Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(spiglys @ 2009 04 20, 21:35)
Jei teisingai manau, tai jūsų vadovė niekur kitur nedirba ir tai jos pagrindinis darbas. Tokių yra tik kelios tw. Tikrai ne kiekviena gali atsisakyt nuolatinio darbo ir užsiimt tik tw.
O ta vadovė, kurią pažystu, pas save kviečiasi ir atskiskyrusias ir sukūrusias savo grupes demonstruotojas. Tad nemanau, kad dėl to verta atsisakyt kurt savo grupę smile.gif

Mano vadovė užsiima ir kita veikla, tačiau TW jai tikrai pagrindinis darbas. Aš dirbu visiškai kitoje sferoje, ir netgi vyriškame kolektyve, tačiau randu laiko ir TW. Tačiau grupę kurti manęs visai netraukia mirksiukas.gif
Ne apie Ritą... Aš gi iš Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 20 balandžio 2009 - 21:07
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 20:30)
O čia jau nuo kiekvienos vadovės bendravimo priklauso.
Labai teisingai viską Vita parašė  drinks_cheers.gif

Taip tu teisi drinks_cheers.gif ši mano vadovė dėl užsakymo kartais primena, kad praėjo tiek ar tiek savaičių, o buvusioji tik gąsdindavo doh.gif O dėl info sunkoka, nes negaliu eiti į susirinkimus neturiu kam savo pyplių palikti. Dėl visokių išpardavimų net nežinau kas kada kol neapsičiupinėju internete. Ir šiaip apie išpardavimus turiu savo nuomonę... Mano vadovė užsiima toli gražu ne tik TW ir tikrai neturi kada kiekvienai pasakyti. Bet nors galėtų mūsų garbingas Santakos puslapiukas būti atnaujinamas dažniau...
Atsakyti
O aš manau, kad ne viskas priklauso nuo vadovės: jeigu demonstruotoja pati nesistengia , o tik laukia nuolatinio " spyrio" iš vadoves, tai jai pačiai ne ypač ir rūpi visos nuolaidos ar pasiūlymai. O ypač dabar, kai internetas visagalis- informacijos tikrai apstu. Aišku, jeigu demonstruotoja stengiasi, tai ja gali vadovė asmeniškai kažkaip paskatinti. O prie viso šito dar norisi pastebėti, kad kiekvienas nori būti svarbiausias ir pastebėtas, bet ne visada pats žmogus deda visas pastangas, kad jis būtų pastebėtas.
Jo, parašiau savo nuomone ir laukiu "akmenų į daržą " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DODAITE @ 2009 04 20, 23:28)
O aš manau, kad ne viskas priklauso nuo vadovės: jeigu demonstruotoja pati nesistengia , o tik laukia nuolatinio " spyrio" iš vadoves, tai jai pačiai ne ypač ir rūpi visos nuolaidos ar pasiūlymai. O ypač dabar, kai internetas visagalis- informacijos tikrai apstu. Aišku, jeigu demonstruotoja stengiasi, tai ja gali vadovė asmeniškai kažkaip paskatinti. O prie viso šito dar norisi pastebėti, kad kiekvienas nori būti svarbiausias ir pastebėtas, bet ne visada pats žmogus deda visas pastangas, kad jis būtų pastebėtas.

Sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DODAITE @ 2009 04 20, 21:28)
O aš manau, kad ne viskas priklauso nuo vadovės:

drinks_cheers.gif
Kažin ar pagrindiniame darbe laukiam visos suvirškintos info.
Labai daug kas priklauso ir nuo tw ofiso. Jei aš parašau paklausimą koks turi būt min užsakymas ir man atrašo, kad 360 lt, o vėliau naujokai ir kiti demonstruotojai mato inete iškabintus sąrašus su 100 lt užsakymu, tai kaip man jiems išaiškint tą dvigubą situaciją?
Arba prašo demonstruotojas manęs paskambint į ofisą , nes jam kažko neįdėjo ar panašiai. Nesunku paskambint, bet aš juk nematau kas pas jį dėžėj yra ir kas sąskaitoj. Paskambinus gaunas kaip sugedęs telefonas. Aš iš paaiškinimo įsivaizduoju vieną , o realiai yra kita. doh.gif Paaiškinu, kad pati skambintų , bet klausimas ar nepagalvoja, kad kokia vadovė ragana tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 balandžio 2009 - 21:48
QUOTE(DODAITE @ 2009 04 20, 21:28)

Taip ir maniau, kad mane sušaudysit... verysad.gif Šiaip tavo žodžiai tiesa, bet mano atveju netinka: jokių problemų nekraunu savo vadovei, nelaukiu spyrių, tuo labiau paskatinimų. Esu jau didelė ir pati moku mirksiukas.gif bet dėl info nevisiškai taip yra schmoll.gif jau senokai viską pasižiūriu Vilnelės puslapiuky, bet ne viskas būna taip pat pas mus Santakoj ir pvz: iš išpardavimo aš nieko negavau, o ta pati info su gaminių kiekiais kabėjo internete dar gerą savaitę, tai paprasčiausiai klaidina mus ir mūsų pirkėjus. O dėl tokių dalykų net neturiu minčių skambinti vadovei, nes abejoju ar ji žino kas darosi sandėly biggrin.gif Gal kažkur ir ne taip išsireiškiau, bet dabar turbūt jau akmenim mane užmėtysit...
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 20, 22:00)
bet dėl info nevisiškai taip yra 

