Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Buvau šiandien sandėly, mačiau ir čiupinėjau naujuosius "Optimum" smile.gif Labai keistas jausmas, pagal spalvą - lyg ir "Optimum", o forma - kaip modulinių ar 'Space Maker" lotuliukas.gif Bet šiaip patogūs kam nors berti tiesiai į puodą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Skaitinėju ir matau, kad aktuali pūsliukių problema. Na, kol kas dar niekas nesiskundė su taip sugadintais indais, bet va peilių rankenos tikrai nuėjo pūslėm (čia tie senieji su mėlynom), tai galiu nuraminti kuriai taip nutiko gali be jokių problemų keisti sandėly mirksiukas.gif
O va mane šiandien sandėly labai nuliūdino, nes beveik nieko negavau iš išpardavimo verysad.gif o taip norėjau daug ko... Ką belieka laukti kito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 balandžio 2009 - 16:26
Laukiu, gal ir LT atsiras Space Maker su raudonais dangteliais rolleyes.gif
Tu matai, tai gerai, kad ir nedarysiu užsakymo, nes kai ko norėjau sau iš išpardavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 16:44)
Laukiu, gal ir LT atsiras Space Maker su raudonais dangteliais  rolleyes.gif
Tu matai, tai gerai, kad ir nedarysiu užsakymo, nes kai ko norėjau sau iš išpardavimo  g.gif

Tai va, kad aš būtent labai norėjau Space Maker 1l iš išpardavimo, o nei vieno negavau verysad.gif O tai ką nusižiūrėjai sau?
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 08, 17:07)
Tai va, kad aš būtent labai norėjau Space Maker 1l iš išpardavimo, o nei vieno negavau  verysad.gif  O tai ką nusižiūrėjai sau?

Tą patį ką ir tu, plius iš Alegra serijos, bet, ai tiek to, apsieisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 17:12)
Tą patį ką ir tu, plius iš Alegra serijos, bet, ai tiek to, apsieisiu  smile.gif

Na va, sutaupėm šeimos pinigėlių biggrin.gif
Atsakyti
Alegra vidutini inda gavau pernai vasara dovanu, bet jis mano namuose kazkaip nelabai naudojamas. Na nebent vasarai atejus kur i gamta "prigis" veztis?...

O siaip turiu labai rimta patarima - pries pirkdamos bet koki nauga TW daikta, labai labai labai pagalvokite, ar is tiesu jis jums reikalingas, nes "apssitupinti" namus galima labai greitai, o kai niekas niekur nebetelpa - ismesti kaip ir neiseina, o naudoti visko irgi neina, nes skirtingu seriju ivairus gaminiai atlieka tas pacias funkcijas.
Namuose atsiradus duonkepei, visa indu teslai serija tapo absoliuciai beverte sad.gif Ir kur ja dabar deti, kai jau naudoti visi indai po truputi?... g.gif

Musu namai jau skesta tuperwaryje. Klaiku! Gerai bent, kad beveik viskas pirkta per akcijas, bet ir tai jei paskaiciavus, i pora tukstanciu.... nesutilpciau.
Turtinga mes tauta smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 07, 23:40)
palaukit, o tai jeigu indas skirtas mikrobangeje ji galima naudoti tik ant labai mažos temperaturos? blink.gif  bigsmile.gif
na nesupykit, bet jeigu indas skirtas mikrobangėje tai jis tai ir turi atitikti, nemanau kad jei nusipirkau daikta skirta mikrobandej, jį kišiu į orkaitę blink.gif  doh.gif
beje naudojosi pagal instrukcija mirksiukas.gif
nesupratau ka parašėt, bet tamstai pakartosiu dar karta kad tai ne EkstarPliusa, o micro pliusas doh.gif

Na sis atsakymas buvo ne Jums jau supratau, kad ne EkstarPliusas Jusu drauge pavede unsure.gif
Atsakymas buvo toms, kas kepa EkstarPliuse pyragus unsure.gif mane jis pavede 101-aji karta spraginant kukuruzu spragesius blush2.gif visas dugnas susipusliavo verysad.gif bet negaliu nieko kaltinti pati kalta, nes nesilaikiau nurodymu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 04 08, 17:44)
Laukiu, gal ir LT atsiras Space Maker su raudonais dangteliais rolleyes.gif
Tu matai, tai gerai, kad ir nedarysiu užsakymo, nes kai ko norėjau sau iš išpardavimo  g.gif

Noretum visus tokius susipirkti ar tik pasipildyti g.gif turiu pora nauju, mielai keisciau i melynais dangteliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 04 08, 19:30)
Atsakymas buvo toms, kas kepa EkstarPliuse  pyragus  unsure.gif mane jis pavede 101-aji karta spraginant kukuruzu spragesius  blush2.gif visas dugnas susipusliavo  verysad.gif  bet negaliu nieko kaltinti pati kalta, nes nesilaikiau nurodymu  blush2.gif

O tai kaip tu ji naudojai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 08, 19:46)
O tai kaip tu ji naudojai? blink.gif

Na supildavau kukuruzu seklas ir uzdengus dedavau i mikrobange mirksiukas.gif taip naudojau metu metus, kol viena karta ... verysad.gif
Atsakyti
Buvo diskusija del prekiu pristatymo, smile.gif as tai prekes visuomet nuvezu vakarelio seimininkei thumbup.gif ir visas jai atiduodu, o ji man surenka pinigus, thumbup.gif o jei uzsisako viena preke smile.gif tai susitinkame kazkur mieste abiems patogioje vietoje, thumbup.gif bet nevezu i namus
Atsakyti
Na samba dubenis jau turiu, džiaugiuosi neatsidžiaugiu - dubenys viskam thumbup.gif
O dabar galvoju, ką jūs manot apie padėklą kočiojimui ir kočėlą ax.gif ? Ar verta įsigyti g.gif ? Ar geriau kočioti negu ant paprasto stalviršio g.gif ?
Atsakyti