Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 14, 14:29)
ar jus skiepijate savu vaikucius nuo erkinio encefalito 4u.gif  doctor.gif
user posted image

Misis sakė neskiepyti, o kitas homeopatas- pediatras sakė skiepyti. Mano didžioji paskiepyta. Ruošiuosi ir viduriniąją skiepyti, nes gyvenam vidur pievų ir laukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 05 14, 15:34)
Misis sakė neskiepyti, o kitas homeopatas- pediatras sakė skiepyti. Mano didžioji paskiepyta. Ruošiuosi ir viduriniąją skiepyti, nes gyvenam vidur pievų ir laukų smile.gif

Na vat mes irgi vos neviduri misku gyvenam, tai ir galvoju, nors Misis irgi liepe
neskiepyti, dave toki patarima kaip nuo erkiu apsisaugot, paimti siula ir pamirkyti berzu degute ir juo apristi koja, tai dabar ir galvoju kaip cia elgtis g.gif
Atsakyti
Na va, mes po nuotraukos - dešinės pusės sinusitas doh.gif Kadangi tik antra diena slogos, sinusitas jau anksčiau buvo. Tik iki galo vis neišgydom, nes bacila kažkokia sėdi greičiausiai - dėl to ir kartojasi sloga kas 2 savaites. Dėl jos ir pasigauna slogą taip dažnai... Siūlo antibiotikus - aš priešinuosi, o kartu pasimetus nerealiai...
Atsakyti
Įdomu, Eima, kaip jums seksis gydytis. Maniškei labai panašiai būna-sloga kas 2 sav. ir iš kart tiršta žalia ( į daržą vedamų vaikų sveikatos būklė anologiška kaip pas jus doh.gif ) Bet ir , atrodo, išgydau pilnai. Neskubu vest daržan. Tai buvom pas LOR, taip pat sakė, jog įtaria, kad kažkas nosy gali "sėdėti", kad taip dažnai kartojas. (plius dar ausies uzdegimas dabar. nuo slogos) Tai ryt pagal kraujo atsakymą skirs antibus arba ne. Žodžiu irgi abejonėse. Tai ir įdomu, kaip suksitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 05 14, 14:39)
Aš vaikus  gydau homeopatiškai ir visai neskiepiju, esu labai skeptiška skiepų atžvilgiu. Profilaktiškai arba jei erkė įsisiurbia geriam Ledum arba Staphisagria žirniukus. Dar stengiuosi nepamiršti apipurkšti ekologišku purškalu nuo erkių.

Jei ir paskiepysit, skiepai nuo boreliozės neapsaugos.

Dabar pasiskaiciau apie Staphisagria, neminima, kad nuo ikandimu g.gif Cia jums juos homeopatas paskyre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 14, 14:46)
Na vat mes irgi vos neviduri misku gyvenam, tai ir galvoju, nors Misis irgi liepe
neskiepyti, dave toki patarima kaip nuo erkiu apsisaugot, paimti siula ir pamirkyti berzu degute ir juo apristi koja, tai dabar ir galvoju kaip cia elgtis g.gif

O iš kur to beržų deguto gauti?

Aš nusipirkau Vokietijoje alva Effitan Insektenschutz. Nuo uodų ir erkių.

Bet žiūriu, kad produktų testai nepatvirtina tų purškalų patikimumo g.gif . Kiek geriau buvo įvertintas Anti Brumm Naturel .

Arbatmedžio et. aliejų dar galima nuo erkių naudoti, bet jis turbūt nesiderina su homeopatija, nes labai jau stiprus kvapas doh.gif

O homeopatiniai "skiepai", kaip jau minėjau, yra Ledum. Ir gyvūnams, ir žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 05 14, 22:35)
O iš kur to beržų deguto gauti?

Aš nusipirkau Vokietijoje alva Effitan Insektenschutz. Nuo uodų ir erkių.

Bet žiūriu, kad produktų testai nepatvirtina tų purškalų patikimumo  g.gif . Kiek geriau buvo įvertintas Anti Brumm Naturel .

Arbatmedžio et. aliejų dar galima nuo erkių naudoti, bet jis turbūt nesiderina su homeopatija, nes labai jau stiprus kvapas  doh.gif

O homeopatiniai "skiepai", kaip jau minėjau, yra Ledum. Ir gyvūnams, ir žmonėms.

As uzsisakiau is cia

http://www.safora.lt...i_aliejai/p,207
Bet jau kvapelis jo doh.gif

Bet Ledum gerti tik tada jei ikando erke
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 14, 21:57)
As uzsisakiau is cia

http://www.safora.lt...i_aliejai/p,207
Bet jau kvapelis jo doh.gif

Bet Ledum gerti tik tada jei ikando erke

Ačiū už nuorodą 4u.gif

Ledum ne tik įkandus, bet ir profilaktiškai. Jei nepadeda Ledum, tada Staphisagria. Tinka ir nuo uodų.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 05 15, 00:09)
Ačiū už nuorodą  4u.gif

Ledum ne tik įkandus, bet ir profilaktiškai. Jei nepadeda Ledum, tada Staphisagria. Tinka ir nuo uodų.

