Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Varpelis @ 2009 04 08, 07:52)
Tokių gražių vaizdų Spyglys pateikė, o receptų nėra...suprantu, kad tai grožybės iš interneto platybių, bet gal kas galėtų pasidalyti želė žiede gaminamais patiekalais

My Webpage
Spauskit ant patikusio paveiksliuko ir rasit receptą mirksiukas.gif Paieškos lange galima ir kitokius žodžius įvest 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 08 balandžio 2009 - 08:33
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 00:44)
Pirmiausia, tegul ne platintojai duoda nunešt, o pati nuneša ir pakalba su ofiso darbuotojais. Jei jau tokia nepatikima platintoja, kuri nepaaiškino kaip naudoti, tai kaip pasitiki, kad nunešė į sandėlį?  g.gif

ji ir į vilnių skambinosi biggrin.gif niekis viskas išsispręs, tik čia parašiau todėl, kad kitos mergaitės susiruošusios pirkti tokias prekes žinotų ko galima tikėtis iš TW mirksiukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 08, 09:09)
Aš kiek girdėjau ir mačiau, kas išpūslėta  - nieko nekeičia schmoll.gif nei UltraPliusų, nei MikroPliusų, nei EkstraPliusų, jie mano, kad tai buvo naudota ne pagal instrukciją ir viskas. Lotute, tikrai linkiu sėkmės tavo draugei  bandant jį kažkaip pakeisti 4u.gif

aš manau kad išsispręs, juolabiau kad ji juristė, jau dabar parašė raštą į kurį laukiam atsakymo mirksiukas.gif parašysiu vėliau kaip jai sekėsi su tuo puodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 08, 08:33)
aš manau kad išsispręs, juolabiau kad ji juristė, jau dabar parašė raštą į kurį laukiam atsakymo mirksiukas.gif parašysiu vėliau kaip jai sekėsi su tuo puodu mirksiukas.gif

O kam parašė ? g.gif
Atsakyti
Lotute, o negalejo buti, kad uzpyle kokio feirio ir paliko g.gif Jis sueda viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 04 08, 07:52)
bet gal kas galėtų pasidalyti želė žiede gaminamais patiekalais (kiek sekiau temą, minėtas buvo su varške ir lašiša, daržovių žiedas...).

Turiu išsisaugojusi šį receptuką, gaminau tikras skanumėlis!

user posted image
Gustavo torciukas (nusiziurejau per "Gustavo enciklopedija")
200 ml. grietineles,
0,5 l. saltibarsciu rugpienio
3 nubraukti saukstai zelatinos.,
cukraus, vaniles ir citrinu rugsties pagal skoni.
250g plikytu sausainiu.
Grietinele isplakam atskirai, i saltibarsciu kefyra dedam cukraus, cirtinos rugt. vanile ir istirpinta zelatina, viska gerai ismaisom ir tada atsargiai sumaisom su plakta grietnele. Zele zieda patepam aliejum, dedam plikytu sausainiu sluoksni ir pilam mase, taip sluoksniuojam iki virsaus Palaikom kelias valadas saldytuve, isemus galima apibarstyri sokolado drozlem
P.S. kartais i kiekviena sausaini isvirksciu po kelis lasus romo

Ir dar šis pamėgtas, nesudėtingai gaminamas, išbandytas.
Žele tortas...

1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kiwi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. citrinų žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.
Naudoju formą TW- žele žiedą.
user posted image
Tie receptukai temoje tikrai minėti, rodyti, jokia ne naujiena, bet gal kam pravers.
O prigalvoti tikrai galima labai daug, iš žele tai tikrai, visko suminėti net neimanoma. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 08, 08:33)
ji ir į vilnių skambinosi biggrin.gif niekis viskas išsispręs, tik čia parašiau todėl, kad kitos mergaitės susiruošusios pirkti tokias prekes žinotų ko galima tikėtis iš TW  mirksiukas.gif

