Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Labutis 4u.gif
Merginos, gal nevarykim ant vadovių, nes pačios kada nors jomis tapsime, čia tik laiko klausimas. Pagerės LT gyvenimas ir bus daugiau pirkimo, pamatysit mirksiukas.gif , o ir sau galėsim ką nors daugiau leisti smile.gif
Šįryt prieš darbą dar turėjau laiko, tai, kol plaukai džiuvo, perverčiau dar kartelį katalogėlį ir taip miela pasidarė wub.gif , kaip smagu, kad yra tie indai, kurie tarnauja mums, o ne atvirkščiai smile.gif

Tarp kitko, aš tas naujienas esu užsiprenumeravusi ir p.Eglė visada man atsiunčia smile.gif Labai jai dėkinga už tai.

QUOTE(kregzde @ 2009 04 21, 06:27)
nes miltų tarpas man nepadėjo.

Kregždute, tau jie ir sulips, gal geriau sušaldyk paskleistus viena eile su tarpeliais, o kai sukietės, t.y. sušals, sudėk į vieną dėžutę. Suprantama, pamiltuoti reikia.
Atsakyti
elvike, visada taip yra. Tik isdristi kazka pasakyti, tai ir lauk "susaudymo". Merginos jus pacios budamos vadoves priemet viska per daug asmeniskai. Taigi tam ir sedime forumuose, kad bent is jusu susirinkti visa info, ir klausinejame kartais daug, nes is savos vadoves negaudamos jokios info. Kazkas bent jau paveluotai gauna, o as visai nieko. Todel kartas nuo karto ir islenda nuoskaudos, kai merginos pasigiria kaip puikiai sutaria su savo vadovyte. Na bet musu forumas juk ne apie tai...
Atsakyti
Labas rytas,

ooo kad įsilingavo tema rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Betti @ 2009 04 21, 08:58)
Merginos jus pacios budamos vadoves priemet viska per daug asmeniskai.

drinks_cheers.gif , kažkaip kai kas labai skaudžiai reaguoja į išsakytą nuomonę, tada ir pradeda vaidentis, kad kas nors varo ant kažko ir t.t.
Merginos paprasčiausiai pasako kaip yra ir tiek. Tiesiog kalbamės ir pletkinam apie visą TW veiklą, nuo produktų iki darbo TW.
Atsakyti
O dabar truputį į temą, gal jau kur nors paskelbta kokios bus dovanos už aktyvumą gegužę, nerandu info unsure.gif

Merginos, lb smagu, kad nors forumuose išaiškėja kas ir kaip, nereikia trukdyti savo vadovių brangaus laiko, ypač, kai nesam naudingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 21, 08:26)
O dabar truputį į temą, gal jau kur nors paskelbta kokios bus dovanos už aktyvumą gegužę, nerandu info  unsure.gif

Aš kiekvieną mielą dieną tikrinu ir Santakos, ir Vilnelės naujienas ir tikiuosi rasti tas aktyvumo dovanas už gegužę, o gal nieko nebus g.gif dar noriu sužinoti kokiam dar vienam gaminiui bus nuolaida (nepamenu kuri čia išsitarė mirksiukas.gif ), labai jau rūpi, gal kartais gąlastuvui g.gif reikia ne vieno smile.gif

Na ir belieka atsiprašyti, kad čia užvedžiau tokią nemalonią temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 21 balandžio 2009 - 08:37
Elvike, man irgi reikia galąstuvo, laukiu akcijos, nors peiliai nauji, bet ką gali žinoti biggrin.gif

Ir šiaip, panytės, gal visada paviešiname kokios naujienos kokioje distribucijoje, a? O mes jau atsirinksime, nereiktų vadovių klausti ax.gif
Atsakyti
Galąstuvo tikrai nebus cry.gif
Atsakyti
As tai tikiuos, kad kaip ir pernai per distribuciju gimtadienius bus vienodos akcijos. pernai buvo zirkles, o siemet gal atidarytuvas? wink.gif
Atsakyti
Labas rytas mielos draugės...user posted image
Forumas ir yra tam, kad čia užsukančios ne tik pirktų, parduotų, siūlytų, džiaugtusi ir nusivylimus reikštų....nuomonių įšsakymas- visada padeda priartėti prie tiesos. user posted image
Vienas šviesuolis yra taręs: bandykime nematyti svetimų klaidų, bet pastebėti savąsias.user posted image

O dabar mielosios, papasakokit man apie šį gaminį, jis yra išpardavimuose, Trivoli 1litro su saukštu kaina 68,- (4233), Kam jis skirtas, gal kuri turi ir galėtų smulkiau apibūdinti, yra norinčių o papasakoti nieko negaliu nes nežinau. Būsiu dėkinga. mirksiukas.gif
user posted image
QUOTE(Betti @ 2009 04 21, 09:07)
As tai tikiuos, kad kaip ir pernai per distribuciju gimtadienius bus vienodos akcijos. pernai buvo zirkles, o siemet gal atidarytuvas? wink.gif

Gerai būtų, nes atidarytuvų pas mane laukia net keletas vartotojų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 21 balandžio 2009 - 09:15
"Tivoli" buvo kažkada seniau kataloge prieš atsirandant Iso Duo serijai ir buvo skirtas išlaikyti maistą šiltą bei serviruoti. Bet kokiu atveju Iso Duo tobulesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 21, 10:09)

Gerai būtų, nes atidarytuvų pas mane laukia net keletas vartotojų. thumbup.gif

Per mūsų buvo konservų atidarytuvas, tai ir kitų gimtadienių progomis turėtų jis būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 21, 10:09)
O dabar mielosios,  papasakokit man apie šį gaminį, jis yra išpardavimuose, Trivoli 1litro su saukštu kaina 68,- (4233), Kam jis skirtas, gal kuri turi ir galėtų smulkiau apibūdinti

Turiu tokius du - vienas lygiai toks pat, kitas didesnis. Tas didesnysis ne su šaukštu, o su samčiu nedideliu. Naudoju kaip eilinį indą sudėti paruoštam maistui. Pvz. vakar išviriau 3 kulšis, sudėjau į mažesnįjį. Transportavimui netinkamas, nes dangtis nesandarus visiškai. Patogus vien todėl, kad žemas, galima lengvai į šaldytuvą įtalpint.
Atsakyti