Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Asio @ 2009 04 08, 18:52)
Na supildavau kukuruzu seklas ir uzdengus dedavau i mikrobange  mirksiukas.gif taip naudojau metu metus, kol viena karta ... verysad.gif

Aš irgi buvau perspėta su spragėsiais, bet vis tiek kepiau, kol skilo dugnas (ta prasme indo apačia) blush2.gif
Atsakyti
Ar gavote kas nors didžiają sūrinę iš išpardavimų?gal jau ir man nebesitikėti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 14:01)
Niuuu taip  biggrin.gif tik aš nematau skirtumo  ax.gif  ar kurjeris ar Lietuvos paštas  lotuliukas.gif  - viskas paštu, tik kaina skiriasi  lotuliukas.gif

Mergaitės yra skirtumas ir tikrai didelis dėl kainos negaliu pasakyti tiksliai, bet dėl pristaymo tai taip. Siuntų tarnyba atveža siuntinį pagal adresą , neradus namuose kurjeris skambina adresatui ir taresi kada atvešti pakartotinai, arba kas gali priimti siuntinį, palieka už durų pranešimą su kurjerio Tel.Nr ir gavėjas gryžęs namo susiskambina, tai va tokie siuntų tarnybos pristatymai. O paštas tai tokių didumo siuntinių adresatams tikrai į namus neveža, nebent smulkų paketą ir tai jei jis registruotas. Palieka pranešimą pašto dėžutėje, ir kulniuok sau į paštą parsinešti, o kaip tu tą dėžę parsigabensi (neši, veši, ar tempsi) jiems nusišvilpt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 08, 15:17)
Tai kitaip tariant jis dar ir dujų / elektros sąnaudas mažina, jei juo nereikia virti. Teisingai supratau?

Taip jo, nei į orkaitę, nei į mikrobangę nei ant viryklės!!!

QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 15:23)
Tai čia tik grikius taip galima, kitos košės  schmoll.gif 
Tiksliau, čia taip sakant, tik vienas iš jo panaudojimo variantų  mirksiukas.gif

Vakar grikius pasiruošėme thumbup.gif , šiandien ryte kiaušinius "išvirėme" thumbup.gif O pietums reikėjo virtų bulvių prie šaltibarščių. Tai bulves sudėjau į paprastą puodą ir nuo užvirimo tik 5min paviriau ir supyliau į pašildytą (karštu vandeniu) Servifiksą , uždengiau ir palikau, pridengiau frotiniu rakšluoščiu. Kol suvaikščiojau į parduotuvę, gryžus mano bulvės buvo minkštutės. Valgėme ir džiaugėmės savo geru pasirinkimu. O likusios bulvės, dapylus verdančio vandens į pirmutinį puodą, ir uždengus dangčiu išsilaikė karštos net 4 val.
Receptukų yra daug, ir visokių. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 08 balandžio 2009 - 23:40
Merginos, kur naudojat "Mildute" sureli? Turiu 10 dezuciu, kuriu galiojimas iki 05-14, tai kazkaip reikia realizuot.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Su paštu prasidėti, tai tik nervų gadinimas. Esu sakiusi per paštą avoną, kai ką iš SM pirkusi, orchidėjoms prekyčių, tai baisiaiusiai nusivyliau. Nžn ar mūsų paštininkė netikusi ar kaip, to pranešimo ilgiausiai laukt tekdavo, o pačiai į paštą nuėjus rasdavau seniausiai savo siuntinį doh.gif . Na, jei neskubu, tai galima laimę bandyti ir su paštu prasidėti.

Asta.seima, jei nori nevargti ir su komfortu kočioti tešlą, tai rekomenduoju, tikrai vertas tų pinigėlių ir kočėlas ir patiesalas, čia aš vienareikšmiškai smile.gif Svarbiausia, kad ir higieniška ir neprisibarsto miltų kur nereikia ir mažiau jų reikia, tešla minkštesnė gaunasi.

Asio, dėkui už pasiūlymą, turėsiu omenyje. O kur tu juos pirkai?

Nuotaikinga, tu 100proc. teisi, rodos pasiimu sau tik kas reikalinga, bet vistiek su tom akcijom susigundau ir jau pribrendo reikalas trečiai dangtelių laikymo kraitelei blush2.gif Gerai, kad dar turiu kam atiduoti biggrin.gif

Sigute***, ryt bandysiu pagal tavo receptuką Napaleoną išsikept ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 08:31)
Merginos, kur naudojat "Mildute" sureli? Turiu 10 dezuciu, kuriu galiojimas iki 05-14, tai kazkaip reikia realizuot.

Aš tepu lavašus Mildutes sureliu, tada jau kumpi, salotas, agurkelį, gerai "priklijuoja" Mildute viską. smile.gif
Atsakyti
man tešlos padėklas labai patinka...jei kas ant jo prilimpa, nuvalyt labai lengva, o nuo stalviršio reikėdavo gramdyt...kočėlo neturiu, ir nevilioja jis manęs, paprastu sunkiu mediniu kočioju...
Dėl tešlos padėklo problemėlė tik tai, kad sunku atrasti jam „gyvenamąją vietą“smile.gif...laikau susuktą, bet kai matmenys nemaži, o pasidėjimo daug neturiu, tai...
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 09, 08:31)

As tokius lydytus surelius naudoju padazams tirstinti. Miltais tirstinti negaliu, tai dedu kelis saukstus tokio lydyto surelio ir truputi pieno ar liesos grietineles. Tikrai labai skaniai iseina, ypac prie makaronu. Dar kepant pica jos iskociota pada aptepu sureliu, pomidoru pasta, o tada jau viska kraunu, kas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Super! Aciu uz paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 04 09, 08:27)
Dėl tešlos padėklo problemėlė tik tai, kad sunku atrasti jam „gyvenamąją vietą“smile.gif...laikau susuktą, bet kai matmenys nemaži, o pasidėjimo daug neturiu, tai...

O tu jį ant kočėlo apvyniok ir maišeliu perrišk.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 04 08, 22:21)
Ar gavote kas nors didžiają sūrinę iš išpardavimų?gal jau ir man nebesitikėti.

Skambinau Rasai,sūrinių yra ,jei ką.
Atsakyti