Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Varpelis @ 2009 04 09, 08:27)
Dėl tešlos padėklo problemėlė tik tai, kad sunku atrasti jam „gyvenamąją vietą“smile.gif...laikau susuktą, bet kai matmenys nemaži, o pasidėjimo daug neturiu, tai...

Kočėlas ir patiesalas tai mano patys pirmieji TW pirkiniai prieš tikrai gal 8m. Jie visai kitokios spalvytės bei "raštų" nei dabar, kaip pirkau prie jo buvo du kabliukai su lipniu lipduku kitoje pusėje, o ant padėklo galo pora skylučių. Tai kuo puikiausiai išsprendžiau jo laikymo problemą, atradau tinkamą vietikę priklijavau kabliukus, ir patiesalas turi savo pastovią vietą. O va kočėlą irgi sumasčiau kur ir kaip " įkurdinti, visada po ranka.
Susuktas ant kočėlo ir ikištas į spintutę tikrai vitą užimtų, o čia man patogu....va jums ir idėja laikymo problemėliai išspresti. lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Super TW gaminių stendas kaip parodoj:super
Atsakyti
O pas ką būtų galima užsisakyti tą duoninę, be pjaustymo lentutės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2009 04 09, 15:02)
O pas ką būtų galima užsisakyti tą duoninę, be pjaustymo lentutės  blush2.gif

Niu dabar laikykis nuo pasiūlymų lotuliukas.gif
Jei kas norėtų gauti dar iki Vėlykų, Vilniuje vieną turiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 09, 15:13)
Niu dabar laikykis nuo pasiūlymų  lotuliukas.gif
Jei kas norėtų gauti dar iki Vėlykų, Vilniuje vieną turiu.  mirksiukas.gif

Jurgitak, o gražiai atrodo duoninė be lentutės, ar nežiojėja ta skylė g.gif ?

Aš gundausi sau užsisakyti, tik galvoju, kur laikysiu, jei prie šaldytuvo negalima, prie mikrobangės negalima....

O ar jūs laikot joje bulką ir duoną kartu g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 04 08, 21:52)
Na samba dubenis jau turiu, džiaugiuosi neatsidžiaugiu - dubenys viskam  thumbup.gif
O dabar galvoju, ką jūs manot apie padėklą kočiojimui ir kočėlą  ax.gif ? Ar verta įsigyti  g.gif ? Ar geriau kočioti negu ant paprasto stalviršio  g.gif ?

Tikrai rekomenduoju bigsmile.gif jei bent kiek ką nors kočioji, tai tikrai nepamainomas dalykas drinks_cheers.gif kaip merginos ir rašė, man taip pat jau kažkaip nehigieniške ir neestetiška užsiimt kočiojimais ant pliko stalo, visų antra man gaila stalo ir stalviršio, o toliau jau pačio paklotėlio privalumai: tikrai pamirši pridžiūvusios tešlos grandymą nuo stalo, labai lengvai nusivalo, nes nieks neprikimba prie jo, miltų barstyt reikia labai nedaug, priklauso nuo tešlos rūšies mirksiukas.gif o ir vietos jis pame nedaug užima, visada susuktas į ruloniuką guli spintelėj bigsmile.gif

O dėl apsikrovimo, tai ką aš žinau, man tai viskas reikalinga ir naudojama, nieks be darbo nestovi, prisimenu kažkas rašė, kad jei daiktą panaudojai tiek kartų kiek mokėjai litų tai jau labai gerai, aš jau senai viršijau turbūt su daug gaminių doh.gif
Atsakyti
Man tai duonine super daiktas. As savo lentele laikau atskirai ir visai nesimato, kad ji ten turetu buti. Laikau viska kartu ir duona, ir batona, ir meduolius. Tik aisku ne maiseliuose.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 15:22)
Jurgitak, o gražiai atrodo duoninė be lentutės, ar nežiojėja ta skylė  g.gif ?
Aš gundausi sau užsisakyti, tik galvoju, kur laikysiu, jei prie šaldytuvo negalima, prie mikrobangės negalima....
O ar jūs laikot joje bulką ir duoną kartu  g.gif ?

Asmeniškai man nelabai žiūrisi, nes kai žinau, kad ten turi būti lentutė, tai kažko trūksta. lotuliukas.gif O šiaip, tai nėra ten didelė ta skylė, galima manyt, kad ten tokios kojelės biggrin.gif
Laikau viską kartu. Tik kažkur skaičiau, kad nepatartina kartu laikyti saldžių bandelių.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 09, 15:41)
Asmeniškai man nelabai žiūrisi, nes kai žinau, kad ten turi būti lentutė, tai kažko trūksta.  lotuliukas.gif O šiaip, tai nėra ten didelė ta skylė, galima manyt, kad ten tokios kojelės  biggrin.gif
Laikau viską kartu. Tik kažkur skaičiau, kad nepatartina kartu laikyti saldžių bandelių.

Na jei viską kartu pradedu labai gundytis ax.gif

O bulka nepritraukia duonos kvapo ? Aš kaip kokia senė kelis kartus klausiu kol daeina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 15:47)
Na jei viską kartu pradedu labai gundytis  ax.gif

O bulka nepritraukia duonos kvapo ? Aš kaip kokia senė kelis kartus klausiu kol daeina  rolleyes.gif

Tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 09, 15:47)
O bulka nepritraukia duonos kvapo ? Aš kaip kokia senė kelis kartus klausiu kol daeina  rolleyes.gif

Nepastebėjau. Reiks pauostyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas pastebejimas is praktikos. Tame mazame induke su raudonu dangteliu, kur bus seimininkes dovanele nuo 18 savaites, labai puikiai laikosi tarkuoti krienai. Nu nei kiek nenusidusejo, kaip buvo astrus, taip ir stovi jau trecias menuo.
Atsakyti