O po kiek gerti Ledum profilaktiskai ir kokios potencijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 14, 23:26)
O po kiek gerti Ledum profilaktiskai ir kokios potencijos 4u.gif

Pas mane vaikiškos homeopatijos knygoj parašyta: 2kart per dieną po 5 žirniukus, 1 savaitę. Ledum D12

Nors mes turbūt gėrėm kartą per dieną gal pusantros savaitės ar dvi.

Internete aš randu vis kitokias rekomendacijas. Turbūt kaip kas sugalvoja biggrin.gif

Jei kas lankotės pas gydytoją homeopatą gal galit paklausti, kaip jis rekomenduotų.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 05 14, 19:55)
Na va, mes po nuotraukos - dešinės pusės sinusitas doh.gif Kadangi tik antra diena slogos, sinusitas jau anksčiau buvo. Tik iki galo vis neišgydom, nes bacila kažkokia sėdi greičiausiai - dėl to ir kartojasi sloga kas 2 savaites. Dėl jos ir pasigauna slogą taip dažnai... Siūlo antibiotikus - aš priešinuosi, o kartu pasimetus nerealiai...

Pasėlį išreikalauk, kad paimtų. Mes tų tyrimų savo vaikui tiek buvom pridarę, tai visokių nesąmonių buvom radę, pusė antibų netinkami pasirodydavo.

O dėl sinusito ir alergijos. Situacija įdomi, tiek loristai, tiek alergologai tvirtina, kad alergija (alerginis sekretas) tinkama terpė visokiom baciloms veistis.

Mes irgi buvom patikėję, kad mūsų dičkei sinusitas, rusiškam kažkokiam konsiliume prisiskaitėm, kad sinusitą ir nuotrauka ne visada rodo. Darėm nuotrauką - viskas tvarkoj, vedėm pas kelis loristus - viskas tvarkoj. Lor'ai bediskutuojant išaiškino, kad vis tiek sinusuose matosi lašeliai arba jų takeliai, jei sinusitas yra. Paėmė tą žalią sekretą, kuris akivaizdžiai uždegiminis - niekas neišaugo.

O paskui "nealergiškam" vaikui alergijų krūvą atrado.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 05 15, 07:52)
Pasėlį išreikalauk, kad paimtų. Mes tų tyrimų savo vaikui tiek buvom pridarę, tai visokių nesąmonių buvom radę, pusė antibų netinkami pasirodydavo.

O dėl sinusito ir alergijos. Situacija įdomi, tiek loristai, tiek alergologai tvirtina, kad alergija (alerginis sekretas) tinkama terpė visokiom baciloms veistis.

Mes irgi buvom patikėję, kad mūsų dičkei sinusitas, rusiškam kažkokiam konsiliume prisiskaitėm, kad sinusitą ir nuotrauka ne visada rodo. Darėm nuotrauką - viskas tvarkoj, vedėm pas kelis loristus - viskas tvarkoj. Lor'ai bediskutuojant išaiškino, kad vis tiek sinusuose matosi lašeliai arba jų takeliai, jei sinusitas yra. Paėmė tą žalią sekretą, kuris akivaizdžiai uždegiminis - niekas neišaugo.

O paskui "nealergiškam" vaikui alergijų krūvą atrado.

Kaip iš sinusų pasėlį paims? Nejuokauk. PAčioj nosies ertmėj bacilos gali ir nebūti, o sėdi sinusuose.. Nejaugi aš prašysiu su adatom kišt...? Todėl prie sinusito ir skiria tik 2 antibiotikus - arba zinatą , arba Augmetiną. Jie praktiškai viską ir muša.
O nuotraukoj net aš matau, kad viskas užsipildę sekretu dešinėj pusėj, o kairėj tuščia... Bjauriausia, kad jei ne nuotrauka, manyčiau, kad pas ją nestipri sloga. Per nosį pakankamai lengvai prakvėpuoja, beveik nieko neišsipučia. Tik kas 2 savaitės sloga vis pasigauna. Gydytoja ir įtarė sinusitą, kad per dažnai tos slogos. Ir ką gi - įtarimai pasitvirtino.
Tiesa, šią nakt gerą valandą kosėjo, vis rijo rijo - aiškiai nosis gerklėn bėgo. Prašiau išsipūst nosį - pučia, o ten tuščia. Nieko taip ir neišpūtė, kvėpavo lengvai, o gerklėn vistiek tekėjo doh.gif

Dėl to ir pasimetus. Prie alerginės slogos dažniausiai dar ir akys ašaroja ir šiaip viską užgula. Pas dukrą tik nosis...
Atsakyti