Гепар сульфур / Hepar sulfur
Основные лекарственные формы.Гомеопатические гранулы C6, C12 и выше. Порошок (тритурация) C3. Капли C3, C6, C12 и выше.
Показания к применению. При нагноительных процессах, флегмонах, фурункулах, карбункулах, лимфаденитах, маститах, остром ячмене, конъюнктивите, острых и хронических отитах, гнойном рините, гастрите с желанием острого, кислого, вина, отвращением к жирной пище.
Показан золотушным детям и взрослым, склонным к воспалительным заболеваниям слизистых и нагноительным процессам. Характерны патологическая зябкость, чрезмерная чувствительность к боли (даже мысль о разрезе нарыва или перевязке повергают в отчаяние), отмечается сильная потливость со зловонным запахом. Настроение угнетенное, легко возбудимы.
Низкие деления D3 и C3 ускоряют разрешение воспалительного процесса, способствуют концентрации гноя в одном очаге и самопроизвольному вскрытию очага. Потенции выше C6, назначенные своевременно, вызывают рассасывание воспалительного очага. При подозрении на нагноение в закрытой полости опасно давать ниже C6. При крупе и гайморите показано D3. При хроническом тонзиллите лучше C30.
Ухудшение от сухого холодного ветра, от холодного воздуха, сквозняка, контакта со ртутью, прикосновения, лежа на больной стороне.
Улучшение от жары, в сухую теплую погоду, от укутывания головы, после еды.
Čia aptartos hepar sulfur potencijos skirtingos. Gal padės apsispręsti.
Šaltinis:http://www.mhc.ru/book/spravochnik/prosto.asp?FL=H&ID=354
Ačiū visoms labai labai už patarimus. Nebežinau ko griebtis - nosis ir toliau sėkmingai teka... Pabandysiu Allium Cepa ištirpint 100 ml vandens 1 žirniuką ir duosiu po 2 ml kas 15 min pirmas 2 val. Gal suveiks kartais.... Ech... O dar dantys iltiniai kalasi, palenkiu ir kartu su nosim seilės išbėga:-)))
Papildyta:
Kaip supratau iki 6 potencijos gydo ūmiu metu, didesnė potencija lėtiniu metu arba iš kart kai "pataikai":hm
Tik kaip išverst закрытой полости? Hamoiritas man rods yra sinusitas...
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 05 25, 11:24)
Гепар сульфур / Hepar sulfur
Основные лекарственные формы.Гомеопатические гранулы C6, C12 и выше. Порошок (тритурация) C3. Капли C3, C6, C12 и выше.
Показания к применению. При нагноительных процессах, флегмонах, фурункулах, карбункулах, лимфаденитах, маститах, остром ячмене, конъюнктивите, острых и хронических отитах, гнойном рините, гастрите с желанием острого, кислого, вина, отвращением к жирной пище.
Показан золотушным детям и взрослым, склонным к воспалительным заболеваниям слизистых и нагноительным процессам. Характерны патологическая зябкость, чрезмерная чувствительность к боли (даже мысль о разрезе нарыва или перевязке повергают в отчаяние), отмечается сильная потливость со зловонным запахом. Настроение угнетенное, легко возбудимы.
Низкие деления D3 и C3 ускоряют разрешение воспалительного процесса, способствуют концентрации гноя в одном очаге и самопроизвольному вскрытию очага. Потенции выше C6, назначенные своевременно, вызывают рассасывание воспалительного очага. При подозрении на нагноение в закрытой полости опасно давать ниже C6. При крупе и гайморите показано D3. При хроническом тонзиллите лучше C30.
Ухудшение от сухого холодного ветра, от холодного воздуха, сквозняка, контакта со ртутью, прикосновения, лежа на больной стороне.
Kaip supratau iki 6 potencijos gydo ūmiu metu, didesnė potencija lėtiniu metu arba iš kart kai "pataikai":hm
Tik kaip išverst закрытой полости? Hamoiritas man rods yra sinusitas...
Na va. Kadangi man ir gerklė nelabai patiko, truputį vandens ištirpinau Coryzalia tablete (nes beladona ten yra) ir 2 val daviau po 2 ml kas 15 min. Nosis bėga daug mažiau... Ir nuotaika vaikino pasitaisė. Tai reik retint... Bet man atrodo lyg užsikosėt bando. Bet nesuprantu ar nuo seilių, ar nuo slogos, ar nuo abiejų Pasidariau Tartephedreel su Drosera 100 ml po 5 lašus, bet gal Phosphor homacord geriau tiktų? Pakosti sausai lyg springtų...Sakyčiau dar iš "aukštai"...
Sveikos, pasidalinkite patirtimi, kaip saugote vaistukus, kai skrendate i kelione nuo apsvitinimo? Folijoj? Lagamine? Rankiniame bagaze?
rankiniame tikrai netinka: jį labai iškrato.
