ačiū už paaiškinimus, obuoliausia, eima, tai noris galvot , kad tai po ligos nusilpęs organizmas kraują darėm 6 d nuo susirgimo. ir liepė katot ne anksčiau po savaitės. zinau, kad hemoglobinas 131, kitų rodiklių nepersirašinėjau, bet kaip abi minėjo, kad nieko daugiau virš normų nėra. o mikroskopiją matyt darė, nes ant siuntimo pažymėjo, kad bendras + formulė. Nė vienas rodiklis nė vienai daugiau nužkliuvo. tikiuosi tuo viskas ir baigsis
QUOTE(vilytte @ 2009 05 15, 13:54)
Mums Rotušės kompleksas nuo sinusito perstiprus pasirodė, upeliais klampi sloga žliaugt pradėjo, įtariu gal ir prie priepuolių anoj savaitėj prisidėjo. Mažė iš paskos susirgo, tai nepagalvojus irgi daviau, neprakvėpavo visai - tas pats atsitiko, pasipylė viskas vandeniu su gausiu gausiu sausu dirginančiu kosuliu.
O kiek kartų per dieną čiulpėt? Dukrai kažkaip nesivalo... Čiulpia 3 kart per dieną po 5 žirniukus...
Eima, aš kai pamačiau, kad iš skystos slogos po pusdienio jau nieko neišpučiam, nors viduj kažkas baisiai plera, su pompa tik kažką sujudinu, bet nieko neištraukiu, pavariau kaip visus hom. ligos pradžioj. Kas 15 min pirmas pora valandų. Po tų poros valandų jau pūtėm visai be pastangų. Reikėjo apsirobot turbūt tai dienai, o aš nakčiai dar porą kart sudaviau, ir turbūt jau per daug buvo. Daviau kiek metukų.
O mažylei, tas pats. Turbūt pirmą kartą slogos metu, normaliai vaikai pūtė nosytes ir net sloguodami prakvėpavo. Mažė tai būdavo linkusi sloguot po 10-14 dienų, o dabar aną sekmadienį susirgo, šiandien jau visai jokios slogos nėra.
O mažylei, tas pats. Turbūt pirmą kartą slogos metu, normaliai vaikai pūtė nosytes ir net sloguodami prakvėpavo. Mažė tai būdavo linkusi sloguot po 10-14 dienų, o dabar aną sekmadienį susirgo, šiandien jau visai jokios slogos nėra.
aciu uz gera ir naudinga temuke,netycia jus aptikau.Dar visko ka priraset neperskaiciau .,butinai pasinaudosiu jusu patarimais.
QUOTE(krika @ 2009 05 15, 09:53)
jūsų prisiskaičius ir aš dukrai sinusitą pripaišysiu be tyrimų ir nuotraukų. bo sloga irgi dažnas reiškinys pas mus - šniurpščioja šniurpščioja, o kai pūsti reikia ir niekas neišsipučia
Mano didžiajai tas pats. Nosis užgulusi tokia, jaučiasi kai kalba. Aš vis jos paklausiu, ar neskauda virš skruostikaulių, kai pučia nosį, nes man atrodo kad sinusitą lydi skausmas. O gal aš neteisi
nebent vaikai pakenčiami skausmui
Sveiki, norejau paklausti... Savo naujagimes nenoreciau skiepyti jokiais skiepais. Ar galima homeopatijos pagalba sustiprinti vaikelio imunine sistema? Jei taip, ar galima konkreciau apie tai (jei yra nusimananciu). Dekoju.
QUOTE(marijax @ 2009 05 18, 23:41)
Sveiki, norejau paklausti... Savo naujagimes nenoreciau skiepyti jokiais skiepais. Ar galima homeopatijos pagalba sustiprinti vaikelio imunine sistema? Jei taip, ar galima konkreciau apie tai (jei yra nusimananciu). Dekoju.
QUOTE(marijax @ 2009 05 18, 23:41)
Šitoj vietoj būtina PROFESIONALI homeopato konsultacija.
QUOTE(Viksvaite @ 2009 05 18, 16:04)
Mano didžiajai tas pats. Nosis užgulusi tokia, jaučiasi kai kalba. Aš vis jos paklausiu, ar neskauda virš skruostikaulių, kai pučia nosį, nes man atrodo kad sinusitą lydi skausmas. O gal aš neteisi
labas Mano merginai ir vis uzguldavo nosi,vos pro ja beprakvepuodavo,gydem ir liaudiskais ir hemija,.Nosis uzgulta,bet ispust neina.tada nustate alergini rinita.Paskyre harmoniniu,aisku praejo greit,dziaugemes,kadangi su ja vargom metus laiko.Norejau paklaust ar kas naudojot ka is homeopatiniu nuo alerginio rinito.Mes purskem Euphorbium nasentropfer,bet nieko,gal cia per silpni.Labai nesinoretu vel naudot harmoniniu paauglystej.Aciu. .Prie alerginio irgi skaud apie akis,galva,kai pasilenki,panasiai kaip prie sinusito.Tik cia sloga skaidri,arba jos nera,tik uzgulta nosis
Luff compositum purškalas, lašai arba tabletės nuo alergijos ir rhinital tabletės dar yra.
QUOTE(Eima @ 2009 05 19, 09:44)
Luff compositum purškalas, lašai arba tabletės nuo alergijos ir rhinital tabletės dar yra.
Cia paprastoj vaistinej/ne homeopatinej?