Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Ačiū, o aš dar tebelaukiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 12:23)
Viskas ką rašau yra mano nuomonė ir patirtis, bei kitų klientų atsiliepimai...
žinai, čia ne moksliniai darbai rašomi, o forumas ir manau, kad visems aišku, kad yra sakoma kiekvieno žmogaus nuomonė tongue.gif

manyčiau, kad reiktų nuleist truputį garo, nes aštruputį jau nesuprantu kuo tamstai taip užkliūnu g.gif o gal ir suprantu iškur toks piktumas eina biggrin.gif

Tu galvoji, kad piktai rašau žinutes? Gi iš forumo intonacijos negirdi. mirksiukas.gif O tekstą kiekvienas supranta pagal savo sugedimo lygį. biggrin.gif
Tiesiog, paskaityk savo kategoriškas žinutes mirksiukas.gif Matai, ne kiekvienam aišku, kad tai tik tavo nuomonė. mirksiukas.gif Kritiką reikia mokėti priimti.
Atsakyti
Mokausi, prisipažįstu klydau aciuks.gif Daugiau tik mano ir tik mano nuomonė aciuks.gif gailiuosi tiek daug jūsų dėmesio atėmusi dėl galąstuvo 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 22, 09:32)
Dangteliai nepraleidžia oro, produktai ilgesnį laiką lieka švieži ir sausi. Viename dangtelyje yra dvi angelės- viena išpylimui, kita perpylimui, taip lengviau produktus dozuoti. Produktai lengvai matomi per skaidrų "langelį" thumbup.gif

Argi nemieli šie gaminiai, kurios spalvos bebūtų, tik va kaip juos suderinti pagal savo norus , čia jau kiekvienai kaip gausis. thumbup.gif

nuotraukoj tai du skirtingi dėžučių tipai - space maker ir modulinės wink.gif
man space makeriai patogesni - geriau užsidaro dangtukai.

QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 22, 11:22)
Aš visai nieko nesakau dėl nuomonės išsakymo. Kuo daugiau nuomonių, tuo geriau.  drinks_cheers.gif  Tik sakau, kad ir rašytų: "aš galvoju", "aš manau" ir pan., nes apie galąstuvą buvo parašyta griežtai, kad netinkamas ir viskas.  mirksiukas.gif Dėl to ir paklausiau, kur taip parašyta? O, pasirodo, ji tik taip mano  doh.gif

peiliai turi būti galandami tik jų serijai sukurtais galąstuvais. Čia ne apie TW net kalbame, apie absoliučiai visus gamintojus.
Skirtinga serija - skirtingas geležties storis, skirtingas ašmenų smailumo kampas, todėl tik jiems pritaikytais galąstuvais idealiai pagaląsite peilius. Jei perkate peilius brangius, tai reikia ir jų galąstuvą nusiprikti.
aš savo fiscars ir kitus peilius galandu fiscars galąstuvu. Vat fiscars peiliai kažkodėl ilgiau neatšimpa nei kiti, villeroy and bosch smile.gif skirtingi ašmenų kampai wink.gif
Atsakyti
Vilnelės puslapyje vėl paskelbtas išpardavimas
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2009 04 22, 13:59)
peiliai turi būti galandami tik jų serijai sukurtais galąstuvais. Čia ne apie TW net kalbame, apie absoliučiai visus gamintojus.
Skirtinga serija - skirtingas geležties storis, skirtingas ašmenų smailumo kampas, todėl tik jiems pritaikytais galąstuvais idealiai pagaląsite peilius. Jei perkate peilius brangius, tai reikia ir jų galąstuvą nusiprikti.
aš savo fiscars ir kitus peilius galandu fiscars galąstuvu. Vat fiscars peiliai kažkodėl ilgiau neatšimpa nei kiti, villeroy and bosch  smile.gif skirtingi ašmenų kampai wink.gif

O jei serija neturi galąstuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 22, 14:24)
O jei serija neturi galąstuvo?  g.gif

logiškai mąstant arba prasta serija, arba naudoti tos pačios firmos galąstuvą, GAL atitinka ašmenys peilių, tik tarkim rankenos skirtingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 22, 11:45)
Turiu klausimuką, ar jau gavote "akcijines" užsakytas duonines?  g.gif