Geriausia būtų lagamine, folijoje. Aš vežiausi tiesiog į lagaminą įdėtoje vaistinėlėje (nuo poros peršvietimų nieko neatsitiko).
Tiesa, sesė vežėsi rankiniame, įsuktus į foliją: vieną kartą muitininkės labai susidomėjo, kitą kartą - nieko, tik pasakė, kas yra (tada ir vaistų buvo mažai).
Geriausia būtų lagamine, folijoje. Aš vežiausi tiesiog į lagaminą įdėtoje vaistinėlėje (nuo poros peršvietimų nieko neatsitiko).
Tiesa, sesė vežėsi rankiniame, įsuktus į foliją: vieną kartą muitininkės labai susidomėjo, kitą kartą - nieko, tik pasakė, kas yra (tada ir vaistų buvo mažai).
Aš su ataskaita
Šiandien slogos praktiškai nėr. Tai dar duosiu kokius 4 kartus po 2 ml Coryzalios tirpintos ir tikiuosi taip ir baigsis. Tik, kad dar dantys kalasi siaubingai sunkiai...
Visoms labai labai didelis ačiū už patarimus
Šiandien slogos praktiškai nėr. Tai dar duosiu kokius 4 kartus po 2 ml Coryzalios tirpintos ir tikiuosi taip ir baigsis. Tik, kad dar dantys kalasi siaubingai sunkiai...
QUOTE(vilnele @ 2009 05 25, 20:36)
Sveikos, pasidalinkite patirtimi, kaip saugote vaistukus, kai skrendate i kelione nuo apsvitinimo? Folijoj? Lagamine? Rankiniame bagaze?
viena pasakojo, kad vežėsi tiesiog rankose, maišiukyje ir muitininkui nedavė švitinti tas imti, ta neduoti aiškino aiškino, kol galiausiai viena muitininkė moteris užmatė ir liepė palikti ją ramybėje su žirniukais
vakar buvau pas gydytoją. kadangi akis dar valosi, tai manau kad valosi ir nosis. nes kiek gydomės (apie 2 mėnesius), tai vis yra ir sloga. tai sekmadienį pradėjo jau ir kosėti. bet lyg iš čia pat, lyg balso stygos apsivėlusios. tai išrašė sulfur
QUOTE(Eima @ 2009 05 26, 10:58)
Aš su ataskaita
Eima, o homeopatinės ramunės dantukams nebandot?
QUOTE(vilytte @ 2009 05 26, 12:38)
Netyčiom radau homeopatinių priemonių aprašymą savygydai, sakyčiau detalus toks. Eima, ir slogos labai detaliai ten aprašytos:
http://homeopatica.ru/cure_hc12.shtml
Atsistojus ant mėlynai pabrauktų ligelių išmeta ir tas, kurių atidaryti neleidžia.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 25, 20:29)
rankiniame tikrai netinka: jį labai iškrato.
Ar tikrai veike vaistukai po persvietimo? As buvau susidejus nemaza tokia vaistinele, bet sakau sugadinsiu vaistukus, tai galvoju imti Heel'o vaistukus, idomu kaip juos transportuoja. Siaip vokiskame forume perskaiciau, kad skrendant spinduliavimas daug didesnis nei tas bagazo persvietimas.... Ir tipo jokio skirtumo, ar juos svies ar ne. Susiruosem su vaikais prie Juodosios juros, bet va nuotaika pagedo, maziui pradejo nosis begt... Is pradziu kazkas kliuksejo viduj , nebego, tai daviau Kal bi, Hydrastis. Dabar pradejo begti, bandau Naso heel, bet nelabai matau pokyciu Nu tikiuosi gal prei juros susitvarkys, tik kaip skrydzio metu
Po tos kelionės tuos pačius 'pakeliavusius' žirnius naudojau ir veikė.... Bet tai buvo vienkartinė akcija (pirmyn-atgal). Suvyniokit į foliją daugumą. O šiaip, aš porą bonkučių žirnių prasinešiau bridžų kišenėje - praėjau ir nieko.
Buvau skaičius, kad Aconitum kažkiek padeda nuo nerimastingumo ir ausų užgulimo skrydžio metu. Bet kažkaip poveikio nepastebėjau. Tskant, bandymas nelabai pavyko.
Geriausiai veikė kramtoma guma (labai padeda leidžiantis, ypač jeigu staigiai tupia).
Buvau skaičius, kad Aconitum kažkiek padeda nuo nerimastingumo ir ausų užgulimo skrydžio metu. Bet kažkaip poveikio nepastebėjau. Tskant, bandymas nelabai pavyko.
Geriausiai veikė kramtoma guma (labai padeda leidžiantis, ypač jeigu staigiai tupia).
QUOTE(vilytte @ 2009 05 26, 10:38)
Bandom, nepadeda...