Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 23, 10:48)
Taip galima, spalva dabar tokia,  jų esama smulkmenėlėse, darant užsakymą jei neklystu užsakomas kiekis turi būti ar ne 10vnt .
Vadinasi jis Kiaušinio trynio atskyrėjas. mirksiukas.gif

user posted image

dabar jie orandžiniai, labai gražūs smile.gif ir truputėlį pabrangę...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 23, 10:50)
dabar jie orandžiniai, labai gražūs smile.gif ir truputėlį pabrangę...

Aha, oranžiniai mirksiukas.gif jei neklystu 2 Lt mokėjau ir pačiam sandėly galima įsigyti ir mažiau nei 10 Lt (bent jau Santakoj) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 23, 10:36)
Aš irgi negavau kočėlų su padėklais  verysad.gif  o labai reikia. Na, bet čia taip dažnai būna su ypatingais pasiūlymais ar akcijom

Pasiskambinau ir pasiteiravau kitą savaitę pažadėjo būti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 23, 10:57)
Pasiskambinau ir pasiteiravau kitą savaitę pažadėjo būti. lotuliukas.gif

Kaip čia taip jie neapsiskaičiavo ir pritrūko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 23, 12:02)
Kaip čia taip jie neapsiskaičiavo ir pritrūko  doh.gif

su labai akcijinėm prekė visad taip, jau kažkaip net normalu po porą trejetą savaičių palaukt ax.gif
o aš vilnelėj visad imu smulkmenėlių kiek noriu, pirmą kart girdžiu kad mažiausiai reikia imt 10 blink.gif Ir išvis ar jau atnaujintas smulkmenėlų puslapiukas, ar dar vis nykštukus galima įsigyt po 6lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau susiruošus į susirinkimą šiandien lėkti ir vėl negalėjau verysad.gif o taip norėjau...
Atsakyti
Aš tą kiaušinio trynio atskyrėją kiek užsakinejau-nei karto negavau.Praktiškas daikčiukas būtų,kai aš dažnai biskvitukus kepu.
O gal žinot-gal ir Vilnelėj galima užsakyti tų brangesnių.
O kas važiuos Į mokymus šešt Vilniuje,ką vešitės..Ten parašyta kad atsivežate buterbrodus,o aš pamąsčiau-gal sausainių kokių porą šimtų gr. atsivešti.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2009 04 23, 12:19)
O kas važiuos Į mokymus šešt Vilniuje,ką vešitės..Ten parašyta kad atsivežate buterbrodus,o aš pamąsčiau-gal sausainių kokių porą šimtų gr. atsivešti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaitydama praleidau GRAMU ...galvoju blink.gif blink.gif pora simtu saisainiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 23, 12:09)
ar dar vis nykštukus galima įsigyt po 6lt mirksiukas.gif

tik kaip 5 proc. dovanėlę
Atsakyti
SOS, gal kuri nori keistis akcijinį Space Maker'i į akcijinį Optimum dryžuotą?
Per žioplumą blush2.gif blush2.gif 3 perdaug užsakiau doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 23, 12:32)
tik kaip 5 proc. dovanėlę

Bet jie yra prie smulkmenėlių unsure.gif
Ir to trynio atskyrėjo kaina nepadidėjusi g.gif
Atsakyti
Atrodo tik smulkmenėlė, darydama užsakymą kurios užsisakė Space Maker'iuką užsakiau ir po šaukštelį kavai, man buvo smagu atiduodant gaminius mačiau kad klijentėms patiko, jos džiaugėsi, ir toliau susidomėjusios gaminiais "padarėm' kitą užsakymą thumbup.gif , vėl reikia galvoti kuo jas nudžiuginti... g.gif
user posted image
Atsakyti