Ačiū Betti, ačiū Jurgitak
Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda , o pinigų taip nėr
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 16:02)
Na pasakykit kas nors ką nors blogo, nes man jau duoninės reikėti pradeda , o pinigų taip nėr
Nereikia tau jos, tikrai, nereikia Pelyja duona
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 16:02)
Pasidaryk sau dovana Velyku proga
Gal kas iš demonstruotojų gyvenančių fabijoniškėse darot užsakymą ?
Labuka visoms
Sakykit,o ar galima i Tuperware uzsiregistruoti ir pirkti del saves pigiau,ne platinti?
Ir gal zinot kur Klaipedoje galima kreiptis...
Sakykit,o ar galima i Tuperware uzsiregistruoti ir pirkti del saves pigiau,ne platinti?
QUOTE(ricicinuke @ 2009 04 09, 18:07)
Labuka visoms
Galima, tapti demonstruotoja ir pirkti pirkti del saves kiek tik nori, bet be reciau kaip kas 6 sav. ir ne maziau, kai uz 350 Lt
QUOTE(ricicinuke @ 2009 04 09, 18:07)
Labuka visoms
Gali i mane kreiptis Gali sau pirkti, nieks nesidomi, kam tu perki. Bet uz pirmus 800 lt. nuolaidos nebus
QUOTE(Asio @ 2009 04 09, 19:13)
Galima, tapti demonstruotoja ir pirkti pirkti del saves kiek tik nori, bet be reciau kaip kas 6 sav. ir ne maziau, kai uz 350 Lt
Man atrodo,kad uz 360 .Na desimt litu ti ar ti
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 04 09, 19:15)
Gali i mane kreiptis Gali sau pirkti, nieks nesidomi, kam tu perki. Bet uz pirmus 800 lt. nuolaidos nebus
Bet gausi startini krepsi surinkus 845lt
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 16:01)
Dar vienas pastebejimas is praktikos. Tame mazame induke su raudonu dangteliu, kur bus seimininkes dovanele nuo 18 savaites, labai puikiai laikosi tarkuoti krienai. Nu nei kiek nenusidusejo, kaip buvo astrus, taip ir stovi jau trecias menuo.
kas per dezute?
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 09, 19:51)
kas per dezute?
Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 19:00)
Na indelis gal greiciau. Jis toks nedidukas.
Super indukai Turiu ne vieną tokį.Labai tinkami susidėt uogienės, tarkuoto sūrio ar grietinės likučiams.