Buvau šiandien sandėly, mačiau ir čiupinėjau naujuosius "Optimum" Labai keistas jausmas, pagal spalvą - lyg ir "Optimum", o forma - kaip modulinių ar 'Space Maker" Bet šiaip patogūs kam nors berti tiesiai į puodą
Sveikos, merginos. Skaitinėju ir matau, kad aktuali pūsliukių problema. Na, kol kas dar niekas nesiskundė su taip sugadintais indais, bet va peilių rankenos tikrai nuėjo pūslėm (čia tie senieji su mėlynom), tai galiu nuraminti kuriai taip nutiko gali be jokių problemų keisti sandėly
O va mane šiandien sandėly labai nuliūdino, nes beveik nieko negavau iš išpardavimo o taip norėjau daug ko... Ką belieka laukti kito
O va mane šiandien sandėly labai nuliūdino, nes beveik nieko negavau iš išpardavimo o taip norėjau daug ko... Ką belieka laukti kito
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 16:44)
Laukiu, gal ir LT atsiras Space Maker su raudonais dangteliais
Tu matai, tai gerai, kad ir nedarysiu užsakymo, nes kai ko norėjau sau iš išpardavimo
Tu matai, tai gerai, kad ir nedarysiu užsakymo, nes kai ko norėjau sau iš išpardavimo
Tai va, kad aš būtent labai norėjau Space Maker 1l iš išpardavimo, o nei vieno negavau O tai ką nusižiūrėjai sau?
QUOTE(elvike @ 2009 04 08, 17:07)
Tai va, kad aš būtent labai norėjau Space Maker 1l iš išpardavimo, o nei vieno negavau O tai ką nusižiūrėjai sau?
Tą patį ką ir tu, plius iš Alegra serijos, bet, ai tiek to, apsieisiu
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 17:12)
Tą patį ką ir tu, plius iš Alegra serijos, bet, ai tiek to, apsieisiu
Na va, sutaupėm šeimos pinigėlių
Alegra vidutini inda gavau pernai vasara dovanu, bet jis mano namuose kazkaip nelabai naudojamas. Na nebent vasarai atejus kur i gamta "prigis" veztis?...
O siaip turiu labai rimta patarima - pries pirkdamos bet koki nauga TW daikta, labai labai labai pagalvokite, ar is tiesu jis jums reikalingas, nes "apssitupinti" namus galima labai greitai, o kai niekas niekur nebetelpa - ismesti kaip ir neiseina, o naudoti visko irgi neina, nes skirtingu seriju ivairus gaminiai atlieka tas pacias funkcijas.
Namuose atsiradus duonkepei, visa indu teslai serija tapo absoliuciai beverte Ir kur ja dabar deti, kai jau naudoti visi indai po truputi?...
Musu namai jau skesta tuperwaryje. Klaiku! Gerai bent, kad beveik viskas pirkta per akcijas, bet ir tai jei paskaiciavus, i pora tukstanciu.... nesutilpciau.
Turtinga mes tauta ))
O siaip turiu labai rimta patarima - pries pirkdamos bet koki nauga TW daikta, labai labai labai pagalvokite, ar is tiesu jis jums reikalingas, nes "apssitupinti" namus galima labai greitai, o kai niekas niekur nebetelpa - ismesti kaip ir neiseina, o naudoti visko irgi neina, nes skirtingu seriju ivairus gaminiai atlieka tas pacias funkcijas.
Namuose atsiradus duonkepei, visa indu teslai serija tapo absoliuciai beverte Ir kur ja dabar deti, kai jau naudoti visi indai po truputi?...
Musu namai jau skesta tuperwaryje. Klaiku! Gerai bent, kad beveik viskas pirkta per akcijas, bet ir tai jei paskaiciavus, i pora tukstanciu.... nesutilpciau.
Turtinga mes tauta ))
QUOTE(lotute @ 2009 04 07, 23:40)
palaukit, o tai jeigu indas skirtas mikrobangeje ji galima naudoti tik ant labai mažos temperaturos?
na nesupykit, bet jeigu indas skirtas mikrobangėje tai jis tai ir turi atitikti, nemanau kad jei nusipirkau daikta skirta mikrobandej, jį kišiu į orkaitę
beje naudojosi pagal instrukcija
nesupratau ka parašėt, bet tamstai pakartosiu dar karta kad tai ne EkstarPliusa, o micro pliusas
na nesupykit, bet jeigu indas skirtas mikrobangėje tai jis tai ir turi atitikti, nemanau kad jei nusipirkau daikta skirta mikrobandej, jį kišiu į orkaitę
beje naudojosi pagal instrukcija
nesupratau ka parašėt, bet tamstai pakartosiu dar karta kad tai ne EkstarPliusa, o micro pliusas
Na sis atsakymas buvo ne Jums jau supratau, kad ne EkstarPliusas Jusu drauge pavede
Atsakymas buvo toms, kas kepa EkstarPliuse pyragus mane jis pavede 101-aji karta spraginant kukuruzu spragesius visas dugnas susipusliavo bet negaliu nieko kaltinti pati kalta, nes nesilaikiau nurodymu
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 17:44)
Laukiu, gal ir LT atsiras Space Maker su raudonais dangteliais
Noretum visus tokius susipirkti ar tik pasipildyti turiu pora nauju, mielai keisciau i melynais dangteliais
QUOTE(Asio @ 2009 04 08, 19:30)
Atsakymas buvo toms, kas kepa EkstarPliuse pyragus mane jis pavede 101-aji karta spraginant kukuruzu spragesius visas dugnas susipusliavo bet negaliu nieko kaltinti pati kalta, nes nesilaikiau nurodymu
O tai kaip tu ji naudojai?
QUOTE(simoselis @ 2009 04 08, 19:46)
O tai kaip tu ji naudojai?
Na supildavau kukuruzu seklas ir uzdengus dedavau i mikrobange taip naudojau metu metus, kol viena karta ...