Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 05 25, 12:29)
Kaip supratau iki 6 potencijos gydo ūmiu metu, didesnė potencija lėtiniu metu arba iš kart kai "pataikai":hm

Kuo matomesnė liga, tuo mažesnė potencija. Taip pasakė Misis, kai kalbėjom apie hemangiomos, taip vadinamo gandro žnybio arba angelo pabučiavimo, gydymą. Kadangi dėmė matoma akimi, tai reikia 6, o ne 30 potencijos vaistukų
Atsakyti
Mano sunui homeopate prirase nuo daznu slogu ir padidejusiu adenoidu hepar sulfur ir lycopodium 30,pasiskaitinejau cia vaistu apibudinimus ir apie lycopodium radau stai ka:
Baimė kalbėti prieš publiką. Saldumynų troškimas.
Depresija praradus pasitikėjimą savimi.
Pasitikėjimo savimi praradimas, baimė, kad nesugebės susidoroti su stresu darbe.
Nesiliauja mintys apie nuveiktus per dieną darbus. Daug sapnuoja, per miegus kalba
PRIEŠMENSTRUACINĖ ĮTAMPA Blogai nusiteikusi, depresiška. Trokšta saldumynų.Sausa makštis. Skausmas žemai pilve ir galvos skausmai.
http://www.vaikas.lt...sv_am_w_s03.htm
kazkaip keista, lyg ir simptomai tinkantys labiau man, bet gydytoja turbut pagal kazka parinko, tai pasiskaiciusi noreciau ir as pavartot, tik nezinau po kiek tu zirniuku gert, gal kas patarsit?
Atsakyti
Mergaitės , patarkit.
Mažoji po slogos su balso stipriu kimimu ir labai dirgliu sausu kosuliu, kaip ir pasveiko. Liko krenkštimas, kuris lyg ir buvo praėjęs, bet... Atkritom, ar viskas pasislinko link balso stygų, žodžiu pradėjom labai krenkšti. Jokių gleivių nematyt, negirdėt, nosis laisva visai, gerklė neraudona, ligos požymių absoliučiai jokių. Niekaip "nepramušu" to krenkštimo. Bandžiau Spongia porą parų, nieko, bandžiau Apis (kažkaip mintis kilo gal kas sualergizavo gerklę), pradžioj lyg kažkiek suretėjo krenkšimas, vėliau pasidarė aišku, kad krekščiam toliau. Šįryt pradėjom tonzilotreną - poveikio jokio. Dar prieš tai bandžiau beladoną.
Žodžiu - kaip Eima sakė, pasimečiau visai wub.gif Atrodo, kad jai kutena gerklę, tai tuo atsikrenkštimu kaip ir "pasikaso" gerklę.
Ką duot?
Atsakyti
Naujake, čia daugiau aprašyta (skaitykit 'nose' ir 'respiratory' punktus):

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Vilytte, sakyčiau, česnako (allium sativum) pabandykit. Kelis kartus jau išbandžiau ant "likučių" (krenkštimo, ypač rytinio, giliai tūnančios, sunkokai atsiskiriančios gleivės).
hmmm... o plaunant irgi nieko nesimato??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 28 gegužės 2009 - 14:02
Vilytte, o nemanai, kad gali būt nuo nosies? Gal tau tik atrodo, kad nosis laisva, o viduj vistiek visgi kažkas yra. Taip mano dukrai dažnai būna... Nosiaryklėj vis kažkas pas ją kirba ir vis krenkši... Aš tuo met Tartephedreel duodu ryte ir vakare duodu. Arba kaip Obuoliausia sakė česnakas gal suveiktų - likučius išvalytų?
Atsakyti
Česnako neturiu, bet ryt žadu iki hom vaistinės varyt, tai reik užsipirkt. Pakentėsim, labai žiauriai nėra, bet truputį per ilgai jau krenkščiam.
O nosy tai kaip ir tikrai nieko nėra, nes ji net nesukoso. Be to, kažkaip kvailai per tuos dičkės naktinius priepuolius įpratau miegot su vaikais (dabar niekaip neatsipratinu blink.gif ), tai vaikas absoliučiai laisvai naktį kvėpuoja per nosį, nieko neryja, o ir plaunam dažnai, nieko - ką įpurškiu, tą ir išpučiam. Kažkoks keistokas krenkšimas, matyt sudirgę kažkur ties balso stygom, gerklom...
Žodžiu ačiū, bandysim dar česnaką.
Atsakyti
Geras puslapis, su lietuviskais nepalyginsi!Aciu! 4u.gif
Pas mane Lycopodium 30 zirniukai, pagal pradziai tinkanti aprasyma sis vaistas ir man turetu padeti, tik nezinau kaip naudoti, vaikas geria 6 zirniukus karta i diena , gal zinai kiek man ju pavartot 4u.gif
http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Papildyta:
Kai yra balso stygu uzdegimas, jos paburksta ir duoda toki uzkimusi balsa, tai negalima nieko karsta valgyt ar gert.
Atsakyti
Paprastai suaugusiam bei praaugusiam vaikui - 9 žirniukai.

