Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Ačiū Betti, ačiū Jurgitak 4u.gif

Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda lotuliukas.gif , o pinigų taip nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 16:02)
Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda  lotuliukas.gif  ,  o pinigų taip nėr  doh.gif

Nereikia tau jos, tikrai, nereikia lotuliukas.gif Pelyja duona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 16:02)
Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda  lotuliukas.gif  ,  o pinigų taip nėr  doh.gif

schmoll.gif Pasidaryk sau dovana Velyku proga
Atsakyti
schmoll.gif tikrai tikrai tau jos nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas iš demonstruotojų gyvenančių fabijoniškėse darot užsakymą ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 09 balandžio 2009 - 16:42
Labuka visoms 4u.gif
Sakykit,o ar galima i Tuperware uzsiregistruoti ir pirkti del saves pigiau,ne platinti?
Ir gal zinot kur Klaipedoje galima kreiptis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 04 09, 18:07)
Labuka visoms  4u.gif
Sakykit,o ar galima i Tuperware uzsiregistruoti ir pirkti del saves pigiau,ne platinti?

Galima, tapti demonstruotoja ir pirkti pirkti del saves kiek tik nori, bet be reciau kaip kas 6 sav. ir ne maziau, kai uz 350 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 04 09, 18:07)
Labuka visoms  4u.gif

Gali i mane kreiptis 4u.gif Gali sau pirkti, nieks nesidomi, kam tu perki. Bet uz pirmus 800 lt. nuolaidos nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 04 09, 19:13)
Galima, tapti demonstruotoja ir pirkti pirkti del saves kiek tik nori, bet be reciau kaip kas 6 sav. ir ne maziau, kai uz 350 Lt  mirksiukas.gif

Man atrodo,kad uz 360 g.gif .Na desimt litu ti ar ti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 04 09, 19:15)
Gali i mane kreiptis 4u.gif Gali sau pirkti, nieks nesidomi, kam tu perki. Bet uz pirmus 800 lt. nuolaidos nebus schmoll.gif

Bet gausi startini krepsi surinkus 845lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 16:01)
Dar vienas pastebejimas is praktikos. Tame mazame induke su raudonu dangteliu, kur bus seimininkes dovanele nuo 18 savaites, labai puikiai laikosi tarkuoti krienai. Nu nei kiek nenusidusejo, kaip buvo astrus, taip ir stovi jau trecias menuo.

kas per dezute?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 09, 19:51)
kas per dezute?

Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 19:00)
Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.

Super indukai thumbup.gif Turiu ne vieną tokį.Labai tinkami susidėt uogienės, tarkuoto sūrio ar grietinės likučiams.
Atsakyti