Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 29, 18:18)
Milda, kaip ta vaistininkė atrodė? Ji tikrai sumaišė ax.gif Manrods, ten dabar naują mergaitę dar priėmė. Šiaip, viena yra, kur daugiau apie vaistažoles žino. Bet gi turi knygą, galėjo pasitikslinti...

Tiesa, Veratrum album ir Arsenicum album nedera tarpusavyje (antidotes). Čia jeigu prireiktų ir abu atrodytų panašiai.

Taip, ten buvo jauna mergaitė, bet ji mane konsultavo kartu su kita, pagyvenusia vaistininke - trumpais plaukais rolleyes.gif
Jos abi mane užtikrino, kad Allium sativum yra svogūnas doh.gif biggrin.gif
Tikiuosi, kad jos mane konsultuodamos be svogūno ir česnako daugiau nieko nesumaišė... doh.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit, kas skatina tulzies issiskyrima ir skatina tulzies veikla. Zmogui baltos ismatos ir didelis silpnumas. Gydytoja priims tik rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersvocia: 02 birželio 2009 - 08:47
Šitas reikalas "giluminis" ir įsisenėjęs. Čia gi visos "einamuosius" negalavimus bandom apeiti. Gydytojas geriausiai patars. 4u.gif

Reikia žiūrėti daug visokių niuansų tiek elgesio, tiek savijautos (gerėja/blogėja).

Ant smūgio peržiūrėjau, panašus yra Hydrastis (stools bileless, white):

http://www.vithoulka...ew/648/lang,en/

Atsakyti
Obuoliausia, tu šauniausia biggrin.gif gydytojas šiandie npaskyrė kaip ir tu sakei calcium carbonicum biggrin.gif
Atsakyti
Juo... Dar ir balionų prašyčiau ax.gif

Užtat dabar žinosi, kaip atrodo Belladonna. Man užteko vieno karto bigsmile.gif Dabar iš karto atskiriu.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 02, 11:21)
Juo... Dar ir balionų prašyčiau ax.gif

Užtat dabar žinosi, kaip atrodo Belladonna. Man užteko vieno karto   bigsmile.gif Dabar iš karto atskiriu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif a man gaila lotuliukas.gif

joooo, beladona, kai vadovėlis - "sausas"
dabar žinosiu ir calcium carbonicum thumbup.gif

Obuoliausia, žinai kas mane nustebino? ogi, gydytojas paskyrė calcium carbonicum ir 6 ir 30 potencijos vienu metu, tik žirniukų kiekis skirtingas. a taip dažnai daroma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 02 birželio 2009 - 10:28
Užtat Aconitum pakankamai klastingas... Aš jį dažnai iš pradžių supainioju... Tik kai prasideda inkštimai iš serijos "dangus griūva", viskas pasidaro aišku.
Atsakyti
Va ką reiškia skirtingos konstitucijos ir sirgimų tipai, o man aconitum 30- vienas mylimiausių pagalbininkų wub.gif O pradžia būna vos pastebimas nuovargis, be dejonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 02 birželio 2009 - 10:36
Būtent, kad jis suveikia labai smagiai. Tik dejonių... Tiksliau, toks nerimastingumas, rodos, pasaulio pabaiga artinasi tai tikrai būna...Tiek vaikui, tiek suaugusiajam pastebėjau. Šiaip, čia tik "akis į akį" pamatęs atskirsi geriausiai.

Crystalline, o tas Arsenicum Album ryškiai ne manųjų tipo: prieš kurį laiką mėginau ir neveikė. Dar bandau atskirti, kuo jis ypatingas. Užtat Veratrum puikiai tinka.

Dar vakar per netyčia atradau naują Rhus toxidendron aspektą: nerimastingumas (streso), spaudimas krūtinės ląstoje (link širdies), oro trūkumas - norisi giliai kvėpuoti, geriau nuo gryno oro.
Kažkaip iki šiol maniau, kad Aconitum daugiau tinka, bet šitas geriau suveikė.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 02, 11:44)

Crystalline, o tas Arsenicum Album ryškiai ne manųjų tipo: prieš kurį laiką mėginau ir neveikė. Dar bandau atskirti, kuo jis ypatingas. Užtat Veratrum puikiai tinka.

Arsenicum album geras tuo, kad akivaizdžiai pastato ant kojų labai nusilpus ( po vėmimo, viduriavimo ir pan.), mačiau gyvai akivaizdų poveikį skirtingo tipo žmonėms.

Veratrum album irgi geras, jei veikia- vadinasi, tinka drinks_cheers.gif

Taip jau būna, kad kai gyvai susidūri su homeopatinio preparato veikimu, susidarai apie jį savo nuomonę.

Atsakyti
gal padėsit man, žiūrėsiu ką turiu vaistinėlėj. nuo mažės pasigavau slogą. jei tai galima vainti sloga, nes jaučiuosi lyg užbetonuota viena pusė - neprakvėpuoju. dešinė pusė. truputį teka vandenukas, bet greičiau aklina savijauta ir lengvas skausmas link kaktos.
Atsakyti
Šiaip kai dešinė pusė tai tiktų gal Lypocodium? Jis ir skirtas kai viskas eina per dešinę...Ir labai gerai atkemša...

O gal man dabar patarkit blush2.gif ax.gif

Anksčiau rašiau apie dukros sinusitą. Tai va, jau trečia savaitė vis dar kosčioja ji nuo jo (tikrai nuo sinusito) ir valosi po truputį. Jau nebežinau ko griebtis. Duodu ir Kompleksą nuo sinusito ir Naso heel. Išsipučia geriausiai kai pripurškiu be proto daug jūros vandens (jau 2 flakonus sunaudojau). Ir niekaip... Viskas būtų lyg ir nieko, bet tie pakosėjimai dieną/naktį jau....

Ir dar pastebėjau, kad jei suduodu vakare kažką iš šių valančių, naktį kosulys suintensyvėja. Vadinasi paleidžia per gerklę... Gailėdama vaiko vakare neduodu nieko. Kažin, ar gerai darau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 02 birželio 2009 - 16:58