Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(davija @ 2009 04 19, 20:18)
Šita formelė vadinasi Kanape ax.gif aš su ja ir varškėtukus ir skrylius darau, mažei labai  tinka, nebereikia gnaibyt, na ir visokiausius sausainukus, meduoliukus ir t.t. žžodžiu thumbup.gif daikčiukas lotuliukas.gif

Tusina, aš šian kepiau bulvinį keksą, t.t. kugelį, nu beproto skanus jame išėjo, geriau negu princesėj tongue.gif

Man tai net mintis nekiltų, kad elegancijos negalima dėt į šaldytuvą. Tik per velykas buvau įdėjus baltą mišrainę, paskui aišku dangtis ir į šaldytuvą, tai ką galiu pasakyt mišrainė pavandenėjo kaip ne TW dubeny būdavo doh.gif Daigiau mišrainė visada bus laikoma Sambukuose ir t.t.

pas mane pavandenejo kremas tortui((((( minimaxe stovejo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 17:14)
Pavaišinau atvažiavusius tėvukus, pasirodau ir jums. Tikrai nesigailiu isigijusi silikoninę formą keksiukam ir "princesę' kurios dar neišbandžiau  doh.gif vis per laiko neturėjimą.
Mėsos keksiukai iš triušienos mėsytės ir maltų grybų, baltas padažas paskanintas grybais... mirksiukas.gif

thumbup.gif laaaabai skaniai atrodo drinks_cheers.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 19:30)
Visai kuklus...Tokia formelėTW smulkmenėlėse, taigi darant užsakymą užsakant yra visokių smulkmenėlių, užsisakiau , rengiant vakarėlius svečiam priziukai liuks, ten yra ir kitokių gražumiukų.

O kazin kur butu galima i tuos grazumiukus akis paganyt? g.gif
Atsakyti
Nu gi faina ta kanapė lotuliukas.gif

Rosee, super atrodo peiliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 20:28)
Nu kaip faina, reikės užsisakyti, žiauriai prireikė  cool.gif 

O aš tik šiandien savo peilius prisiruošiau į stovą susidėti  blush2.gif , na visai solidžiai atrodo
Savo Optima indelį įdarbinau, burokėlių mišrainytę sudėjau ir į šaldytuvą, nėra ko jam stalčiuje voliotis be darbo  biggrin.gif , tikiuosi, kad nenudažys  blink.gif

Stovas thumbup.gif SVEIKINU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 19, 20:18)
Tusina, aš šian kepiau bulvinį keksą, t.t. kugelį, nu beproto skanus jame išėjo, geriau negu princesėj tongue.gif

Man tai net mintis nekiltų, kad elegancijos negalima dėt į šaldytuvą. Tik per velykas buvau įdėjus baltą mišrainę, paskui aišku dangtis ir į šaldytuvą, tai ką galiu pasakyt mišrainė pavandenėjo kaip ne TW dubeny būdavo doh.gif Daigiau mišrainė visada bus laikoma Sambukuose ir t.t.

va panasiai ir pagalvojau g.gif Tai, vadinasi, sie indai skirti tik serviravimui,o ne laikymui ir transportavimui doh.gif Gaila...
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 20:28)
Nu kaip faina, reikės užsisakyti, žiauriai prireikė  cool.gif 

O aš tik šiandien savo peilius prisiruošiau į stovą susidėti  blush2.gif , na visai solidžiai atrodo
user posted image

na peiliu laikikli vistik magnetini pasirinkau ax.gif Nehigieniskai man tie mediniai atrodo ax.gif Zirkles taip netinka prie tu T-Chef peiliu-vieni tokie masyvus metaliniai, o zirkles plastmasines nors pati jas sau uzsiskiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 19 balandžio 2009 - 19:47
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 19, 19:42)
g.gif  Tai, vadinasi, sie indai skirti tik serviravimui,o ne laikymui ir transportavimui  doh.gif  Gaila...

SHOW HOW rašo cituoju: elegantiški, niekada iš mados neišeinantys serviravimo indai.
Skaidrūs salotų indai ir serviravimo padėklas šaltiems produktams serviruoti, laikyti ir transportuoti.
Matinis dugnas saugo indą nuo įbrėžimų.
Sandarus dangtelis.
Galima sudėti vienus į kitus.

Daugiau nieko neminima, tad kaip matome jų galimybės nėra didelės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2009 04 19, 19:32)
thumbup.gif  laaaabai skaniai atrodo  drinks_cheers.gif
O kazin kur butu galima i tuos grazumiukus akis paganyt? g.gif

Yra Saulės puslapyje, po "užraktu" ten tik su registracija užėjus matome.
Atsakyti
Spinteleje nenaudojamas stovi kataloginis surio malunelis unsure.gif pabandziau pora karu suri sumalti, karta sokolada ir nusprendziau, kad man tarka greiciau mirksiukas.gif gal kuri noretu mainyti pvz. i prieskoniu maluneli ar cesnakspaude g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 20:54)
SHOW HOW rašo cituoju: elegantiški, niekada iš mados neišeinantys serviravimo indai.

o kas cia per SHOW HOW?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 19, 19:42)
o zirkles plastmasines[

Na ne viskas iš karto blink.gif , tokiems visokiems maišelių nukarpymams geros ir šitos, čia kataloginės biggrin.gif
Man asmeniškai tie peiliai "prilipo" , lb patenkinta smile.gif
Atsakyti
Tai gauna visos demonstruotojos-platintojos visų gaminių aprašymų katalogas.
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 19, 20:30)
o kas cia per SHOW HOW?? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 21:37)
Tai gauna visos demonstruotojos-platintojos  visų gaminių aprašymų katalogas.
Papildyta:

Aciu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 19, 21:37)
Tai gauna visos demonstruotojos-platintojos  visų gaminių aprašymų katalogas.
Papildyta:

Kazkas gauna, o kazkas ir perka doh.gif 10 lt jis kainuoja. Tu kaip naujoke ji gavai mirksiukas.gif
Atsakyti