Optimum gavau,ir Space makerius.
QUOTE(vataipva @ 2009 04 22, 15:05)
logiškai mąstant arba prasta serija, arba naudoti tos pačios firmos galąstuvą, GAL atitinka ašmenys peilių, tik tarkim rankenos skirtingos
peilių ašmenys (storis) neatitinka ir net metalas skirtingas ir gaminimo technologija
rosee, ar chebryte į Vilnių susiorganizavimai, kad kelionė neprailgtų
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 16:32)
rosee, ar chebryte į Vilnių susiorganizavimai, kad kelionė neprailgtų
Taigi, radau kas nuveža ir parveža iki vietos už bilieto kainą, gal bus norinčių, tai rašykit man AŽ arba skype roze55
Davija, tu mano draugytė , gaila, kad toli gyveni, būtų faina kada kavos kartu išgerti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 18:36)
Turbūt kažką praleidau, nes nerandu recepto šio fainulkos
QUOTE(zuveleDi @ 2009 04 22, 15:21)
Mergaites, kodel man neatidaro normaliai puslapio, o tik isdraiko kai parsisiunciu?
rosee, pamaloninai iki pat širdies gelmių duokdie, gal kada ir kavos sugersim
ulitka, o su kuo tu viršų apipylei
Papildyta:
gal kompas nepaveža ar internetas, man kartais būna nuotraukų ir nenori užkraut, bet tik kartais, bandyk vėliau gal. O gal pas tave kokia Vista ar dar kas
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2009 04 22, 19:52)
Mergaites, kodel man neatidaro normaliai puslapio, o tik isdraiko kai parsisiunciu?
gal kompas nepaveža ar internetas, man kartais būna nuotraukų ir nenori užkraut, bet tik kartais, bandyk vėliau gal. O gal pas tave kokia Vista ar dar kas
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 20:55)
Papildyta:
Papildyta:
Ech, gaila kad man rodo tik heroglifus Gal vyras atvaziaves man pades, nes pati nelabai gaudausi labai isisvajojau apie koki daikciuka is sios firmos
QUOTE(elvike @ 2009 04 22, 19:49)
Turbūt kažką praleidau, nes nerandu recepto šio fainulkos
Atsiprasau neuzrasiau kas dave recepta!!!!!
Gustavo torciukas (nusiziurejau per "Gustavo enciklopedija")
200 ml. grietineles,
0,5 l. saltibarsciu rugpienio
3 nubraukti saukstai zelatinos.,
cukraus, vaniles ir citrinu rugsties pagal skoni.
250g plikytu sausainiu.
Grietinele isplakam atskirai, i saltibarsciu kefyra dedam cukraus, cirtinos rugt. vanile ir istirpinta zelatina, viska gerai ismaisom ir tada atsargiai sumaisom su plakta grietnele. Zele zieda patepam aliejum, dedam plikytu sausainiu sluoksni ir pilam mase, taip sluoksniuojam iki virsaus Palaikom kelias valadas saldytuve, isemus galima apibarstyri sokolado drozlem
P.S. kartais i kiekviena sausaini isvirksciu po kelis lasus room
QUOTE(Džigė @ 2009 04 22, 19:52)
pas mane atsidare , bet nieko ten gero
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 19:55)
Papildyta:
lenkijoj pirktas paruostas jau glajus.
Papildyta:
lenkijoj pirktas paruostas jau glajus.
Dėkui Ulitka už receptuką reiks pabandyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 22, 20:14)
Dėkui Ulitka už receptuką reiks pabandyti
cia ne man aciu)))) as tik priminiau)
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 22, 20:04)
Atsiprasau neuzrasiau kas dave recepta!!!!!
Super atrodo ir skamba neblogai, reikės pamėginti
Seniau čia kažkas buvo įdėję deserto iš youtube receptą, išmėginau, bet nepatiko Iš recepto buvo aišku, kad bus riebu, bet nesitikėjau, kad TAIP riebu pusę net išmetėm