Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Crystalline @ 2009 04 21, 19:33)
Va tas rusiskas sakinys ir man labai istrigo, nes gydant homeopatiniu budu vis pagauni save, jog nori duoti vartoti vaistus pagal iprastus principus.
Del isejimo is ligos- mes kazkaip po po 2-3 d. netiketai pasveikdavom ( cia apie slogas-kosulius, ne apie vejaraupius), tik laikydavomes namu rezimo su visais pokaitukais, vaisiu-darzoviu racionu ir pan. Siaip persalimo ligu sezonu gyd. yra mums rekomendaves vartoti echinacejos kompl. ( lietuviskus gaminamus lasiukus), pirma sav. po 10 lasu kas antra diena ( arba 2-3 k. per sav.- ziureti, kaip geriau), taip pora men. Veliau- 10 l. karta per sav.
Ir dar pastebejau, kad labai palengina isejima is ligos ir po jos konstitucinis preparatas ( manausi savarankiskai radusi savo mazojo). Tiesiog is savo patirties zinau, kad pavartojus konstitucini vaista, buna, pasitvarko visai salutiniai simptomai, apie kuriuos ir nebuvo galvota ( net ir smulkus niuansai).

va, dabar mums labai aktualu, nes jau lygtai baiginejam sirgimus (liko kosulys labai retas, bet su atsikosejimu). kaip iseiti is ligos? ir ka reiskia "pavartojus konstitucini vaista"? aciu! 4u.gif
Atsakyti
Crystalline, dėl konstitucinio aš irgi turiu panašių minčių. Įsisenėjęs negalavimas ženkliai apmažėjo kurį laiką pavartojus konstitucinį (jis buvo pagal pagotenezę panašus į paskirtą homeopato, bet visiškai kitas). ax.gif
Bet čia ne po ūminio sirgimo.

Hela: konstitucinis vaistas yra tas, kuris atitinka žmogaus esybę pagal psichologinius/emocinius/mentalinius bruožus. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar vieną klausimą turiu: ar ilgą laiką naudojant homeopatinius preparatus, jie nepadaro neveiksmingos tradicinės medicinos? Atvirkštinis ryšys aiškus, cheminiai vaistai iškreipia homeopatinių veikimą, o homeopatiniai cheminių? Gal tai ir labai kvaila...
Bet mano dičkei tradicinė medicina dažniausiai nesuveikia jau gan senokai. Bet geriausiai, kad vyras pastaruoju metu pastebi tą patį - hom lašiukus naudoja beveik 9 mėn., po trad. medicinos tyrimų buvo paskirtas gydymas, kuris be poveikio... Tai ir pagalvojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 21, 23:16)
Hela: konstitucinis vaistas yra tas, kuris atitinka žmogaus esybę pagal psichologinius/emocinius/mentalinius bruožus.  4u.gif

mano dukrai paskirtas konstitucinis vaistas - Cina mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va, įdomu, krika, ūmaus susirgimo atveju ar vartojote, greta kitų homeopatinių , ir konstitucinį vaistą?
Mažiui mano nusistatytasis konstitucinis vaistas ( įdomu, ar patvirtintų homeopatas ax.gif ) palengvino ūmaus susirgimo eigą, bet buvo vartoti ir kiti homeopatiniai.

hella77, konstitucinį vaistą paprastai nustato gydytojas- homeopatas, renkantis paciento išsamią įvairiausių simptomų ir požymių analizę.

Čia apie vaikų tipus, gana informatyvu, išsamiai aprašytos grupės:
Homeopatija- vaikų tipai

vilytte, mano maziui tradicinė medicina normaliai neveikė dar nepradėjus vartoti homeopatinių vaistų ( kad ir elementarios pakilusios temperatūros atveju, rezultatą turėjau doh.gif , todėl teko prisiminti bene prieš dešimt metų bandytą taikyti savo gyvenime homeopatiją. Nes apie dešimt metų namuose jokio gydymo niekam nereikėjo lotuliukas.gif ).
Yra nuomonių, kad homeopatiniai vaistai kai kuriais atvejais net padeda organizmui įsisavinti tradicinius vaistus ( nežinau, kiek tai pagrįsta g.gif )
Dar būtų galima pamąstyt taip- jei homeopatiniai vaistai aktyvina organizmo savireguliaciją, gyvybines jėgas įvairiu lygiu ( net ir ląsteliniu), gali būti, kad pasikeitęs ( nors mums gali atrodyti, kad ne) organizmas kitaip reaguoja arba net nereaguoja į tradicinių vaistų vartojimo schemas.
Merginos, bet čia tik mėgėjo pamąstymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 22 balandžio 2009 - 10:40
Noriu dar Jusu patarimo blush2.gif puciant nosi 2 metu vaikui kartu su bespalvem, sviesiom isskyrom yra siek tiek kraujo (lasiukas- labai nedaug). kazin ar cia gali buti nuo vaistu? ar isvis cia nieko tokio? pucia nosi gana stipriai, is jegos- sakau gal dar nuo to gali but? g.gif
Atsakyti
Hela: jeigu tik kartais ir nedaug, gi gali trūkti koks kapiliaras nuo didelių pastangų 4u.gif Bent maniškiams taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 22, 23:53)
Hela: jeigu tik kartais ir nedaug, gi gali trūkti koks kapiliaras nuo didelių pastangų 4u.gif  Bent maniškiams taip būna.

Maniškėms irgi.
Atsakyti
Sveikos, gal zinot ka duot, jei puliuoja akyte? Daviau Hepar sulfuris, nepadeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mige @ 2009 04 23, 09:54)
Sveikos, gal zinot ka duot, jei puliuoja akyte? Daviau Hepar sulfuris, nepadeda  ax.gif

palasinkit akiu lasiuku Oculoheel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BITUTIS @ 2009 04 23, 10:40)
palasinkit akiu lasiuku Oculoheel smile.gif

aciu 4u.gif apie juos buvau visai uzmirsus doh.gif
Atsakyti
Cristalline aciu labai gera nuoroda apie vaiku tipus. Viskas daug aiskiau pasidaro kai paskaitai. 4u.gif Gal kas buvot homeopatijos seminare berods 25, 24 dienomis turejo vykti - labai butu idomu isgirsti ispudzius (gaila negalejau sudalyvaut)...
Atsakyti