Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 18:46)
rosee, ar esi buvusi nors vienuose TW mokymuose?

Buvau 1xkartelį, susirinko visos jauniklės, net man nejauku buvo dėl didelio amžiaus skirtumo, bet lb patiko, smagiai laikas prabėgo, daug sužinojau.
Tarp kitko, po mano posto, ir vadovė atsišaukė, paskutinis mano terminas 19 savaitė doh.gif, taigi, užteko tik čia paklausti, taip jau sutapo ax.gif Pasitaupysiu, nes dar yra laiko thumbup.gif
Atsakyti
Kaip šiandien pasidžiaugiau plakikliu: thumbup.gif thumbup.gif Seniau su juo tik blynus, lietinius plakdavau, o šiandien ir kepsniams pamirkyti kiaušinį suplakiau, ir pyragui kiaušinius su cukrum kaip greit sukračiau thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

O pyragą kepiau tokiam induke, tik dangčio nedėjau, wub.gif apsivalgėm wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 19:46)
davija, sorry už išsireiškimą, nu bet tu ir pasipūtusi.  doh.gif  O ką sunku vadovės paklaust?  g.gif  Jei esi vadovei reikalinga demonstruotoja, tikrai ilgiau galima išlaikyti neaktyvų demonstruotją. Nėra tokios griežtos taisyklės po kiek savaičių braukiama iš sąrašų. Žinau, kad po 14 garantuotai  lotuliukas.gif

Atsiprašau, bet nelabai suprantu kur čia pasipūtiškumas g.gif Aš pirmą kart išgirdau, kad galima iki 14 bigsmile.gif Tai dar kartą parodo, kad Tw veikloj daug saviveiklos yra ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 18:46)
Jei esi vadovei reikalinga demonstruotoja, tikrai ilgiau galima išlaikyti neaktyvų demonstruotją. Nėra tokios griežtos taisyklės po kiek savaičių braukiama iš sąrašų. Žinau, kad po 14 garantuotai  lotuliukas.gif

Nieko nesuprantu blink.gif tai po kiek savaičių pagal visas Tupperware taisykles išbraukia? g.gif Na, man aiškiai buvo pasakyta, kad 6 savaitės ir beveik ate... Gal aš ir nestebuklinga demonstruotoja, bet reikalingiausiu momentu grupei ar distribucijai tikrai būnu aktyvi. Dar ir pora tūkstantėlių ištempiu per mėnesį. Manau kaip ir visur yra išrinktieji ir atstumtieji, išrinktieji pirmi sužino visas akcijas atrakcijas ir išpardavimus, o kiti lieka trumpai tariant ant ledo. Pati tuo įsitikinau ne kartą, kad ir kaip anksti siunčiau užsakymą, bet vis tiek ne taip, kad ką nors gaučiau verysad.gif
Atsakyti
elvike, kaip as tave suprantu. Jauciuosi lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 20, 20:00)

Tai seniai sakiau, kad tw labai skiriasi žodžiai nuo praktikos.
Dėl naujienų, tai galit užsiregistruoti Vilnelės puslapyje ir turėtumėt gaut kaip ir visi
My Webpage
Atsakyti
O tu Betti man atrodo priklausai Santakai, jei neklystu?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 20, 20:45)
Atsiprašau, bet nelabai suprantu kur čia pasipūtiškumas g.gif

Paskaityk savo prieš tai parašytą postą mirksiukas.gif

QUOTE(elvike @ 2009 04 20, 21:00)
Nieko nesuprantu  blink.gif  tai po kiek savaičių pagal visas Tupperware taisykles išbraukia?  g.gif

Nėra rašytinių taisyklių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai užjaučiu merginas dėl gaunamos pavėluotiai info arba visai negaunamos. g.gif Tačiau jūs turite tai išsakyti savo vadovėms. Nejaugi jos nesuinteresuotos grupiniais pardavimais? g.gif Džiaugiuosi, kad papuoliau tikrai į puikią grupę ir vadovė tikrai dirba savo darbą sąžiningai ir neatmestinai, po vadovų susirinkimų ar grįžusi iš konferencijų visada pasidalina naujienomis. Į metus būna porą ar trys grupės susirinkimai - susitikimai, kuriuose vadovė visada paruošia dovanėles geriausiai dirbančioms, pasidalinam receptais, įspūdžiais ir šiaip smagiai praleidžiame laiką. Kad gal ir keista kitoms iš šono atrodo, bet nei viena nenorime atskirti savo grupės, nes labai susigyvenę per metus esame...
Tad merginos, pakalbėkit su vadovėmis, ir jei jos nenori įdėti darbo, juk jūs galite pakeisti grupes... Nesupraskite kaip kvietimo ax.gif , tačiau juk kiekvienas turime pastovėti už save ir ieškoti geriau.
Dėl aktyvumo, dabar yra kas 6 savaitės užsakymai reikia daryti, tačiau jei žmogus serga ar išvykęs, ar dar kokių turi priežasčių, tikrai niekas po tų 6 savaičių nebraukia...

Va, kad prirašiau... blush2.gif o tenorėjau paguosti betti su Elvike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 20:17)
Nėra rašytinių taisyklių. mirksiukas.gif

Vadinasi yra gąsdinimo taisyklės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 20, 21:24)
Vadinasi yra gąsdinimo taisyklės  lotuliukas.gif

O čia jau nuo kiekvienos vadovės bendravimo priklauso.
Labai teisingai viską Vita parašė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 04 20, 20:23)

Jei teisingai manau, tai jūsų vadovei tw yra pagrindinis darbas. Tokių yra tik kelios tw. Tikrai ne kiekviena gali atsisakyt nuolatinio darbo ir užsiimt tik tw.
O ta vadovė, kurią pažystu, pas save kviečiasi ir atskiskyrusias bei sukūrusias savo grupes demonstruotojas. Tad nemanau, kad dėl to verta atsisakyt kurt savo grupę smile.gif
mes apie Ritą kalbam ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 balandžio 2009 - 20:39