Krika, ramybės dėlėi nueikit pas kokį "energetiką". Bus vyras ramus, o tu paraleliai savo vaiką homeopatiniais ramiai gydyk.
Mums irgi vis tokių "nesąmonių" ateina į galvą, buvom sugalvoję Kaune pas Žaną Jankovskają vest, atsiliepimų iš pažįstamų esu pačių geriausių girdėjus, bet kai SM pasiskaičiau, kad liepia kryžių atsinešt kad Žana perkrikštyt ruošias ir kitokių keistų dalykėlių, mintis eit pas ją praėjo (vyrui irgi). Tiesiog nesuprantu aš tokio gydymo ir tiek, nors nieko prieš jį ir neturiu, netgi domėjausi tais gydymo būdais ir krikštas viena iš jų gydymo priemonių, bet man
O mes irgi vargstam, pilnam gydyme hormonais, zyrtekais ir ventolinu, šią savaitę vėl susirgom, karščiuojam, sloguojam, o kosom, tai nors verk Apsikabinu vaiką ir laukiu kol priepuolis praeis, nieko daugiau nelieka.
Bet kai pagalvoju, kad yra daug rimtesnių ligų/ydų, tai lendu su savom ligom kur į krūmus. Ir šventai tikiu, kad pasveiksim arba išaugsim.
QUOTE(vilytte @ 2009 05 08, 09:21)
Krika, ramybės dėlėi nueikit pas kokį "energetiką". Bus vyras ramus, o tu paraleliai savo vaiką homeopatiniais ramiai gydyk.
oi, aš ten nenoriu. ir niekaip nesuprantu ko ten ieško MB? juk kai draugavom, mus suženijo, gal būtume metus dar "prasitampę" (nors dėkoju už tai ), paskui mus išskyrė-MB išsiuntė padirbėti į Airiją, o mane MB nežinant norėjo su juo išskirti. tai aš ten nebenoriu
QUOTE(vilytte @ 2009 05 08, 08:21)
O mes irgi vargstam, pilnam gydyme hormonais, zyrtekais ir ventolinu, šią savaitę vėl susirgom, karščiuojam, sloguojam, o kosom, tai nors verk Apsikabinu vaiką ir laukiu kol priepuolis praeis, nieko daugiau nelieka.
Eik į vonią, paleisk karštą vandenį, užkimšk vonią ir leisk vandeniui pribėgt ir kvėpuokit garais. Kaip ir prie laringito obstrukiniams irgi labai labai padeda. Kartu pasiimk pusė stiklinės vos siltučio vandens į kurį įlašinta po 5-8 lašus Tartephedreel ir Droseros (homakordų) ir gurkšnokit. Dar labai padeda vonioj su garais gurkšnoti juodą arbatą su cukrum. Mumi tai padeda. Dar pasidomėk Arsenicum alb. Mums homeopatė jį išrašė būtent prie alerginių naktinių kosulių. Dar kažkada siūlė pabandyt Luff Compositum - jie grynai priešalerginiai.
Eima, mes metai kaip vargstam, išbandėm beveik viską, karšti garai, grynas oras priepolio metu, gurkšnojimas vandens, kokios duonos kriaukšlo kramtymas, karšti druskos kompresai, kojų kaitinimai... Kažkoki efektą turi, bet jau toki silpną...
O gydėmės irgi: ir arsenicumas išbandytas, sepia, natrium muriaticum, pulsatila, ignatia, beladona - visi šie ilgesnį laiką su gydytojo skyrimu, visi homeopatiniai kompleksiniai kosuliui - savarankiškai išbandyti, vaikui spec. išrašyti lašiukai, dabar du mėnesiai ant Silicėjos sėdim.
O kiek vitaminų visokių, cinkas, ežiuolė, šalavijas, vit. C., čiobreliai, lakišius, gyslotis, spec. žolių mišiniai plaučiams. Cordisepsas, koloidinis sidabras, ribomunulis, ozono terapija. Tarpais viską nuimdavau, paskui vėl pradėdavom iš naujo.
Paraleliai beveik 3 mėnesius kaip cheminius naudojam.
Ir šiąnakt puikiausią bemiegę naktį apturėjom, o jau nuo pirmadienio intensyviai sausai kostinėjam .
O gydėmės irgi: ir arsenicumas išbandytas, sepia, natrium muriaticum, pulsatila, ignatia, beladona - visi šie ilgesnį laiką su gydytojo skyrimu, visi homeopatiniai kompleksiniai kosuliui - savarankiškai išbandyti, vaikui spec. išrašyti lašiukai, dabar du mėnesiai ant Silicėjos sėdim.
O kiek vitaminų visokių, cinkas, ežiuolė, šalavijas, vit. C., čiobreliai, lakišius, gyslotis, spec. žolių mišiniai plaučiams. Cordisepsas, koloidinis sidabras, ribomunulis, ozono terapija. Tarpais viską nuimdavau, paskui vėl pradėdavom iš naujo.
Ir šiąnakt puikiausią bemiegę naktį apturėjom, o jau nuo pirmadienio intensyviai sausai kostinėjam .
Vilytte, o negali būti šienligė? Aišku, dabar nulijo, bet gal. Apsidairyk, kas prie namo žydi? Kiek šnekėjau su homeopatinės vaistininke, ankstyviesiems žydėjimams geriau tinka Rhinallergy, vėlesniesiems Rhinital.
Dar tokiems astminiams-alerginiams, kaip ir Eima rašo, Luffa compositum (yra tabletės ir lašai - šitie dar su histaminu).
