Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Echinacea complex yra Parapharm produkcijos. gydytojas skyrė po 10 lašų kaip ūmiam atvejui. 10 lašiukų sulašinau į truputį vandens ir iš jos jau po valandos vėl daviau unsure.gif gavosi jau 2 kartai kas valandą. tai dabar kurį laiką nebeduoti ar tik sumažinti ir duoti po 5 lašus dažniau?
kažkiek gėrė vandenuko, tai troškulys yra. bet va galūnės tai vėsios. zirzalas? nea, zirzia tik kai nuleidi nuo rankų.

va girdžiu, spėju per greitai aš antrą dozę sudaviau - guli ir sesei kažką dainuoja biggrin.gif gal vaistukai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Jo sudėtyje echinacea, ginseng ir kas dar? Gal ir suveiks. ax.gif

O temperatūra aukšta? Antigripiną 1 turi? Ten yra Belladonna, Aconitum ir Bryonia. Nu negaliu per atstumą suprasti. unsure.gif

Pasiskaityk apie Bryonia: gal tai ji?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 29, 21:19)
Jo sudėtyje echinacea, ginseng ir kas dar? Gal ir suveiks. ax.gif

O temperatūra aukšta? Antigripiną 1 turi? Ten yra Belladonna, Aconitum ir Bryonia. Nu negaliu per atstumą suprasti. unsure.gif

Pasiskaityk apie Bryonia: gal tai ji?

sudėtis: Echinacea, phytolacca, aa (?), lachesis, silicea, calcium carbonicum, thamini chloridum, aathanolum.

antigripino neturiu, bet pediatrė (dieną dar jai skambinausi) sakė influcidą duoti. Bryonia neturiu unsure.gif

dabar jau užmigo turbūt nakčiai, tai rankos karštos pradėjo darytis, kojos dar vėsios.

pagal tai ką susakėt reikėtų kaip ir beladonna duoti? g.gif
Atsakyti
Nii... Čia visai kitas kompleksas. Misis rekomendavo?

Nu bandau įsivaizduoti, kad beladona ar bryonia.
Belladonna būdinga ūmi/raunanti pradžia ir tos šaltos galūnės. Temperatūra dažniausiai aukšta, troškulio nėra.

Bryonia - nori gulėti (šiuo atveju ant rankų), silpnumas. Bet tuojau vėl bando organizuotis kokią veiklą ir vėl gulasi. Šaltkrėtis/šaltumas. Didelis troškulys.

O kas tas aaaa???

Tiesa, man jūs nereikia rašyti... Mes veik vienmetės. Nu, man taip barjeras susidaro automatiškai.
Atsakyti
kodėl paskyrė būten šį kompleksą? turbūt ir mano klaida, kad aš pateikiau turimų namie vaistų sąrašą, o jame buvo tik šio komplekso pavadinimas be sudėties doh.gif

nu vienžo, pastebėjau kad Misi bando kažkokius vaistus pritaikyti iš jau turimų. aš jam ne kartą sakiau, niekis nuvažiuosim ir nusipirksim. o va jau ryt nebenusipirksiu. tik gerai kad leido ryt iš ryto skambinti. jei prisiskambinsiu, gal beladona pasiūlys irgi. nes aš ne ką galėjau šiandien papasakoti vaiko nemačius blush2.gif
ir kiek pamenu, temperatūra jei kyla tai būten va tokia kokia dabartinė situacija yra. tai man ateičiai būtų labai gerai apsirūpinti tokios temperatūros numušimui.

dėl "jūs" kažkaip netyčia gavosi
friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 29 gegužės 2009 - 21:06
O žirniukais Belladonna turi? Galgi pavyks įmesti? Belladonna homacordo rastum didesnėj bet kurioj (bet čia lašai, nakčia su jais sudėtinga).

