Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Kompaktinės, sandariai užsidarančios dėžutės sausiems produktams laikyti. Jų naudingumu turbūt abejojančių nėra.
Talpa juose:
500ml dėžutėje laikykite- 500g druskos, cukraus, 300g riešutų, 250g razinų, džiovintų vaisių, sultinio kūbelių...
1,1l dėžutėje laikykite-500g cukraus pudros, krakmolo, 1kg druskos, ryžių...
1,7l dėžutėje laikykite- 1,5kg cukraus, 1kg miltų, 500g kavos...
2,3l dėžutėje laikykite- 2kg cukraus, 1,5kg miltų....
2,9l dėžutėje laikykite2,5kg cukraus, 2,4kg ryžių 2kg miltų, 1,5kg cukraus pudros...

Dangteliai nepraleidžia oro, produktai ilgesnį laiką lieka švieži ir sausi. Viename dangtelyje yra dvi angelės- viena išpylimui, kita perpylimui, taip lengviau produktus dozuoti. Produktai lengvai matomi per skaidrų "langelį" thumbup.gif

user posted image...user posted image
Argi nemieli šie gaminiai, kurios spalvos bebūtų, tik va kaip juos suderinti pagal savo norus , čia jau kiekvienai kaip gausis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 22 balandžio 2009 - 08:34
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 22, 07:58)
Nusivyliau minimaxu  unsure.gif  Vakar vakare sudejau pjaustyta agurka ir salotu lapus. Siandien jau ismeciau-sudziuvo visiskai. Sambukuose dar nei karto taip nebuvo  ax.gif

Man tai šitam reikalui "Visada šviežia" - nerealus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 22, 07:56)
bet kuriuo atveju nesitikejau, kad darzoves per nakti suvys  blink.gif
Drauge pasakojo, kai bande uzdaryti dangteli saltibarsciu pripylus indas susistume  lotuliukas.gif  Prisijuokiau. Kitu nesekmes dprajuokina daznai  blush2.gif

o aš laikau jame ir mėsą dažnai ir varškę... na gal daržovėm tik netinkamas laikyti, nebandžiau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 21, 22:41)
Apie kokį kalbi tai žinau, bet norėjau sužinoti, kodėl kataloginis galąstuvas tik kataloginiam peiliam tinkamas? Kataloginis galąstuvas puikiai tinka visiems be išimties peiliams, išskyrus su dantukais.

Aš nesakiau, kad nepagaląsi mirksiukas.gif ir į laiptus brūžinant pasigaląnda.... Jeigu buvo sukurtas šiems peiliams (Tchef) galąstuvas, tai turbūt ne tik dėl dizaino.
Tiesiog merginas norėjau informuot, kad nenusiviltų, įsigijusius tokius prabangius peilius, tai ir galąstuvas turėtų būt atitinkamos kokybės, kad išgaut visas gerąsias peilio savybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 22, 10:31)
Aš nesakiau, kad nepagaląsi mirksiukas.gif ir į laiptus brūžinant pasigaląnda.... Jeigu buvo sukurtas šiems peiliams (Tchef) galąstuvas, tai turbūt ne tik dėl dizaino.
Tiesiog merginas norėjau informuot, kad nenusiviltų, įsigijusius tokius prabangius peilius, tai ir galąstuvas turėtų būt atitinkamos kokybės, kad išgaut visas gerąsias peilio savybes 4u.gif

Ateityje būtų labai gerai, kad ir rašytum, kad tai tik tavo nuomonė, o ne būtų teiginys, kaip aksioma. mirksiukas.gif

TUSINA, o tu tikrai gerai buvai uždariusi MiniMaxo dangtelį? Tikrai keista, kad taip per vieną naktį daržovės sudžiuvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 22, 08:32)
Kompaktinės, sandariai užsidarančios dėžutės sausiems produktams laikyti. Jų naudingumu turbūt abejojančių nėra.

Labai fainos dėžutės thumbup.gif Svarbiausia, kad susidėjus vieną ant kitos, nenukrenta, t.y. nenuslysta, patogu paimti, išberti turinį, iš tiesų lb kompaktiškos. Toms, kurios mėgsta tvarką spintelėse thumbup.gif

Jurgitak, juk čia forumas ir visi pastebėjimai yra vienodai svarbūs, šaunuolė Davija, kad visada išsako savo nuomonę, manau, kad mes visos tam turime teisę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 balandžio 2009 - 10:17
QUOTE(rosee @ 2009 04 22, 11:13)
Jurgitak, juk čia forumas ir visi pastebėjimai yra vienodai svarbūs, šaunuolė Davija, kad visada išsako savo nuomonę, manau, kad mes visos tam turime teisę  4u.gif

Aš visai nieko nesakau dėl nuomonės išsakymo. Kuo daugiau nuomonių, tuo geriau. drinks_cheers.gif Tik sakau, kad ir rašytų: "aš galvoju", "aš manau" ir pan., nes apie galąstuvą buvo parašyta griežtai, kad netinkamas ir viskas. mirksiukas.gif Dėl to ir paklausiau, kur taip parašyta? O, pasirodo, ji tik taip mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 22, 10:13)
Labai fainos dėžutės  thumbup.gif  Svarbiausia, kad susidėjus vieną ant kitos, nenukrenta, t.y. nenuslysta, patogu paimti, išberti turinį, iš tiesų lb kompaktiškos. Toms, kurios mėgsta tvarką spintelėse  thumbup.gif

Tvarkai ir patogumui garantuoti ne tiek jų daug ir reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 22, 10:53)
Ateityje būtų labai gerai, kad ir rašytum, kad tai tik tavo nuomonė, o ne būtų teiginys, kaip aksioma.  mirksiukas.gif

Viskas ką rašau yra mano nuomonė ir patirtis, bei kitų klientų atsiliepimai...
žinai, čia ne moksliniai darbai rašomi, o forumas ir manau, kad visems aišku, kad yra sakoma kiekvieno žmogaus nuomonė tongue.gif

manyčiau, kad reiktų nuleist truputį garo, nes aštruputį jau nesuprantu kuo tamstai taip užkliūnu g.gif o gal ir suprantu iškur toks piktumas eina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 balandžio 2009 - 11:26
Turiu klausimuką, ar jau gavote "akcijines" užsakytas duonines? g.gif
Atsakyti
Gavau laiškelį, kad atnaujintas išpardavimas. Sekite naujienas Vilnelės svetainėj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 22, 11:45)
Turiu klausimuką, ar jau gavote "akcijines" užsakytas duonines?  g.gif

aš gavau
Atsakyti