10
Obuoliausia, o jei Allium cepa man vėl "užcementuos" nosį? tada pavartoti Lycopodium?
Atsakyti
O kodėl manai, kad turi "užsicementuoti"? Jeigu vaistas atitinka, savijauta turi gerėti ir... viskas. Nebent kažkas būtų ne taip, tada reikia ieškotis kažko kito (atsižvelgiant į požymius).
Atsakyti
tai kad "cementuojasi", nebeprakvėpuoju ir niekas nebbėga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 02 birželio 2009 - 22:10
Hmm....Paemus Cepa uzsikisa? g.gif Cia po vienos dozes ar jau keliu?

Temperaturos turi? Rankos/kojos siltos/saltos? Veidas raudonas? Troskulys? Kosulys? Nosies isskyros skaidrios ar ne (zalio kiausinio baltymas)? Nuotaika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 02 birželio 2009 - 22:11