Sveikos merginos 4u.gif Aš irgi šiandien gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
...ir dar nukopinau, p.Eglė atsiuntė ir primena, kad Vilnelėje
" iki gegužės 21 d. puiki nuolaida Želė Žiedui! Tik 56Lt vietoj 70Lt Kodas: 4 3 8 3.
MATMENYS: 1,5 l, skersmu 24 cm, aukštis: 8 cm

Turėdami žėlė žiedą galėsite ne tik gražiai sušaldyti savo želė, šaltieną, šaltus tortus, bet ir paprasčiausiai suformuoti baltą ar kitokią mišrainę, bulvių košę ar netikrą zuikį.

Ar žinote, kad turint šią formą vyną galima ne tik gerti, bet ir valgyti? Ogi ištirpinkite jame želatiną ir sustingdykite. Atsargiai – laipsniai išliks smile.gif

Paprastas būdas pasmaguriauti, bet neprisismaguriauti kalorijų - darau vieną sluoksnį bet kokios želė su uogomis, vaisiais, o antrą sluoksnį arba varškės su grietinėle ir riešutais arba paprastą jogurtą (su želatina).

Nemėgstate saldžių desertų? – želė žiede galima gaminti ir nesaldžius užkandžius – varškinės lašišos ar daržovių užkandėles, įvairias užpiltines, galima net iš faršo suformuoti gražų žiedą pvz su grybukais viduje, kurį vėliau išėmus iškepti orkaitėje.

Jei turite želė žiedą, bet pritrūkote idėjų surenkite vakarėlį, pasikviekite demonstruotoją ir ji jums papasakos apie želė žiedą daug gudrybių J.

Taip pat galite įsigyti rusų kalba išleistą iliustruotą knygą „150 želė žiedo receptų“.

Kaip naudoti želė žiedą:
Uždengti viršutinį dangtelį (oranžinį).
Praplauti formą vandeniu arba patepti aliejumi.
Pripildyti forma (ar tai bus Jūsų želė, ar paštetas, ar dar kas).
Uždėti baltą dangtį.
Padėti formą ataušinti arba atšaldyti tokioje padėtyje, kai baltas dangtis viršuje.
Prieš patiekiant patiekalą rekomenduojama palaikyti formoje kambario temperaturoje 15 minučiu arba 15 sekundžiu po tekančiu karštu vandeniu (jei nepatepėte aliejumi).
Nuimti baltą dangtelį, uždėti savo gražią lėkštę, ant kurios serviruosite, ir apversti formą.
Tada lėtai nuimti vidurinįjį dangtelį ir patiekalas išslys iš formos.

Galima naudoti kitą dangtelį ir pasigaminti patiekalą, be skylės viduryje.

Jei perkate želė tortus parduotuvėje, jie yra pakankamai brangūs, nes yra sunkūs, tad ši forma Jums greitai atsipirks. Galėsite labai greitai pasigaminti pvz. Tortą su mascarponės suriu – gerokai pigiau ir gerokai skanesnį, nei parduotuvėje.

Kadangi ši forma yra 100% sandari, tai pagaminę tortą lengavai nusivešite ten kur jums reikia ir nereikės papildomai tortinės, nors tortinė labai naudingas indas"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O grožybių, pridėtų laiške, tai nemokėjau visų nukopinti blush2.gif Receptų neklauskit, nžn.
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 balandžio 2009 - 14:47
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 22, 10:53)
TUSINA, o tu tikrai gerai buvai uždariusi MiniMaxo dangtelį? Tikrai keista, kad taip per vieną naktį daržovės sudžiuvo.  g.gif

na gerai buvau uzdarius. Gal salotos vel IKI pirktos senos buvo blink.gif Ryte jau kaip snargliai jos buvo tarp suvytusiu agurko riekeliu. Turguj kai nusiperki tai net savaite issilaiko.
Atsakyti
O ar gavot praeita savaite optimum kur buvo ispardavime ir space macer'ius 2,2l ?
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 04 22, 16:06)
O ar gavot praeita savaite optimum kur buvo ispardavime ir space macer'ius 2,2l  ?

Aš gavau smile.gif
Atsakyti