Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Gal kam reikia TW raudonos paprikos formos dėžutės? Nenaudota, išpakuota tik, parduočiau arba mainyčiau į ką nors, lauksiu pasiūlymų per až.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 19, 21:43)
Kazkas gauna, o kazkas ir perka doh.gif 10 lt jis kainuoja. Tu kaip naujoke ji gavai mirksiukas.gif

kažkam vadovė padovanoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 20, 14:12)
kažkam vadovė padovanoja bigsmile.gif

As jau pradedu pavydet, kad tau su vadove taip pasiseke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 19, 23:21)
Pirkau kažkada raviolinę su šaldymo indeliu, nepamenu kiek ten jis yra tūrio. Na pasidariau gal tris ar keturias porcijas ir šaldžiau, bet jie sulipo ir verdant kai kurie taip ir liko  doh.gif  Kaip Jūs darote, kad jie nesuliptų ir išvirę būtų estetiškos išvaizdos? T.y. atskiri?

Kad nesuliptų, aš vieną nuo kito sluoksnius atskiriu kepimo popierium arba celofanu 4u.gif . Nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif , bet tikrai nesulimpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 20, 13:19)
As jau pradedu pavydet, kad tau su vadove taip pasiseke  blush2.gif

Už dyką tos vadovės taip pat gal nedovanoja. Gal už neblogus užsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 20, 13:19)
As jau pradedu pavydet, kad tau su vadove taip pasiseke  blush2.gif

Nepavydėk, Davija daug dirba, o mes prie tinginio blush2.gif

Panos, jei aš 12 savaitę dariau pirkimą, tai kada paskutinis terminas, kad neprarasčiau nuolaidos? Na niekaip nesulaukiu akcijos toms prekėms, kurių norėčiau, tai tempiu gumą.. Ai, nemoku aš kitiems siūlyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 18:45)
Panos, jei aš 12 savaitę dariau pirkimą, tai kada paskutinis terminas, kad neprarasčiau nuolaidos? Na niekaip nesulaukiu akcijos toms prekėms, kurių norėčiau, tai tempiu gumą.. Ai, nemoku aš kitiems siūlyti  blush2.gif

Klausk vadovės kiek ji tave laikys neaktyvią, nes iš principo, čia jos reikalas, kada išbraukti iš sąrašų.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 17:51)
Klausk vadovės kiek ji tave laikys neaktyvią, nes iš principo, čia jos reikalas, kada išbraukti iš sąrašų.

O ba blink.gif , tai gal jau išbraukė, kad į laiškus neatsako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 18:53)
O ba  blink.gif , tai gal jau išbraukė, kad į laiškus neatsako  lotuliukas.gif

Vieną kartą po išbraukimo, gali sugrįžti neišperkant išnaujo krepšio. Tiesiog padarai užsakymą, nurodai prie kurios grupės prijungti ir viskas. mirksiukas.gif Jei antrą kartą išbraukia, tada jau reikia laukti naujoko akcijos su nemokamu demo krepšiu, arba išpirkinėti demkrepšį išnaujo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 20, 17:56)
Vieną kartą po išbraukimo, gali sugrįžti neišperkant išnaujo krepšio. Tiesiog padarai užsakymą, nurodai prie kurios grupės prijungti ir viskas.  mirksiukas.gif Jei antrą kartą išbraukia, tada jau reikia laukti naujoko akcijos su nemokamu demo krepšiu, arba išpirkinėti demkrepšį išnaujo.

Aišku, dėkui tau už paaiškinimą smile.gif
Žmonės pirktų mielu noru TW, bet neturi pinigų, o vakarėlį rengti, žinant, kad nebus pirkimo, nėra prasmės, gaila laiko ir kam tos išlaidos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 18:45)
Nepavydėk, Davija daug dirba, o mes prie tinginio  blush2.gif

Panos, jei aš 12 savaitę dariau pirkimą, tai kada paskutinis terminas, kad neprarasčiau nuolaidos?

schmoll.gif blush2.gif nedirbu aš daug schmoll.gif pagrindinė klientė aš pati doh.gif tiesiog daug metų buvau vadovės nuolatinė klientė, o paskui apsiforminau, bet aš pati nepamirštu ir nepasikuklinu pasiprašyt cool.gif

Rosee, Vilnelėj 8 savaitės, tai čia vėl saviveikla galima užsiiminėt, jei reikia vadovės klaust? g.gif

O dėl virtinukų šaldymo tai asesė davė gerą patarimą smile.gif O aš šiaip viską šaldau ant to indo dangčio, kai pastingsta tada į dėžutes, tada nieks irgi nesulimpa, bet kiekis būna mažesnis...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 20, 19:32)
Rosee, Vilnelėj 8 savaitės, tai čia vėl saviveikla galima užsiiminėt, jei reikia vadovės klaust? g.gif

davija, sorry už išsireiškimą, nu bet tu ir pasipūtusi. doh.gif O ką sunku vadovės paklaust? g.gif Jei esi vadovei reikalinga demonstruotoja, tikrai ilgiau galima išlaikyti neaktyvų demonstruotją. Nėra tokios griežtos taisyklės po kiek savaičių braukiama iš sąrašų. Žinau, kad po 14 garantuotai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 19:13)
Žmonės pirktų mielu noru TW, bet neturi pinigų, o vakarėlį rengti, žinant, kad nebus pirkimo, nėra prasmės, gaila laiko ir kam tos išlaidos  verysad.gif

rosee, ar esi buvusi nors vienuose TW mokymuose? Tavo nusistatymas, iš esmės, yra neteisingas. Taip galvodama iš karto užprogramuoji nesekmę. O kodėl galvoji, kad niekas nepirks? Jei žinai apie savo rato žmonių sunkią finansinę padėtį, tai nereiškia, kad į vakarėlį negalima pakviesti svetimų, dar nepažįstamų svečių, kurie, galbūt, turi pinigų ir pasiruošę ką nors nusipirkti.
Atsakyti