Tskant, keitimo reikalai netvarkomi telefonu. Vienas pasako vienaip, sandėlininkai kalba antraip, distributorius trečiaip. Reikia važiuoti į vietą ir ten parodyti kas nutiko. Viską visada galima išspręsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 10:09)
Tskant, keitimo reikalai netvarkomi telefonu. Vienas pasako vienaip, sandėlininkai kalba antraip, distributorius trečiaip. Reikia važiuoti į vietą ir ten parodyti kas nutiko. Viską visada galima išspręsti.  mirksiukas.gif

Bet gi ne visi , ir iš visur gali į vietą nuvažiuoti ir pasimatyti su sandėlininkais g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 10:09)

Kiek vežiau pūsliuotų indukų, nei vieno nekeitė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 08, 10:14)
Bet gi ne visi , ir iš visur gali į vietą nuvažiuoti ir pasimatyti su sandėlininkais g.gif ,

Bet, kad pasikeist indą, vistiek kažkas turės nuvažiuoti į vietą. Paštu juk nesiunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kurie labiausiai linkė "pūsliuotis" ty padidinta rizika juos naudoti, reikalaujantys daugiau dėmesio, stebėti gaminant.
Ar neimanoma jų išsaugoti sveikų, kad "nesusipūsliuotų", kaip suprantu čia dangtukas taip pasidaro, ar ir visas indas. g.gif
Atsakykite, kam teko su tomis blogybėmis susidurti, būsime ne viena dėkingos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 10:42)
Bet, kad pasikeist indą, vistiek kažkas turės nuvažiuoti į vietą. Paštu juk nesiunčia  mirksiukas.gif

Turėjau galvoje jog tenka pasikliauti demonstruotoja, kad ir kaip ją nepasitikėtum.

Gerai kad aš turiu geras mergikes tiek demonstruotoją, tiek vadovė thumbup.gif , o ir tokių nesėkmių nepasitaikė.

Turiu tik įtartinai "besikeičiančią" duoninės lentutę, o ji itartina tuo jog iš baltos patapo žalsva, ir vis tas žalsvumas ryškėja. Tarėmės ką daryti, tai kitą trečiadienį nešiu į susirinkimą kaip pakitusį eksponatą parodyti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 08, 09:34)
O kam parašė ? g.gif

parašė raštu į vilnių, jei nori tiksliai sužinoti kam paklausiu jau jos pačios

QUOTE(laurindre @ 2009 04 08, 09:51)
Lotute, o negalejo buti, kad uzpyle kokio feirio ir paliko g.gif Jis sueda viska doh.gif

ji jo senai senai nenaudoja schmoll.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 11:09)
Reikia važiuoti į vietą ir ten parodyti kas nutiko. Viską visada galima išspręsti.  mirksiukas.gif

mergaites, kaip tai važiuoti? pirma, jei aš daikta pirkau per platintoją, tai aš į ją ir kreipiuosi, argi ne taip?antra, jei aš gyvenu Klaipedoje tai turiu specialiai važiuoti į vilnių kad jį man pakeistų arba ne? bigsmile.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 08, 11:42)
Bet, kad pasikeist indą, vistiek kažkas turės nuvažiuoti į vietą. Paštu juk nesiunčia  mirksiukas.gif

biggrin.gif o tai kaip kiti miestai gauna prekes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 08, 11:29)
mergaites, kaip tai važiuoti? pirma, jei aš daikta pirkau per platintoją, tai aš į ją ir kreipiuosi, argi ne taip?antra, jei aš gyvenu Klaipedoje tai turiu specialiai važiuoti į vilnių kad jį man pakeistų arba ne? bigsmile.gif
biggrin.gif o tai kaip kiti miestai gauna prekes? g.gif

Distribucijos yra Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose. Kreipiesi kur arčiausiai. Miestai gauna naujas prekes paštu, o broką privaloma atvežti į sandėlį. Pasižiūri ar tikrai brokas ir ar keičia.
Dėl platintojų, tai taip. Ji yra tarpininkas tarp naudotojo ir distribucijos, bet platintojų visokių buvo, yra ir bus. mirksiukas.gif
Atsakyti