nebereikia
QUOTE(jolax @ 2009 05 02, 16:41)
Mes nemazai gydemes pas gyd. Misis adenoidus, bet deja... neatitaike mums vaistuku. Bet tai nereiskia, kad jum nepades. Labai daug visokiausiu junginiu isgerem, bet... Tai siuo metu truputi atitrukom nuo homeopatijos, taciau kirba mintis vel stoti i kova su adenoidais padedant homeopatijai
As irgi daugiausiai girdejau, kad mazai kam pavyksta su homeopatijos pagalba tuos adenoidus sumazinti, bet operuoti vistiek neskubesiu, nes daugumos nuomone, kad kazkur organizme yra netvarka, kad adenoidai padideja ir kad kai ispjauni adenoidus, tada infekcijos eina is kart i plaucius
OJ sKAICIAU skaiciau ir pasimeciau ka galeciau pritaikyti savo suneliui. Zodziu pries savaite is darzo gryzo ir sako skauda pilvuka. Vakare sukilo temperatura , po keliu dienu nuvykome pas pediatre sake , kad raudona gerkle, temp.sukilo net iki 40.1. Gerkle isgydeme rupuzes uzpilu (po 2-ju d. temp. neliko), piolvuka Kreon'u,bet pristojo baisi , nu tooookia baisi sloga , kad siaubas. Is pradziu ji tokia netekejo-tai geremThuja +Calcium carbonicum+Staphisagria taip pat Cinabsina. Dabar sloga geltona, tasi tai geriam Kalium bichronicum. Kol kas pagerejimo jokio (geriam 2-a diena). Bet aisku prasidejo jau ir sausas kosulys. Ar padetu jei pradetume vartoti Avena sativa?Ka dar , mamytes, galetumet patarti? tIESA maniskis toksai visai susibaiges, nubales, be sveikatos, akiai pauode (net graudu ziuret i vaika ). Prie visu prasidedanciu kosuliu dar ir akytes pradejo traiskanoti ir dienos metu tokios vandeningos. Paskaiciau kad tiktu Beladonna?
QUOTE(krika @ 2009 05 03, 08:50)
kurios lankosi pas gyd. Misis, gal pamenat kada jam sekmadieniais skambinti?
18-20 val. bet man labiausiai pasiseka priskambinti darbo dienomis
QUOTE(Puk @ 2009 05 04, 08:05)
18-20 val. bet man labiausiai pasiseka priskambinti darbo dienomis
pamiršau kada liepė pasiskambinti, o kad sekmadienį reikėjo tai jis pats sakė. pasiskambinau ryte, o jis "sekmadieniais nekonsultuoju" bet pakonsultavo
vyriausiajai toliau gydau miežį - valosi gal per 3 taškus prisidėjo sloga, ir drėgnas retas kosuliukas tai šiai dienai geriam Chamomila + Calcium Carbonicum
mažajai - vakarais lovytei gerdama pienuką girdėdavosi kaip kažkas nosyje būdavo, nors dieną nieko nesigirdėdavo. užsimaniau tą kažką išvalyti slogytė geltona išlindo. šiai dienai geria calcium carbonicum + pulsatila
QUOTE(krika @ 2009 05 04, 10:43)
... tai šiai dienai geriam Chamomila + Calcium Carbonicum...
... šiai dienai geria calcium carbonicum + pulsatila...
... šiai dienai geria calcium carbonicum + pulsatila...
Įdomu, ilgesniam laikui skyrė, ar tik kelioms dienoms?
QUOTE(vilytte @ 2009 05 04, 19:38)
Įdomu, ilgesniam laikui skyrė, ar tik kelioms dienoms?
kadangi potencija 6 - tai porai dienų
tik pirmą dieną susimaliau vietoj Calcium carbonicum abiem pyliau Calcium Bicronicum bet kai tas nuo slogos irgi tinka, tai labai nepergyvenu
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 29, 16:39)
Maniškiams ne kartą virusas yra išeidinėjęs su bėrimu.
O kaip atrodo tas bėrimas? Gal kažkoks tipinis?
Aš savo dvimetę nuo kosulio homeopatiškai gydžiau su Coryzalia, Engystol, Cinnabsin. Dar ilgesniam laikui paskyrė gydymą su 30 potencijos Pulsatilla (konstitucinis), Chamomilla ir Hepar sulfuris. Po dviejų savaičių nuo gydymo pradžios juosmenį, kojas, rankas išbėrė pavieniais raudonais iškilusiais kietais spuogeliais. Va ir suku galvą, nuo ko tai galėtų būti
Aš visada galvojau, kad Coryzalia ir Cinabssin yra nuo slogos. O ką tinka ir nuo kosulio?
QUOTE(Viksvaite @ 2009 05 05, 20:12)
O kaip atrodo tas bėrimas? Gal kažkoks tipinis?
Aš savo dvimetę nuo kosulio homeopatiškai gydžiau su Coryzalia, Engystol, Cinnabsin. Dar ilgesniam laikui paskyrė gydymą su 30 potencijos Pulsatilla (konstitucinis), Chamomilla ir Hepar sulfuris. Po dviejų savaičių nuo gydymo pradžios juosmenį, kojas, rankas išbėrė pavieniais raudonais iškilusiais kietais spuogeliais. Va ir suku galvą, nuo ko tai galėtų būti
Toks smulkus, a la hemoraginis bėrimas (maži rausvi taškiukai - jokių galvučių, uždegimo požymių) ir šiek tiek šiurkštesnė oda. Labiau pilvas. Lokacija bėrimo šiaip individualiai kiekvienu atveju gali keistis. Aš pastebėjau taip.
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 05, 20:15)
Aš visada galvojau, kad Coryzalia ir Cinabssin yra nuo slogos. O ką tinka ir nuo kosulio?
Gi kiekvienas vaistas atskirai (pvz. Sabadilla - irgi kosuliui) apima 'nuo - iki'. Ir kvėpavimo sistema, kai kurie veikia vidaus organus (virškinimo, šlapimo sistemos), mentalinės-emocinės būsenos.
O kosuliui daug: Tartephedreel, Stodal, Husteel, Drosera-homaccord, Phosphor homaccord, Bronchalis-heel, etc. Čia tik kompleksiniai. Jeigu imti atskirus, sąrašas dar ilgesnis.
Reikia žiūrėti, koks tas kosulys. Atrodo, jau matytas paveikslas, bet kažkokia 'dedamoji' skiriasi.
Obuoliausia, ačiū
Dar karta labutis visoms. Pasikartosiu klausdama ka reiketu duoti vaikuciui 3 m. nuo sauso kosulio. Po didelios slogos aisku viskas pradejo slinkti i apacia ir niekaip neatsikosejam. Patarkite, prasau.