Vilytte, pažiūrėk čia:
http://www.hpathy.co...eria-medica.asp
Šiandien paskelbė naują e-zine straipsnių seriją. Čia išvardinti polychrests astmai gydyti. Gal su homeopato pagalba atrastumėt tą "patį-patį"
Ten ir daugiau yra, ne tik polychrests
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 19, 23:51)
Ačiū, perskaičiau.
Tik pesimistiškai nuteikė, kad kai kurie atvejai nepagydomi. Be abejo visokie užleisti, ilgai gydyto hormonais ir t.t., bet vis dėlto pesimizmo suteikė.
Vilytte, gi jūsiškė vaikas tik Nemanau, kad tai būtų neatstatoma. Tai daugiau būtų taikoma suaugusiems, kai yra nebeatstatomi pakitimai (organiniai). Gi vaikų gyvybinė jėga labai gaji
Interviu su gyd. Daiva Jakuboniene (homoepatijos pagrindiniai principai trumpai):
http://www.lrt.lt/me...1828&id=5181043
neprisiskambinus gydytojui, pati nuvažiavau pas jį. dukrytei akį toliau gydom, mažajai dėl ausytės paskyrė sulfur, nors norėjo ir pulsatila skirti.
man naujovė - vaistukų veikimas ir nutraukus dar būna 3-4 dienas. man tai labai aktualu, nes ir vėl išvažiuojam vaikus palikdami močiutėm. klausiau kas bus jei 4 dienas nesuduosim vaistų. atsakymas - o gi nieko
man naujovė - vaistukų veikimas ir nutraukus dar būna 3-4 dienas. man tai labai aktualu, nes ir vėl išvažiuojam vaikus palikdami močiutėm. klausiau kas bus jei 4 dienas nesuduosim vaistų. atsakymas - o gi nieko
Sunelis 6metu kosti sausai dzerzgenciai ar tiktu tartephedreel?
Skambinau pasitarti Kaune i Baltbiolos vaistine, nenori tlefonu patarineti. Perzvelgiau homeopatijos foruma labai daug geru patarimu , o gal esat kur surasiusios vienoj vietoj vaistuku poveiki. Labai aciu.
Skambinau pasitarti Kaune i Baltbiolos vaistine, nenori tlefonu patarineti. Perzvelgiau homeopatijos foruma labai daug geru patarimu , o gal esat kur surasiusios vienoj vietoj vaistuku poveiki. Labai aciu.
QUOTE(supersvocia @ 2009 04 21, 13:06)
Sunelis 6metu kosti sausai dzerzgenciai ar tiktu tartephedreel?
Man atrodo, kad tiktu
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 20, 20:53)
Interviu su gyd. Daiva Jakuboniene (homoepatijos pagrindiniai principai trumpai):
Man si gydytoja parinko Folio metodu vaistukus, kurie ta pati vakara nueme umu ausies skausma
Vilytte, dickiui be komplikaciju, gan lengvai vejaraupiai jau prie pabaigos. O maziui vakar metukai sukako, bet dar neisbertas Vis dar laukiu Kartais jauciu itampa
Prisiskambinau i rotuses vaistine, patare phosphor, tartephedreel sake labiau uzsitesusiam kosuliui. Sake dar yra tokia naujove, kad vokieciai pradejo prie kosulio traumeel duoti ir sake labai pasiteisina.
Vilnele, na nors gimtadienis ne bėrimų .
Mano merginos abi kai sirgo, planavom atostogas, buvo aktualu kada mažoji susirgs, nes visą inkubacinį laikotarpį laukti tai jau per daug:oh. Tai mūsų pediatrė sakė, kad broliai ir seserys suserga viens po kito po savaitės (manoji mažė susirgo po 10 dienų), nes tarp jų kontaktas labai glaudus.
Gal nesirgsit (bet iš tikro gal vienu vargu geriau persirgt) .
"Привыкайте не переносить логику аллопатического лечения на гомеопатию. Если вы приняли препарат и почувствовали себя лучше, ни в коем случае не повторяйте прием, чтобы закрепить эффект." - Crystalline nuoroda.
Labai įdomu ką duoti "išeinant iš ligos", nes mes netęsiant gydymo visada atkrisdavom . Hepar sulfur, kas dar? Kažkaip niekaip neužtikau, kas tinka besibaigiant ligai, juk yra tinkami vaistukai tik pačiai pradžiai, turbūt ir pabaigai skirtų yra.
Mano merginos abi kai sirgo, planavom atostogas, buvo aktualu kada mažoji susirgs, nes visą inkubacinį laikotarpį laukti tai jau per daug:oh. Tai mūsų pediatrė sakė, kad broliai ir seserys suserga viens po kito po savaitės (manoji mažė susirgo po 10 dienų), nes tarp jų kontaktas labai glaudus.
Gal nesirgsit (bet iš tikro gal vienu vargu geriau persirgt) .
"Привыкайте не переносить логику аллопатического лечения на гомеопатию. Если вы приняли препарат и почувствовали себя лучше, ни в коем случае не повторяйте прием, чтобы закрепить эффект." - Crystalline nuoroda.
Labai įdomu ką duoti "išeinant iš ligos", nes mes netęsiant gydymo visada atkrisdavom . Hepar sulfur, kas dar? Kažkaip niekaip neužtikau, kas tinka besibaigiant ligai, juk yra tinkami vaistukai tik pačiai pradžiai, turbūt ir pabaigai skirtų yra.
QUOTE(vilytte @ 2009 04 21, 13:56)
Va tas rusiskas sakinys ir man labai istrigo, nes gydant homeopatiniu budu vis pagauni save, jog nori duoti vartoti vaistus pagal iprastus principus.
Del isejimo is ligos- mes kazkaip po po 2-3 d. netiketai pasveikdavom ( cia apie slogas-kosulius, ne apie vejaraupius), tik laikydavomes namu rezimo su visais pokaitukais, vaisiu-darzoviu racionu ir pan. Siaip persalimo ligu sezonu gyd. yra mums rekomendaves vartoti echinacejos kompl. ( lietuviskus gaminamus lasiukus), pirma sav. po 10 lasu kas antra diena ( arba 2-3 k. per sav.- ziureti, kaip geriau), taip pora men. Veliau- 10 l. karta per sav.
Ir dar pastebejau, kad labai palengina isejima is ligos ir po jos konstitucinis preparatas ( manausi savarankiskai radusi savo mazojo). Tiesiog is savo patirties zinau, kad pavartojus konstitucini vaista, buna, pasitvarko visai salutiniai simptomai, apie kuriuos ir nebuvo galvota ( net ir smulkus niuansai).