Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Ačiū mergaitės už pasidalintas savo mintis, dabar kažkiek aiškiau pasidarė, o tai foto ir lieka foto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rosee, dėl peilių galąstuvo noriu kai ką pastebėt, kataloginis ir yra skirtas kataloginiams peiliams mirksiukas.gif Aišku tavo prabangūs peiliai nežviegs jame galandami. Šiai T-Chef'inių peilių kolekcijai buvo skirtas ir tos serijos galąstuvas, kuriam vieta numatyta ir peilių stove... Aš savo M-Chefinius peilius galandu su kataloginiu galąstuvu, tai nelabai gerai pasigalanda, bet pasigalanda, o vat kataloginiams thumbup.gif

o man Tivoli indo spalvos labai nepatinka, nors prie spalvų šiaip nepriekabiauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 11:39)
Šiai T-Chef'inių peilių kolekcijai buvo skirtas ir tos serijos galąstuvas, kuriam vieta numatyta ir peilių stove...
o man Tivoli indo spalvos labai nepatinka, nors prie spalvų šiaip nepriekabiauju smile.gif

O ba doh.gif , Davija, dėkui, kad pakomentavai, matai, kaip būčiau išsidūrusi su tuo galąstuvu unsure.gif , na gal vėliau pasirodys ir mano peiliams mastau.gif
Turiu ir aš Tivoli, sakiau kokiems šaltibarščiams pritaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 21, 12:39)
Rosee, dėl peilių galąstuvo noriu kai ką pastebėt, kataloginis ir yra skirtas kataloginiams peiliams mirksiukas.gif

davija, gali nurodyti šaltinį iš kur tai ištraukei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 21, 12:09)
:
Turiu ir aš Tivoli, sakiau kokiems šaltibarščiams pritaikysiu  smile.gif

Gal gali "gyvai" foto savo darytą įkelti, nu dėl spalvytės tai ką až žinau ji neiprasta TW ir man. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 21, 12:50)
Gal gali "gyvai" foto savo darytą įkelti, nu dėl spalvytės tai ką až žinau ji neiprasta TW ir man. mirksiukas.gif

vakare nufotkinsiu mirksiukas.gif
Tai kas iš Kauno šeštadienį važiuojat į Vilnelės mokymus? Norėčiau prisijungti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 21, 13:15)
davija, gali nurodyti šaltinį iš kur tai ištraukei?  g.gif

iš savo vadovės mirksiukas.gif o Tchefinį galąstuvą tai mačiau pas vadovę, jis toks pailgas, ta prasme rankeną kaip ir peilių, o pats toks ilgas ir apvalus (virbas toks).
Gal suprasi apie kokį kalbu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 21, 07:22)
Labutis  4u.gif
Merginos, gal nevarykim ant vadovių, nes pačios kada nors jomis tapsime, čia tik laiko klausimas. Pagerės LT gyvenimas ir bus daugiau pirkimo, pamatysit  mirksiukas.gif , o ir sau galėsim ką nors daugiau leisti  smile.gif

Duok Dievui šiuos žodžius į ausį mirksiukas.gif

QUOTE(Betti @ 2009 04 21, 09:07)
As tai tikiuos, kad kaip ir pernai per distribuciju gimtadienius bus vienodos akcijos. pernai buvo zirkles, o siemet gal atidarytuvas? wink.gif

Geras daiktas tas atidarytuvas drinks_cheers.gif

Merginos, aš įkišiu čia savo trigrašį iš šalies žiūrint - buvo labai paprasta diskusija, niekas nieko čia nesuvarinėjo, todėl nesijaudinkite. Išvis čia labai smagus kolektyvas thumbup.gif Aš trubūt keisčiau vadovę, jei ji man blogai dirbtų, juk supratau, kad galima tai daryti bigsmile.gif
Na bet daugelis lietuvių yra kuklūs žmonės ir tik papykstame, o nieko nekeičiame. Taip pat ir aš - turbūt reiktų tiesiai šviesiai išrėžti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 21 balandžio 2009 - 16:14
O aš labai laukiu kokios akcijos laikymo dėžutėms pvz. Optima ar Space Maker doh.gif Ar būna tokių akcijų? Niekada nemačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 21 balandžio 2009 - 16:30
Dėl galąstuvo pasisakysiu ir aš biggrin.gif Šią savaitę pas tėvus ir uošvius pagalandom visus peilius, visokiausių rūšių ne TW ir pigesnius ir brangesnius - visi pasigalando puikiai, tik nežinau ar ilgam rolleyes.gif

p.s. gal kam reik MiniMax? Galėčiau keistis į ką nors, nes žiūriu kad guli nenaudojamos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 21 balandžio 2009 - 16:36
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 21, 16:31)
Dėl galąstuvo pasisakysiu ir aš  biggrin.gif Šią savaitę pas tėvus ir uošvius pagalandom visus peilius, visokiausių rūšių ir pigesnius ir brangesnius - visi pasigalando puikiai, tik nežinau ar ilgam

Na tai puiku thumbup.gif Aš dar nepribrendau jam, yra ir labiau norimų prekių. Aš pati prisirinkau su Rimi lipdukais tų gerulių peilių, tai ir į TW peilius gan abejingai pažiūriu. Nors nebandžiau TW peilių, tai negaliu ir lyginti.
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 21, 16:31)
p.s. gal kam reik MiniMax? Galėčiau keistis į ką nors, nes žiūriu kad guli nenaudojamos  unsure.gif

Kas tas Minimax biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 21, 17:37)
Kas tas Minimax  biggrin.gif ?

Va tokie susispaudžiantys ir nenaudojant neužimantys vietos indukai su dangteliais thumbup.gif
user posted image
Aš turiu visą komplektą ir labai džiaugiuosi wub.gif

Turiu klausimėlį dėl mokymų- kur ten reikia eiti, iš kiemo, kur sandėlys ar kur kitur? blush2.gif

O diskusija buvo įdomi ir informatyvi bigsmile.gif Nežinojau, nei kad braukia be standartinio savaičių skaičiaus, nei kad vieną kartą galima grįžti bigsmile.gif Dar labai įdomu dėl grįžimo su nemokamu demo krepšiu- pvz pasiimu, mane išbraukia, per kitą akciją vėl grįžtu, vėl išbraukia ir vėl... lotuliukas.gif Visą sandėliuką galima prikaupti lotuliukas.gif thumbup.gif Įdomu ar yra apribojimai kiek kartų galima taip grįžti? lotuliukas.gif
Atsakyti