Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 19:36)
varškei išbandytas SUPER!!!

4u.gif ACIU uz recepta GUSTAVO TORCIUKA

labai skanu ir greit gaminti !!! thumbup.gif

user posted image
wub.gif

O iš ko užpilą darei? Recepte to nėra ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 22, 22:18)
O iš ko užpilą darei? Recepte to nėra  ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 19:04)
Grietinele isplakam atskirai, i saltibarsciu kefyra dedam cukraus, cirtinos rugt. vanile ir istirpinta zelatina, viska gerai ismaisom ir tada atsargiai sumaisom su plakta grietnele. Zele zieda patepam aliejum, dedam plikytu sausainiu sluoksni ir pilam mase, taip sluoksniuojam iki virsaus Palaikom kelias valadas saldytuve, isemus galima apibarstyri sokolado drozlem

Turbūt sausainiukai "paskęsta" toje užpilamoje masėje, ir išvertus taip atrodo., papildomo užpilo kaip ir nebereikia.g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 23, 00:10)
Turbūt sausainiukai "paskęsta"  toje užpilamoje masėje, ir išvertus  taip atrodo., papildomo užpilo kaip ir nebereikia.g.gif

Aš apie tą gelsvą, kur Ulitkos nuotraukoje ant viršaus užpiltas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepasididinau iš karto foto, tai net neižiūrėjau to gelsvumo blush2.gif Ateis, patikslins, čia kaip ir glajus koks. smile.gif
Atsakyti
Ulitka jau rašė, kad apipylė su Lenkijoj pirktu glajumi mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 23, 00:13)
Aš apie tą gelsvą, kur Ulitkos nuotraukoje ant viršaus užpiltas.  mirksiukas.gif

Aga )rasiau , kad cia jau paruostas glajus...kita karta darysiu pati is balto sokolado ir truputi grietineles.
Atsakyti
Laba dienelė, o ji saulėta, graži, orai atrodo taisosi į gerają pusę. thumbup.gif

Gavau šiandien gaminius, tarp užsakymo nėra kočėlų +padėklų, o jų taip laukia... g.gif
Duoninės jau irgi pas mane. mirksiukas.gif
SpaceMaker irgi visas gavau. tongue.gif
Atsakyti
Aš ir šian gavau, kadangi kočėlo neužsakinėjau, tai užsakymas visas bigsmile.gif Neatsidžiaugiu Iso Duo dubeniu ir kodėl tik dabar aš jį įsigijau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 23, 09:56)
Neatsidžiaugiu Iso Duo  dubeniu ir kodėl tik dabar aš jį įsigijau tongue.gif

Tikrai džiaugiuosi ir aš juo, kažkaip netikėdavau kad jis gali būti taip universaliai naudojamas. Ir išvis man ta serija gaminių simpatiška ir atrodo tikrai ne paskutinis gaminys pas mane, reikia dar... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 23, 09:52)
Laba dienelė, o ji saulėta, graži, orai atrodo taisosi į gerają pusę. thumbup.gif

Gavau šiandien gaminius, tarp užsakymo nėra kočėlų +padėklų, o jų taip laukia... g.gif
Duoninės jau irgi pas mane. mirksiukas.gif
SpaceMaker irgi visas gavau. tongue.gif

Sveikos merginos! Aš irgi negavau kočėlų su padėklais verysad.gif o labai reikia. Na, bet čia taip dažnai būna su ypatingais pasiūlymais ar akcijom
Atsakyti
O toki daikciuka galima gauti???tarp smulkmeneliu ar kaip??
user posted image
Atsakyti
Taip galima, spalva dabar tokia, jų esama smulkmenėlėse, darant užsakymą jei neklystu užsakomas kiekis turi būti ar ne 10vnt .
Vadinasi jis Kiaušinio trynio atskyrėjas. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti