Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 19:00)
Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.

Fainulka indeliukas, jei lieka kokio padažo truputis, tai ir supilu į jį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 09 balandžio 2009 - 19:16
QUOTE(spiglys @ 2009 04 09, 19:12)
Super indukai thumbup.gif  Turiu ne vieną tokį.Labai tinkami susidėt uogienės, tarkuoto sūrio ar grietinės likučiams.

O aš tam reikalui naudoju nykštukus bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
15-17 sav bus tokie su pandos motyvais uz 2 vnt 18 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 09, 15:37)
Tikrai rekomenduoju bigsmile.gif jei bent kiek ką nors kočioji, tai tikrai nepamainomas dalykas drinks_cheers.gif kaip merginos ir rašė, man taip pat jau kažkaip nehigieniške ir neestetiška užsiimt kočiojimais ant pliko stalo, visų antra man gaila stalo ir stalviršio, o toliau jau pačio paklotėlio privalumai: tikrai pamirši pridžiūvusios tešlos grandymą nuo stalo, labai lengvai nusivalo, nes nieks neprikimba prie jo, miltų barstyt reikia labai nedaug, priklauso nuo tešlos rūšies mirksiukas.gif o ir vietos jis pame nedaug užima, visada susuktas į ruloniuką guli spintelėj bigsmile.gif

Jau apsisprendžiau: reikia man kočėlo ir padėklo wub.gif

Dar noriu pagirti tą indelį mėlymą šildyti mikrobangėj: nesitikėjau, kad taip tolygiai pašils maistas thumbup.gif Labai geras thumbup.gif - sakau, kaip eilinė vartotoja smile.gif
O giriu tokį (dabar lengva įdėti paveikslėlį, kai Sigute nuorodą įdėjo paveiksliukų)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta.seima: 09 balandžio 2009 - 20:15
QUOTE(spiglys @ 2009 04 09, 20:12)
Super indukai thumbup.gif  Turiu ne vieną tokį.Labai tinkami susidėt uogienės, tarkuoto sūrio ar grietinės likučiams.

O as dedu 2/3 mieliu gabalelio, viena dali i tesla 4u.gif
Atsakyti
As irgi labai patenkinta Ekstra pliusu, tik mane nervina, kad jis taip sunkiai uzsidaro doh.gif Dabar dangtis microbangineje beveik nereikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 09, 21:31)
As irgi labai patenkinta Ekstra pliusu, tik mane nervina, kad jis taip sunkiai uzsidaro doh.gif Dabar dangtis microbangineje beveik nereikalingas biggrin.gif

O mano iš pradžių sunkiai darinėjosi, dabar labai puikiai thumbup.gif , bet aš jį ir naudoju kasdien. Ir labai patinka, kad mikrobangė švari wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 04 09, 21:12)
Jau apsisprendžiau: reikia man kočėlo ir padėklo  wub.gif

Dar noriu pagirti tą indelį mėlymą šildyti mikrobangėj: nesitikėjau, kad taip tolygiai pašils maistas  thumbup.gif  Labai geras  thumbup.gif  - sakau, kaip eilinė vartotoja  smile.gif
O giriu tokį (dabar lengva įdėti paveikslėlį, kai Sigute nuorodą įdėjo paveiksliukų)
user posted image

drinks_cheers.gif Man irgi tas indas thumbup.gif O darinėjasi jau irgi gerai smile.gif Man tai nepamainomas TW gaminys, negailiu nė vieno lito jam išleisto.
O svarbiausia mikrobangės valymas doh.gif doh.gif užknisantis atkrito thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir už EkstraPliusus, mano mėgstamiausias mažylis drinks_cheers.gif o kad sunkiai 700ml darinėjasi pradžioj tai tikrai, ir visi blink.gif bet po kelių kartų viskas normaliai...

O aš šitam mažam indely dardarau vaikams želiukus, kadangi mano mažė normalių želiukų su vaisias ir kitokiais gėriais nevalgo, tai tie indeliai thumbup.gif ir dangtelis yra, ir graži bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 09 balandžio 2009 - 20:40
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 20:00)
Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.

QUOTE(spiglys @ 2009 04 09, 20:12)

aisku daba mirksiukas.gif dekui.
Kokia ju talpa? Kokiu 100ml?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 15:02)
Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda  lotuliukas.gif  ,  o pinigų taip nėr  doh.gif

Nu prisiprašei biggrin.gif ...aš čia apie duoninę. Galiu drąsiai pasakyti ji gera visiems duonos gaminiams laikyti, raikytos riekės laikosi tikrai puikiai, kaip katik atpjiautos, tiek duonos, tiek batono. Kvapai tikrai nepersiduoda taip jog jaustūsi.
Išvalyti kad nebūtų trupinių, kartas nuo karto išplauti vandeniu su actu, gerai išdžiovinti, ir sudie ponas džiuvėsi, pelėsi! thumbup.gif
Tau tikrai jos nereikia?.... nu nesamonė , geresnės kainos vargu ar bebus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 09, 12:27)

thumbup.gif

QUOTE(Asio @ 2009 04 09, 18:13)
Galima, tapti demonstruotoja ir pirkti pirkti del saves kiek tik nori, bet be reciau kaip kas 6 sav. ir ne maziau, kai uz 350 Lt  mirksiukas.gif

O kaip tada po tu 800lt? Nors sakaisi uz 360, bet moki maziau, ar tuos 360 vistiek turi sumoket, nors ir "savo" kaina? blink.gif Na, tarkim, ndarydavau uzsakymus uz 360, tai tiek ir sumokedavau. O db , jei daryciau uz 360 lt, tai tiek ir mokeciau? unsure.gif
Atsakyti