Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(kregzde @ 2009 04 21, 17:29)
O aš labai laukiu kokios akcijos laikymo dėžutėms pvz. Optima ar Space Maker  doh.gif  Ar būna tokių akcijų? Niekada nemačiau.

Space makeriams nuolaidos yra 18ta savaite, tai manau, kad sia g.gif

QUOTE(Will @ 2009 04 21, 17:47)
O diskusija buvo įdomi ir informatyvi  bigsmile.gif  Nežinojau, nei kad braukia be standartinio savaičių skaičiaus, nei kad vieną kartą galima grįžti  bigsmile.gif  Dar labai įdomu dėl grįžimo su nemokamu demo krepšiu- pvz pasiimu, mane išbraukia, per kitą akciją vėl grįžtu, vėl išbraukia ir vėl...  lotuliukas.gif  Visą sandėliuką galima prikaupti  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Įdomu ar yra apribojimai kiek kartų galima taip grįžti?  lotuliukas.gif

Manau, kad grizti galima tik VIENA karta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 21, 17:31)
Dėl galąstuvo pasisakysiu ir aš  biggrin.gif Šią savaitę pas tėvus ir uošvius pagalandom visus peilius, visokiausių rūšių ne TW ir pigesnius ir brangesnius - visi pasigalando puikiai, tik nežinau ar ilgam  rolleyes.gif

Aš nieko blogo neturiu prieš kataloginį galąstuvą, priešingai, man kaip moteriai jis thumbup.gif , labai lengva ir paprasta galąst, nebereikia vyro prašinėt ar su atšipusiu vargt bigsmile.gif Bet Tchefiniams, mano galva, ne ta svorio kategorija g.gif
Atsakyti
[quote=simoselis,2009 04 21, 18:52]
Space makeriams nuolaidos yra 18ta savaite, tai manau, kad sia g.gif

Manau kad si savaite tai 17, g.gif o nuo ketvirtadienio bus 18 thumbup.gif ar as apsirikau g.gif
Atsakyti
Aš ir nelabai supratau apie kokius Space makerius nuolaida eina, bet ši savaitė 17 ir Space Makeriams 2,2l acija - 32lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 21 balandžio 2009 - 17:27
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 18:30)
Labai patogu darant mažus sumuštinukus , galima išspausti dviejų rūšių , abu galai skirtingi, pvz dešrai sūriui, ar mažam duonos gabaliukui, vienu žodžiu padaryti vieno kasnio sumuštinuką, galima ir košę formuoti, vaisius , daržoves ir tt.
user posted image

As ir tokio dalyko noreciau, kur ji gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 18:26)
Aš ir nelabai supratau apie kokius Space makerius nuolaida eina, bet ši savaitė 17 ir Space Makeriams 2,2l acija - 32lt ax.gif

Nu bet kad ir 350ml g.gif
"Space Maker 2,2 litro pilku dangteliu tik 32 Lt. vietoj 60 Lt.
OHO net 47% NUOLAIDA. Kodas 6709
Išpardavime galite įsigyti 350 ml Space maker tik už 17 Lt vietoj 35 Lt. Kodas 4345"
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 04 21, 18:37)
As ir tokio dalyko noreciau, kur ji gauti?  blush2.gif

jei nesi demonstruotoja, tai kreipkis į mergikes Vilniuj, nes siuntimo kaina didesnė už prekės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 18:54)
jei nesi demonstruotoja, tai kreipkis į mergikes Vilniuj, nes siuntimo kaina didesnė už prekės mirksiukas.gif

O jei ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos TW mylėtojos, gal kuri žinote tel. Kėdainiuose, kur galėčiau įsigyti šių gaminių. Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 17:54)

Tai gal pasiulys pacios, jei kuri tures blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 21 balandžio 2009 - 18:16
QUOTE(Elvita @ 2009 04 21, 18:15)
Tai gal pasiulys pacios, jei kuri tures  blush2.gif

Jei atvažiuosi į fabijoniškes, galėsi pasiimt ir iš manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Nufotografavau Tivoli indą 1ltr, gal ką įžiūrėsit kam rūpi. Neįprastas spalvų derinys, yra įpjova šaukštui šone ir dangtyje, na pačios pamatysite ax.gif
foto1; foto2; foto3; foto4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 21 balandžio 2009 - 19:08