Rosee, dėl peilių galąstuvo noriu kai ką pastebėt, kataloginis ir yra skirtas kataloginiams peiliams Aišku tavo prabangūs peiliai nežviegs jame galandami. Šiai T-Chef'inių peilių kolekcijai buvo skirtas ir tos serijos galąstuvas, kuriam vieta numatyta ir peilių stove... Aš savo M-Chefinius peilius galandu su kataloginiu galąstuvu, tai nelabai gerai pasigalanda, bet pasigalanda, o vat kataloginiams
o man Tivoli indo spalvos labai nepatinka, nors prie spalvų šiaip nepriekabiauju
o man Tivoli indo spalvos labai nepatinka, nors prie spalvų šiaip nepriekabiauju
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 11:39)
Šiai T-Chef'inių peilių kolekcijai buvo skirtas ir tos serijos galąstuvas, kuriam vieta numatyta ir peilių stove...
O ba , Davija, dėkui, kad pakomentavai, matai, kaip būčiau išsidūrusi su tuo galąstuvu , na gal vėliau pasirodys ir mano peiliams
Turiu ir aš Tivoli, sakiau kokiems šaltibarščiams pritaikysiu
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 12:39)
Rosee, dėl peilių galąstuvo noriu kai ką pastebėt, kataloginis ir yra skirtas kataloginiams peiliams
davija, gali nurodyti šaltinį iš kur tai ištraukei?
QUOTE(rosee @ 2009 04 21, 12:09)
Gal gali "gyvai" foto savo darytą įkelti, nu dėl spalvytės tai ką až žinau ji neiprasta TW ir man.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 21, 12:50)
Gal gali "gyvai" foto savo darytą įkelti, nu dėl spalvytės tai ką až žinau ji neiprasta TW ir man.
vakare nufotkinsiu
Tai kas iš Kauno šeštadienį važiuojat į Vilnelės mokymus? Norėčiau prisijungti
QUOTE(rosee @ 2009 04 21, 07:22)
Labutis
Merginos, gal nevarykim ant vadovių, nes pačios kada nors jomis tapsime, čia tik laiko klausimas. Pagerės LT gyvenimas ir bus daugiau pirkimo, pamatysit , o ir sau galėsim ką nors daugiau leisti
Merginos, gal nevarykim ant vadovių, nes pačios kada nors jomis tapsime, čia tik laiko klausimas. Pagerės LT gyvenimas ir bus daugiau pirkimo, pamatysit , o ir sau galėsim ką nors daugiau leisti
Duok Dievui šiuos žodžius į ausį
QUOTE(Betti @ 2009 04 21, 09:07)
As tai tikiuos, kad kaip ir pernai per distribuciju gimtadienius bus vienodos akcijos. pernai buvo zirkles, o siemet gal atidarytuvas?
Geras daiktas tas atidarytuvas
Merginos, aš įkišiu čia savo trigrašį iš šalies žiūrint - buvo labai paprasta diskusija, niekas nieko čia nesuvarinėjo, todėl nesijaudinkite. Išvis čia labai smagus kolektyvas Aš trubūt keisčiau vadovę, jei ji man blogai dirbtų, juk supratau, kad galima tai daryti
Na bet daugelis lietuvių yra kuklūs žmonės ir tik papykstame, o nieko nekeičiame. Taip pat ir aš - turbūt reiktų tiesiai šviesiai išrėžti.
O aš labai laukiu kokios akcijos laikymo dėžutėms pvz. Optima ar Space Maker Ar būna tokių akcijų? Niekada nemačiau.
Dėl galąstuvo pasisakysiu ir aš Šią savaitę pas tėvus ir uošvius pagalandom visus peilius, visokiausių rūšių ne TW ir pigesnius ir brangesnius - visi pasigalando puikiai, tik nežinau ar ilgam
p.s. gal kam reik MiniMax? Galėčiau keistis į ką nors, nes žiūriu kad guli nenaudojamos
p.s. gal kam reik MiniMax? Galėčiau keistis į ką nors, nes žiūriu kad guli nenaudojamos
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 21, 16:31)
Dėl galąstuvo pasisakysiu ir aš Šią savaitę pas tėvus ir uošvius pagalandom visus peilius, visokiausių rūšių ir pigesnius ir brangesnius - visi pasigalando puikiai, tik nežinau ar ilgam
Na tai puiku Aš dar nepribrendau jam, yra ir labiau norimų prekių. Aš pati prisirinkau su Rimi lipdukais tų gerulių peilių, tai ir į TW peilius gan abejingai pažiūriu. Nors nebandžiau TW peilių, tai negaliu ir lyginti.
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 21, 16:31)
Kas tas Minimax ?
QUOTE(kregzde @ 2009 04 21, 17:37)
Kas tas Minimax ?
Va tokie susispaudžiantys ir nenaudojant neužimantys vietos indukai su dangteliais
Aš turiu visą komplektą ir labai džiaugiuosi
Turiu klausimėlį dėl mokymų- kur ten reikia eiti, iš kiemo, kur sandėlys ar kur kitur?
O diskusija buvo įdomi ir informatyvi Nežinojau, nei kad braukia be standartinio savaičių skaičiaus, nei kad vieną kartą galima grįžti Dar labai įdomu dėl grįžimo su nemokamu demo krepšiu- pvz pasiimu, mane išbraukia, per kitą akciją vėl grįžtu, vėl išbraukia ir vėl... Visą sandėliuką galima prikaupti Įdomu ar yra apribojimai kiek kartų galima taip grįžti?