vadovės taip pat nežino tos info, kol negauna sms , kad jau atnaujintas išpardavimo failiukas svetainėje. Na , nežinau g.gif Jei kas pastoviai tam ofise sėdi ar skambinasi tai gal ir žino. Bet lygiai taip pat ir demonstruotoja prieš sėsdama daryt užsakymą gali pasiskambint ir pasitikslint kiek kokių likučių yra iš išpardavimo.
Neužsipuolam mes tavęs tik aiškinamės kokios situacijos būna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 20, 22:09)
vadovės taip pat nežino tos info, kol negauna sms , kad jau atnaujintas išpardavimo failiukas svetainėje. Na , nežinau g.gif  Jei kas pastoviai tam ofise sėdi ar skambinasi tai gal ir žino. Bet lygiai taip pat ir demonstruotoja prieš sėsdama daryt užsakymą gali pasiskambint ir pasitikslint kiek kokių  likučių yra iš išpardavimo.
Neužsipuolam mes tavęs tik aiškinamės kokios situacijos būna wink.gif

Va būtent aš ir skambinu ne vadovei, nes manau, kad ne jos darbas man aiškinti kas yra sandėly ir ko nėra, o tiesiai į ofisą, bet man pareiškia: nežinau lyg dar turim, tai klausiu konkrečių skaičių, nes turbūt kiekvienai aktualu gauti aktyvumo dovanas, ne išimtis ir aš ax.gif , atsakymas būna trumpas neturiu laiko ir maždaug tariant "atšok greičiau" o dar jei kažko paklausi, tai tik pasigirsta pyp, pyp blink.gif Suprantu mes kiekviena esam užimta ir turim savo darbus, bet negi taip sunku dirstelėti į kompą, prie kurio ir taip sėdi ir pasakyti g.gif gal aš klystu, gal ten didesnis darbo krūvis nei kitur... Gal per dieną tokių kaip aš skambinančių būna ne viena ir atsibosta visom tą patį atsakinėti. Negaliu teisti ko nežinau, bet būna skaudu, kai suma gaunasi keliais Lt mažesnė ir aktyvumo dovanos nuplaukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 20 balandžio 2009 - 22:28
QUOTE(elvike @ 2009 04 20, 22:22)
o dar jei kažko paklausi, tai tik pasigirsta pyp, pyp blink.gif 

Jos ten dvi dirba. O kai kokios akcijos net sestadieniais ir sekmadieniais. Visiskai suprantu nepasitenkinimą jų, bet ir man norėtūsi kai kada malonesnio bendravimo.
na, o dėl info stokos svetainėje ir tų nerašytų taisyklių, kurias galima interpretuoti kaip norima ir kada norima, reiktų išsakyt per susirinkimus.
Ale , kad palinksi galva ir vėl toliau tas pats. Kiek buvau susirinkimuose visos viskuo patenkintos, paploja rankytėmis, pasidžiauga , o išeidamos burbsi panosėj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 balandžio 2009 - 22:29
QUOTE(spiglys @ 2009 04 20, 22:28)
Ale , kad palinksi galva ir vėl toliau tas pats. Kiek buvau susirinkimuose visos viskuo patenkintos, paploja rankytėmis, pasidžiauga , o išeidamos burbsi panosėj doh.gif

Čia jau lietuvių būdas: tiesiai nieko nesakys, o tik už akių smile.gif

Ir dar... čia jau gerokai nukrypom nuo temos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 20 balandžio 2009 - 22:37
QUOTE(Asese @ 2009 04 20, 16:13)
Kad nesuliptų, aš vieną nuo kito sluoksnius atskiriu kepimo popierium arba celofanu  4u.gif . Nežinau ar aiškiai parašiau  blush2.gif , bet tikrai nesulimpa  smile.gif

Va čia tai gal išties gera mintis, nes aš barsčiau tarpuose miltais, bet man jie vis tiek sulipdavo. Bandysiu kitą rozą taip daryti.

QUOTE(davija @ 2009 04 20, 18:32)
O dėl virtinukų šaldymo tai asesė davė gerą patarimą smile.gif O aš šiaip viską šaldau ant to indo dangčio, kai pastingsta tada į dėžutes, tada nieks irgi nesulimpa, bet kiekis būna mažesnis...

Ir taip jau bandžiau bigsmile.gif

Skaičiau apie Jūsų darbo peripetijas
, na tai Jūs per susirinkimus išsakykite savo nuomonę dėl šių problemų, nieko konkrečiai nekaltindamos, gal kas pasikeis? Iš ties nesmagu, kai gali gauti aktyvumo dovanėles ir negauni vien todėl, kad nebuvo surinktas užsakymas. O ir ofise dirbančios merginos su Jumis turėtų elgtis kaip su klientėmis, tai yra maloniai ir draugiškai. Visi dabar sunkiai dirba ir yra labai daug gatvėje, kurios norėtų bet kada jas pakeisti.
Atsakyti
Labas rytas, rašiau rašiau ir dingo mano tekstas...

Dėkui už patarimus dėl virtinukų šaldymo, bandysiu su sviestiniu popieriumi, nes miltų tarpas man nepadėjo.
Atsakyti