Obuoliausia, o kokią potenciją Česnako imt? Kurią jūs naudojot?
Atsakyti
sveikos,
noriu parasyt apie savo patirti su homeopatiniais vaistais ir gydytoja-homeopate.
dukrytei 2 metai , si pusmeti daznokai sirgdavom ir per viena is paskutiniu sirgimu nusileidau seimos gydytojai (tiksliau neieskojau kitos iseities) ir sugerem 10 dienu po 3 kartus auntibus (nu, tuos, kur daznai turbut israso- Amoxicilini). ir ka gi, prasidejo doh.gif Po sugerimo prasidejo kosuliai... bandziau jau gydyt pati Hepar surf ir antigripinu 1.nieko nepadejo. Tuomet jau kreipaiusi homeopate (gal po 2 savaiciu). Ir ka gi- atrado, kad beveik visus organus Candida grybelis uzvaldes doh.gif Greiciausia nuo antibu. Taiva, homeopate sake, kad daznai taip atsitinka po antibu, tuomet visokie liekamieji reiskiniai- kosuliai gali buti pripazinti astmom ir alergijom doh.gif Siaip tai sako ta Candida nieko perdaug blogo nedaro, bet jos buvimas irgi nera gerai...
Klausinejau del Belladonos (na- ka daryti jei persalaar galima vartoti?), tai man atsake, kad tai yra klasikine homeopatija, kuri, jei neatitaikysi individualiai nieko gero nepadarys... Cia bent jau aisku- jei susirgai, keipkis pas homoepate, ji paskirs tikslius vaistukus ir paseiksi, bet uz tai ir susimokesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 05 29, 08:13)
Paprastai suaugusiam bei praaugusiam vaikui  - 9 žirniukai.

Na bandysiu nuo siandien, gal pades.
Kaip suprantu, tikviena karta dienoj.
Homeopatija kartais padeda, bet nevisiems, mano dukra issigyde pulinga angina zirniuku pagalba, bet zinau daug zmoniu, kuriems jokio poveikio g.gif
tikiuosi as ne is tu smile.gif
Atsakyti
norėjau paklausti ar yra kokių žirniukų nuo perdimo lotuliukas.gif o jei rimčiau, dukrai buvo užkietėję viduriai. gal reiėktų pradėti nuo to, kad dygo miežis ir tik po operacijos kai vėl užaugo miežis, mums viena okulistė pasiūlė kreiptis pas gastroenderologą. ten padarė echoskopiją ir pamatė dujų sankaupas ir dar kažką, nuo ko viduriai kietėja.
dabar su homeopato pagalba mes gydom miežį, žiūriu ir viduriai susitvarkė, bet tas pirščiojimas doh.gif lotuliukas.gif šiandie nmokyklėlėj kai dėjo garsų doh.gif kažin mums toliau viskas susitvarkys, ar kažkokių žirniukų ieškotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 05 29, 07:13)

Ėmiau 6C. Daviau didesniajam po 5-6 žirnius (9 metai), o mažesniajam po 2-3 (3 metai) vieną kartą per dieną. Taip kokią savaitę gerą.
Aš juos dar profilaktiškai naudojau ilgai (nes žiemą vienu metu vis kas mėnesį sirgo). Tai nuo sausio galo iki gegužės (kai jau pamiršau duoti porą savaičių) išgyvenom ramiai. Nesu tikra, ar visiems toks profilaktinis poveikis pasireikš, bet maniškiams tiko.

QUOTE(hela77 @ 2009 05 29, 09:31)
sveikos,
Tai man atsake, kad tai yra klasikine homeopatija, kuri, jei neatitaikysi individualiai nieko gero nepadarys... Cia bent jau aisku- jei susirgai, keipkis pas homoepate, ji paskirs tikslius  vaistukus ir paseiksi, bet uz tai ir susimokesi ax.gif

Hela, na ir užsirovėt su grybais doh.gif Šiaip, visi homeopatiniai arba atitinka, arba ne. O dažniausiai vartojamus (pvz. ir tą pačią beladoną) įmanoma po kurio laiko atskirti. O šiaip, tuo ir gerai tie visi kompleksai, nes lengviau atitaikyti.

Krika, manyčiau tas perdimas turėtų praeiti, jeigu jau miežis praeidinėja. Pagalvok, ar vaikas anksčiau neturėjo tokio periodo su pilvo smarkiu pūtimu (gal išeidinėja palaipsniui, kas buvo prisikaupę)? Gydytojui pasakyk, šis požymis jam turėtų duoti informacijos. ax.gif
Atsakyti