Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(laurindre @ 2009 04 19, 20:43)
Tu kaip naujoke ji gavai mirksiukas.gif

Taip aš gavau kartu su krepšiu, na o jūs irgi turėjote kažkada gauti, tik gal jau "pasenti" spėjo . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 21:46)
Taip aš gavau kartu su krepšiu, na o jūs irgi turėjote kažkada gauti, tik gal jau "pasenti" spėjo . mirksiukas.gif

Taip, buvau gavusi, bet jis visai kitoks segami lapai i papke. O sitie su kiekvienu katalogu pasirodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 20:28)
Savo Optima indelį įdarbinau, burokėlių mišrainytę sudėjau ir į šaldytuvą, nėra ko jam stalčiuje voliotis be darbo  biggrin.gif , tikiuosi, kad nenudažys  blink.gif

Gali nusidažyti, bet po kiek laiko raudonis nublunka. Man vakar morkos sūrio malūnėlį nudažė, bet šiandien jau spalva prapuolė po naudojimo.

QUOTE(laurindre @ 2009 04 19, 21:43)
Kazkas gauna, o kazkas ir perka doh.gif 10 lt jis kainuoja. Tu kaip naujoke ji gavai mirksiukas.gif

O kažkas ir užsidirba. biggrin.gif Visada kai keičiasi katalogas, vieną savaitę už atitinkamus pardavimus būna naujasis Show How.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 19, 20:54)
O kažkas ir užsidirba.  biggrin.gif Visada kai keičiasi katalogas, vieną savaitę už atitinkamus pardavimus būna naujasis Show How.

Nu ne karvę kainuoja, galima ir nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 19, 20:43)
Kazkas gauna, o kazkas ir perka doh.gif 10 lt jis kainuoja. Tu kaip naujoke ji gavai mirksiukas.gif

g.gif kad lyg tik 5 litų manęs prašė Sanatkoj, bet man ir jų gaila pasidarė blush2.gif (na, užkietėjus aš suvalkietė hihihi.gif ) tai sekančią savaitę užsidirbau mirksiukas.gif geras dalykėlis
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 22:05)
Nu ne karvę kainuoja, galima ir nusipirkti  mirksiukas.gif

Aišku, galima, bet kam mokėt, kai gali gauti nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 19:28)
Savo Optima indelį įdarbinau, burokėlių mišrainytę sudėjau ir į šaldytuvą, nėra ko jam stalčiuje voliotis be darbo  biggrin.gif , tikiuosi, kad nenudažys  blink.gif

Man indelius nudažė tik paprika, bet jau nepataisomai verysad.gif žinojau, kad taip bus, bet reikėjo ją kažkur šaldyti. Dabar gal kiek negražiai atrodo, bet indelių savybės nepakito ir manau, kad daiktai turi tarnauti mums, o ne mes jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 19, 21:26)
Man indelius nudažė tik paprika, bet jau nepataisomai  verysad.gif žinojau, kad taip bus, bet reikėjo ją kažkur šaldyti. Dabar gal kiek negražiai atrodo, bet indelių savybės nepakito ir manau, kad daiktai turi tarnauti mums, o ne mes jiems  mirksiukas.gif

Visus indelius ji dažo ar tik šaldymui skirtus? g.gif

P.S. Juokinga, bet taip pripratau prie Sambukų, kad negaliu su jais išsiskirti lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergičkos, klausimuks man čia iškilo. Pirkau kažkada raviolinę su šaldymo indeliu, nepamenu kiek ten jis yra tūrio. Na pasidariau gal tris ar keturias porcijas ir šaldžiau, bet jie sulipo ir verdant kai kurie taip ir liko doh.gif Kaip Jūs darote, kad jie nesuliptų ir išvirę būtų estetiškos išvaizdos? T.y. atskiri?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 19, 23:21)
Mergičkos, klausimuks man čia iškilo. Pirkau kažkada raviolinę su šaldymo indeliu, nepamenu kiek ten jis yra tūrio. Na pasidariau gal tris ar keturias porcijas ir šaldžiau, bet jie sulipo ir verdant kai kurie taip ir liko  doh.gif  Kaip Jūs darote, kad jie nesuliptų ir išvirę būtų estetiškos išvaizdos? T.y. atskiri?

3 litrų talpos. Pabarstyk miltais tarp sluoksnių.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 19, 22:29)
3 litrų talpos. Pabarstyk miltais tarp sluoksnių.

Pabandysiu, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 21:35)
Na ne viskas iš karto  blink.gif ,  tokiems visokiems maišelių nukarpymams geros ir šitos, čia kataloginės  biggrin.gif
Man asmeniškai tie peiliai "prilipo" , lb patenkinta  smile.gif

pati sau zirkles uzsisakiau mirksiukas.gif Giminaiciai jau turi ir visi labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Kas turit bačkutes raudonais dangteliais ir universalų skustuką ( kur iš vieno pasidaro vertikalus ir horizontalus )rašykit į až. Pirmiausia domina keitimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 balandžio 2009 - 12:14