Oi tie visokie ČP. doh.gif Ir mano mažasis kažką lyg nuo brolio bando perimti (tas bandė viduriuoti, bet "pramušo"). Ir nežinau, ar atitiks, ar neatitiks nes kaip tyčia ėmė ir užmigo.huh.gif

Dar atsiimu žodžius dėl Ferrum phosphoricum, kad tinka pačiai pradžiai. Buvo situacija, kad TIKTAI šalta labai (visas šaltas, nors ką tik prisivalgė karšto maisto). Daugiau kaip ir nieko iš požymių, tik mėgino kilti temperatūra (kelios dalys). Daviau tris dienas. Tada jau pasirodė, kad ir pykinti bando (su tuo pačiu šaltumu), ir vidurius pučia (hrrrr...smarkokai). Po Veratrum homaccord ramu (kol neatsirado vidurių simptomai, nieko nesupratau).
Išvada: jeigu pradžia niekaip neišsiriša, tik šaltkrėtis (pakankamai smarkus) - turėtų padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 29 gegužės 2009 - 21:13
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 29, 22:12)
O žirniukais Belladonna turi? Galgi pavyks įmesti? Belladonna homacordo rastum didesnėj bet kurioj (bet čia lašai, nakčia su jais sudėtinga).

turiu 30 potencijos smile.gif

kai psudėtinga su tom ligom, su tais vaistais - niuansas ne tas ir jau kitas vaistas duodamas doh.gif aukštoji matematika unsure.gif

o per kiek laiko turi numušti temperatūrą? dabar "dedu į kelnes" kad ne tas komplekas ir net ne nuo temperatūros buvo duodamas unsure.gif jau 2 valandos praėjo nuo pirmos dozės, o vaikas dar degantis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 29 gegužės 2009 - 21:19
Ne aukštoji. Yra tuzinas pagrindinių - jais ir varijuoji.

Homeopatinis anekdotas iš gyvenimo.
Auginam triušę. Ana jau antrą kartą apsisnargliavo. Iš pradžių nekreipiau dėmesio - praeis. Nepraėjo: radau dar "gražesnę" ir su traiškanojančia akim po dienos. Reikia gydyti. Paėmiau Echinacea complex ir Oculoheel. Mergaitė buvo graži tos pačios dienos vakarą.
Dabar po poros savaičių vėl. Antigripinas 3 suėjo. Bet jin netgi sukalbama pasidarė (kas nebūdinga labai). Žiū, dar ir prisijaukinsiu tokiu būdu, nebelakstys kaip patrakus. ax.gif

Davei tik homeopatinius? Jeigu labai aukšta (link 39) duok pakaitomis ibufeną su paracetamoliu jeigu vienas neveikia (kokių trijų valandų intervalu bent duodavau). Homeopatiniai šalia nepakenks (tik NE KARTU - intervalas bent 15 min.). Mėgink Belladonna. Niekaip kitaip nebus šiuo metu.
Kai labai reikia ir randi tinkamą - suveikia bet kokiomis aplinkybėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 29 gegužės 2009 - 21:27
gerą eksperimento "priemonę" turi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai čia tik vienas variantų. Dar bandysiu mamos pomidorus nuo pomidorų maro apsaugoti (prisiskaičiau www.homeopath.lt). Nors ana ginasi, kad šitie hibridai tam atsparūs.
Dar beveik anekdotinės situacijos gaunasi su mano bobute. Ana kaip tai užmarši tapo pastaruoju metu (dar reikia ieškotis, kas čia padėtų doh.gif ). Tik pamena, kad Veratrum homaccord padeda. Tai ir vartoja: ar sutriko virškinimas, ar rėmuo, ar su pūsle, ar šiaip neaišku kas...Ir svarbiausia, dažnai ir padeda bigsmile.gif Dabar mėginu suprasti, kas ten tokio yra.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 29, 22:30)
Dar beveik anekdotinės situacijos gaunasi su mano bobute. Ana kaip tai užmarši tapo pastaruoju metu (dar reikia ieškotis, kas čia padėtų doh.gif ). Tik pamena, kad Veratrum homaccord padeda. Tai ir vartoja: ar sutriko virškinimas, ar rėmuo, ar su pūsle, ar šiaip neaišku kas...Ir svarbiausia, dažnai ir padeda bigsmile.gif Dabar mėginu suprasti, kas ten tokio yra.

o nebus va čia iš serijos, kad padeda tikėjimas. duok žmogui gliukozės ir nuo jos pasveiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas nelabai manau. Nes ne visada suveikia. Be to, gi ji pradėjo pamiršti, kada ir kas veikė ar ne. unsure.gif Man čia pakankamai jautri problema, surasti, kas padėtų. Nes per kelis mėnesius ženkliai suprastėjo atmintis....
Ghirai... Reikia užsiimti veikla.

Pagaukit tą negerumą ir išleiskit jį laukan...Smagiausia, kai virškinimo negerumai vaikams su bezdukais išeina ... Taip vaizdingai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 29 gegužės 2009 - 21:50