Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 05 13, 14:30)
p. Gema Galvydyte, kokios sriteis gydytoja? man kažkaip keistai nuskambėjo, kad siūlo plačiai prieinamą Tonsilotren  g.gif
nors kiek gydytojų, tiek nuomonių. gyd. Misis tokių lengvai prieinamų (masei gaminamų homeopatinių) vaistų neskiria.

Homeopatė jinai.
Atsakyti
Spindulka, o po 2 žirniukus 1 kart dienoj?
Homeopatinius imunitetui stiprint ar apsaugot nuo kažko ir skiria 1,5 mėnesio terminui...Galima iki 2 mėnesių. Čia normalu. Tik jei per tą laiką susergama, dažniausiai gydytojas sako nutraukt, nes jie nepadėjo...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 05 13, 14:43)
Spindulka, o po 2 žirniukus 1 kart dienoj?
Homeopatinius imunitetui stiprint ar apsaugot nuo kažko ir skiria 1,5 mėnesio terminui...Galima iki 2 mėnesių. Čia normalu. Tik jei per tą laiką susergama, dažniausiai gydytojas sako nutraukt, nes jie nepadėjo...

Jo po 2 vieną kart dienoj.Mano dažnai serga Pūlinga angina,tai stiprint ,kad angina nesirgtų.Dabar nepamenu,kokiam straipsni rūsų skaičiau g.gif Obuoliausios nuorodoj kažkurioj,kad Hepar sulfur tinka,kas dažnai serga pūlinga angina,užsitesusiais bronchitais,nu ir daug ko.
Atsakyti
Итак, меры привентивной борьбы (стимуляция иммунитета):
1.В осенний период в общем случае очень полезно применять Гепар сульфур-12 по 6 горошин 3 раза в день - это существенно улучшит общее самочувствие, повысит иммунитет, и создат тот самый привентивный барьер инфекциям.
2.При наличии системных заболеваний (любой "хроники") очень неплохо применять Гепар сульфур-12 в комплекте с Кониумом-12. Итак, мы имеем Гепар сульфур-12, Кониум-12 по 3 горошины каждого 3 раза в день.
3.При возникновении приморбидного состояния (снижение самочувствия, "кости ломит" и т.д.) необходимым компенсирующим комплексом является Гепар сульфур-12, Кониум-12,Хина-12 - первый день можно применять по 6 горошин каждого 3 раза в день, потом по 2 каждого еще трое суток. Можно применять и более трех суток до полного улучшения самочувствия, но в этом случае речь может идти об иммунодепрессии - снижении иммунитета - либо повышенная усталость, либо наличие скрытых системных заболеваний.

Kiek suprantu Hepar sulfur galima naudot ilgai, o vat apie kitų ilgesnį naudojimą pobaisiai rašo.

Šaltinis: http://www.intergom....hp?id=2&topic=9

Eima, yra dar tas Echinacėjos kompleksas, ilgam laikui tinkamas. Mes bandėm, mažylę, kuri ežiuolės neperneša, tai bėrė, o dičkei gal ir nieko visai jis.
Atsakyti
Jaučiu bandysiu Hepar Sulfuris 12 tada, Ephinasėjos kompleksą bandėm - nulis reakcijos...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 05 13, 14:43)

Mes kreipėmės į pediatrą homeopatą dėl viduriniosios slogų ir kosulių. Ji susirgdavo prieš kiekvieno danties dygimą, bet nenustojo sirgti ir visiems dantims išdygus, nors aš labai tikėjausi. Gydytojas sakė, kad mergaitė pulsatilos tipo ir trims mėnesiams paskyrė Hepar sulfur 30, Pulsatilla 30 ir Chamomilla 30 po 3 žirniukus 1 kartą dienoj. Ir nei vieno preparato nenutraukė, kai vaikas po trijų savaičių vėl suslogavo.