Krika, aš smegenų savųjų "perinstaliavimą" pradėjau nuo L.Hey ir Sinelnikovo skaitymo (homeopatijos temose jau plėčiausi, nebenoriu vėl viešai "dėliotis"). Gal padėtų kas...
Dar tokiems astminiams-alerginiams, kaip ir Eima rašo, Luffa compositum (yra tabletės ir lašai - šitie dar su histaminu).
Krika, aš smegenų savųjų "perinstaliavimą" pradėjau nuo L.Hey ir Sinelnikovo skaitymo (homeopatijos temose jau plėčiausi, nebenoriu vėl viešai "dėliotis"). Gal padėtų kas...
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 05 08, 11:22)
aš žinau tas visas tiesas. bet aš neabejoju jog mano dukrai turėtų padėti ir konstitucinis vaistas. nes kaip homeopatas vis klausinėjo skiriant konstitucinį - ar pikta, ar nervuota ir t.t. o dar kažkada pasakė, kad sveikiem nieko panašaus juk nedygsta, brudai nelenda į išorę. tai manau biški nervinę sistemą reikia dukrai "perinstaliuoti" - man ne L. Hey skaityti reikia, o vaikų psichologiją
Yra tokia homeopatinės psichologijos knyga (aš jos tik dalį skaičius):
http://books.google....n...eivAw&hl=lt
http://books.google....n...eivAw&hl=lt
QUOTE(Eima @ 2009 05 08, 09:35)
Dar pasidomėk Arsenicum alb. Mums homeopatė jį išrašė būtent prie alerginių naktinių kosulių.
Arsenicum alb. 6 išbandžiau suaugusiam žmogui- ypač gerai padėjo esant dusulio priepuoliui, net atsikvėpti normaliai negalėjo,
vilytte, o jūs halokameros procedūrų nesat bandę?
Ribomunilis mums nepadėjo, o atvirkščiai..
QUOTE(vilytte @ 2009 05 08, 09:52)
Eima, mes metai kaip vargstam, išbandėm beveik viską, karšti garai, grynas oras priepolio metu, gurkšnojimas vandens, kokios duonos kriaukšlo kramtymas, karšti druskos kompresai, kojų kaitinimai... Kažkoki efektą turi, bet jau toki silpną...
Visų pirma nuimk žoleles - visa tai gali dar labiau aštrint situaciją... Silicea atstatinėja bronchų gleivinę panašiai kaip flixotide. Ir medaus jokiu būdu neduok. Tiesa pasakius, vietoj tavęs neduočiau jokių vitaminų... Nelabai geras tai daiktas...
Buvau nuėmus, kokius 3, 4 mėnesius nedaviau nieko, jokios žolės, jokio vitamino. Pradžioj kokią savaitę pasirodė, kad efektas yra, bet vėliau pasirodė, kad tikrai jokio efekto nėra.
Pas mane jinai ir neskiepinta prieš mokyklą per tuos kosulius liko.
Ribomunilis mums irgi netiko, po dviejų savaičių daugiau netęsėm.
Ozonas taip paleido gleives iš nežinia kur, kad į paskutinį seansą jau nėjom. Įtariu su halokamerom būtų tas pats.
Pas mane jinai ir neskiepinta prieš mokyklą per tuos kosulius liko.
Ribomunilis mums irgi netiko, po dviejų savaičių daugiau netęsėm.
Ozonas taip paleido gleives iš nežinia kur, kad į paskutinį seansą jau nėjom. Įtariu su halokamerom būtų tas pats.
QUOTE(vilytte @ 2009 05 08, 14:05)
Buvau nuėmus, kokius 3, 4 mėnesius nedaviau nieko, jokios žolės, jokio vitamino. Pradžioj kokią savaitę pasirodė, kad efektas yra, bet vėliau pasirodė, kad tikrai jokio efekto nėra.
Ne dėl efekto, o todėl, kad žolelės dar labiau dirgina, o vitaminai sintetiniai tiesig nieko gero ir net sukelia kai kurias ligas (garsiai apie tai nekalbama)...
Aciu merginos uz patarimus kaip gydyti sausa kosuliuka.
Krika, labai uzjauciu jus. Mums gyd. Misis taip pat vaikui paskyre MUSU vaista-CINA. Mes labai judrus, nervuoti, dazniausiai pilkti. Bet mes dabar ju nebegeriame, tiesiog pabodo duoti , o juolab nepastebejau pagerejimo (gal per trumpa laika daviau, gal norejau greitesnio efekto).
Tikrai cia ne slogyte ar kosuliukas, nors ir siu buna ,piktu"
Va as dar norejau paklausti ar gerai darau jei vaikui nuo traiskanotu akyciu duodu Alium cepa 6? Na nuo tu dideliu slogu ,matyt, ir i akis nuejo uzdegimas.
Villyte, Krika-Begalines JUms stiprybes ir kantrybes.
Krika, labai uzjauciu jus. Mums gyd. Misis taip pat vaikui paskyre MUSU vaista-CINA. Mes labai judrus, nervuoti, dazniausiai pilkti. Bet mes dabar ju nebegeriame, tiesiog pabodo duoti , o juolab nepastebejau pagerejimo (gal per trumpa laika daviau, gal norejau greitesnio efekto).
Tikrai cia ne slogyte ar kosuliukas, nors ir siu buna ,piktu"
Va as dar norejau paklausti ar gerai darau jei vaikui nuo traiskanotu akyciu duodu Alium cepa 6? Na nuo tu dideliu slogu ,matyt, ir i akis nuejo uzdegimas.
Villyte, Krika-Begalines JUms stiprybes ir kantrybes.