Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Optimum gavau,ir Space makerius.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2009 04 22, 15:05)
logiškai mąstant arba prasta serija, arba naudoti tos pačios firmos galąstuvą, GAL atitinka ašmenys peilių, tik tarkim rankenos skirtingos  biggrin.gif

peilių ašmenys (storis) neatitinka ir net metalas skirtingas ir gaminimo technologija ax.gif

rosee, ar chebryte į Vilnių susiorganizavimai, kad kelionė neprailgtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 balandžio 2009 - 16:34
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 16:32)
rosee, ar chebryte į Vilnių susiorganizavimai, kad kelionė neprailgtų mirksiukas.gif

Taigi, radau kas nuveža ir parveža iki vietos už bilieto kainą, gal bus norinčių, tai rašykit man AŽ arba skype roze55 mirksiukas.gif

Davija, tu mano draugytė friends.gif , gaila, kad toli gyveni, būtų faina kada kavos kartu išgerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 22, 10:24)
o aš laikau jame ir mėsą dažnai ir varškę... na gal daržovėm tik netinkamas laikyti, nebandžiau...

varškei išbandytas SUPER!!!

4u.gif ACIU uz recepta GUSTAVO TORCIUKA

labai skanu ir greit gaminti !!! thumbup.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 22 balandžio 2009 - 18:38
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 18:36)
4u.gif ACIU uz recepta GUSTAVO TORCIUKA

labai skanu ir greit gaminti !!! thumbup.gif

user posted image
wub.gif

Turbūt kažką praleidau, nes nerandu recepto šio fainulkos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2009 04 22, 15:21)
Vilnelės puslapyje vėl paskelbtas išpardavimas

Mergaites, kodel man neatidaro normaliai puslapio, o tik isdraiko kai parsisiunciu? unsure.gif
Atsakyti
rosee, pamaloninai iki pat širdies gelmių wub.gif duokdie, gal kada ir kavos sugersim 4u.gif

ulitka, o su kuo tu viršų apipylei g.gif
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2009 04 22, 19:52)
Mergaites, kodel man neatidaro normaliai puslapio, o tik isdraiko kai parsisiunciu?  unsure.gif

gal kompas nepaveža ar internetas, man kartais būna nuotraukų ir nenori užkraut, bet tik kartais, bandyk vėliau gal. O gal pas tave kokia Vista ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 20:55)
rosee, pamaloninai iki pat širdies gelmių wub.gif duokdie, gal kada ir kavos sugersim 4u.gif

Papildyta:

gal kompas nepaveža ar internetas, man kartais būna nuotraukų ir nenori užkraut, bet tik kartais, bandyk vėliau gal. O gal pas tave kokia Vista ar dar kas g.gif

Ech, gaila kad man rodo tik heroglifus verysad.gif Gal vyras atvaziaves man pades, nes pati nelabai gaudausi rolleyes.gif labai isisvajojau apie koki daikciuka is sios firmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 22, 19:49)
Turbūt kažką praleidau, nes nerandu recepto šio fainulkos  doh.gif

Atsiprasau neuzrasiau kas dave recepta!!!!! 4u.gif
Gustavo torciukas (nusiziurejau per "Gustavo enciklopedija")

200 ml. grietineles,
0,5 l. saltibarsciu rugpienio
3 nubraukti saukstai zelatinos.,
cukraus, vaniles ir citrinu rugsties pagal skoni.
250g plikytu sausainiu.

Grietinele isplakam atskirai, i saltibarsciu kefyra dedam cukraus, cirtinos rugt. vanile ir istirpinta zelatina, viska gerai ismaisom ir tada atsargiai sumaisom su plakta grietnele. Zele zieda patepam aliejum, dedam plikytu sausainiu sluoksni ir pilam mase, taip sluoksniuojam iki virsaus Palaikom kelias valadas saldytuve, isemus galima apibarstyri sokolado drozlem
P.S. kartais i kiekviena sausaini isvirksciu po kelis lasus room

QUOTE(Džigė @ 2009 04 22, 19:52)
Mergaites, kodel man neatidaro normaliai puslapio, o tik isdraiko kai parsisiunciu?  unsure.gif

g.gif pas mane atsidare , bet nieko ten gero

QUOTE(davija @ 2009 04 22, 19:55)

Papildyta:
blush2.gif lenkijoj pirktas paruostas jau glajus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Dėkui Ulitka už receptuką aciuks.gif reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 22, 20:14)
Dėkui Ulitka už receptuką  aciuks.gif reiks pabandyti  smile.gif

4u.gif cia ne man aciu)))) as tik priminiau) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 20:04)
Atsiprasau neuzrasiau kas dave recepta!!!!! 4u.gif

Super atrodo thumbup.gif ir skamba neblogai, reikės pamėginti bigsmile.gif
Seniau čia kažkas buvo įdėję deserto iš youtube receptą, išmėginau, bet nepatiko schmoll.gif Iš recepto buvo aišku, kad bus riebu, bet nesitikėjau, kad TAIP riebu blush2.gif pusę net išmetėm doh.gif
Atsakyti