Tokie štai faktai, tik komentuoti nesiryžtu, nes homeopatijos subtilybių neišmanau smile.gif

Greičiau ta vasara ateitų! Vasarą nei kartelio nesirgo smile.gif
Atsakyti
O man nutraukė, sakė vis tiek nesuveikė doh.gif

O Chamomilla kodėl? Nors kažkur skaičiau, kad prie slogos tinka varvančios...

Beje, vyresnioji jau kosčioja - pradėjau iš kart influcidą... doh.gif
Atsakyti
Truputi pasipasakosiu, pagaliau nuvykom pas Misi, kad ir toli bet ka padarysi 4u.gif Nuo padidejusiu adenoidu ir kitu ligeliu dabar paskyre gerti konstitucini vaista, teisingiau du,
sake mums jie abu konstituciniai, calcium carbonicum ir lycopodium. Tik beda kad nepaklausiau kiek laiko duoti, ar konstituciniai geriami ilga laika g.gif Dabar nenoriu del tokiu nieku jo trukdyti. Paskui jei kam idomu parasysiu, kaip pasidaryti is oscilocoocinum lasiukus smile.gif Ir dar nenoriu spaminti sioje temoje, bet man svarbi butent jusu nuomone, kurios vaikus gydote homeopatiskai, ar jus skiepijate savu vaikucius nuo erkinio encefalito 4u.gif doctor.gif

user posted image

Atsakyti
Aš neskiepiju... Skiepyt reik pradėti rudenį, kad vasarai skiepas veiktų... Pirmas rudenį, tada pavasarį dar kart. Jei tik dabar, tai tik kitai vasarai...

Klausykit, ar gydomas lėtinis sinusitas homeopatiškai vien tik?

Maniškei įtria (ryt eisim nuotraukos daryt) lėtinį sinusitą, nes jai sloga kartojasi kas 2 savaites jau gerą pusmetį. Sako arba alergiška kažkam (kuo aš nelabai tikiu, matant kokius vaikus sergančius į darželį veda. Kiek gi tiems vaikams reik...), arba sinusai užsikimšę ir vis dėl to dažnai kartojasi slogos g.gif Nori mums ale Zyrtekus ir Aerusus kišti...

Obuoliausia, tavo vaikučiai beroc rašei alergiški... Ar tikrai tokios dažnos slogos tik alergiškiems būna?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 14, 13:29)
kurios vaikus gydote homeopatiskai, ar jus skiepijate savu vaikucius nuo erkinio encefalito 4u.gif  doctor.gif

Aš vaikus gydau homeopatiškai ir visai neskiepiju, esu labai skeptiška skiepų atžvilgiu. Profilaktiškai arba jei erkė įsisiurbia geriam Ledum arba Staphisagria žirniukus. Dar stengiuosi nepamiršti apipurkšti ekologišku purškalu nuo erkių.

Jei ir paskiepysit, skiepai nuo boreliozės neapsaugos.
Atsakyti
Prašom plačiau apie purškalą...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 05 14, 14:37)
Aš neskiepiju... Skiepyt reik pradėti rudenį, kad vasarai skiepas veiktų... Pirmas rudenį, tada pavasarį dar kart. Jei tik dabar, tai tik kitai vasarai...

Klausykit, ar gydomas lėtinis sinusitas homeopatiškai vien tik?

Maniškei įtria (ryt eisim nuotraukos daryt) lėtinį sinusitą, nes jai sloga kartojasi kas 2 savaites jau gerą pusmetį. Sako arba alergiška kažkam (kuo aš nelabai tikiu, matant kokius vaikus sergančius į darželį veda. Kiek gi tiems vaikams reik...), arba sinusai užsikimšę ir vis dėl to dažnai kartojasi slogos g.gif Nori mums ale Zyrtekus ir Aerusus kišti...

Obuoliausia, tavo vaikučiai beroc rašei alergiški... Ar tikrai tokios dažnos slogos tik alergiškiems būna?

o adenoidus ziurejo 4u.gif

mane taip pat labai domina purskalas bigsmile.gif
Atsakyti