Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:56)
Va čia tokie skanūs atrodo :Giedriaus čeburekai...

Aciu) cia tas pats receptas..kodel man neiseina burbuliukai g.gif
[quote=davija,2009 04 18, 21:57]
Ulitka ir aš esu kepus čeburėkus su plikyta tešla, tikriausiai tas pats receptas, nes prisimenu kad vandens 1,3stiklinės ax.gif man burbuliukai gaunas ir labai skanūs, bet man per ilgai terliotis, aš pasigreitinau kitaip: tešlą darau iš kefyro, kiaušo ir miltų, druskos truputį (nededu sodos). Tada greitkraty suplaku kiaušą ir kefyrą, supilu į BtB dubenį kur yra miltai, uždedu dangtį, supurtau, supurtau, su mentele prasuku ir darau čeburėkus. Gaunasi labai burbulėti ir nekieti....

Ačiū labai, užsirašiau, išbandysiu!!

Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 18, 21:59)
Dariau, bet nepasakyčiau, kad ypatingi: burbuliukų irgi nerasta  schmoll.gif

Ulitka, ačiukas. Įdarą darysiu pagal tave, o tešlą pagal Daviją  ax.gif

Gaila, kad dabar nebeprisimenu tikslių proporcijų, buvau atmušus rankelę, tai nei rankų nebereikėdavo kišt... reiks gal artimiausiom dienom pabandyt sumierkavot doh.gif O svogūnas įdare tai dar mėsai priduoda sultingumo, kadangi mano šeimyna jų labai nemėgsta, tai aš svogūną su trupučiu vandens sublenderiuoju blush2.gif ir į įdarą, valgo šeimyna ir nesupranta, ko ten pridėta hihihi.gif dabar dažniausiai naudoju kalakutienos faršą, man jis labai pasiteisino čeburėkuose, kibinuose - nors šiaip kalakutienos nemėgstu....
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 22:05)
Ačiū tau už patarimus, man jų reikia.  O kaip kepate silikoninę formą į orkaite dedate ant grotelių ar į blėtutę, aš šiandien kepdama dėjau į blėtutę, tą kur yra dujinės originali. O kaip teisingiausiai, kad nesugadinti savo brangenybės. g.gif
Papildyta:

Šiandien keksų diena, o rytoj įtariu čeburekų, ar kokių kepsniukų... thumbup.gif

Pas mane susi rytoj))
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 22:05)
O kaip kepate silikoninę formą į orkaite dedate ant grotelių ar į blėtutę, aš šiandien kepdama dėjau į blėtutę, tą kur yra dujinės originali. O kaip teisingiausiai, kad nesugadinti savo brangenybės. g.gif

mano vadovė sakydavo, jei orkaitė dujinė, tai būtinai reiktų įdėt į skardą, o jei elektrinė - nereikia... Bet keksiukus su mėsa dėk į skardą mirksiukas.gif

Sigute, ar čia tiek gėllių pas tave namuose g.gif bigsmile.gif o jezus marija wub.gif
o kaip reikia pražydint sanpauliją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 balandžio 2009 - 21:15
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 22:07)
reiks gal artimiausiom dienom pabandyt sumierkavot doh.gif

Oi kaip būtų gerai, kad sumierkavotum thumbup.gif Laukiu nesulaukiu - tada darysiu smile.gif
O pas mus ryt šašlykai: jau paraugti BtB dubenyje wub.gif : kaip paprasta, viską supjaustai, sudedi, uždengi, supurtai ir palieki marinuotis thumbup.gif
Atsakyti
Supratau, ačiū.
Instrukciją skaičiau bet ten taip ir nepaminėta apie tai. Visada dėsiu į skardelę, blogiau nebus, nes ant grotelių kažkaip nepatikimai, o be nieko tai išvis nesaugu, mano dujinė orkaitė. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 21:10)
Sigute, ar čia tiek gėllių pas tave namuose g.gif  bigsmile.gif o jezus marija wub.gif
o kaip reikia pražydint sanpauliją mirksiukas.gif

Taip tai mano silpnoji vieta lotuliukas.gif čia mano augintinės. O jų pražydinti niekaip neišeis jei ji to pati nenorės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 20:57)
elvike ir tu išsikepei bigsmile.gif turėkit sąžinės ant nakties gundyt keksais doh.gif

Sąžinės iš manęs nelaukit tongue.gif nes man dabar ne kaip visiems normaliems žmonėms gali būti riebiausi tortai nakčiai blink.gif Čeburėkų dar nesu dariusi blush2.gif bet... mano vyrui pats mėgstamiausias patiekalas, tai teks pradėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:23)
Instrukciją skaičiau bet ten taip ir nepaminėta apie tai.  Visada dėsiu į skardelę, blogiau nebus, nes ant grotelių kažkaip nepatikimai, o be nieko tai išvis nesaugu, mano dujinė orkaitė. smile.gif

Mano orkaitė elektrinė, tai aš dedu tik ant grotelių visas silikonines formas ir picą kepu ojoj net iki +250 nors puikiai žinau, kad negalima. Tai silikoninio padėkliuko kraštai gerokai patamsėję ten kur tešla neuždengia, bet ką daryti, jei pica geriau iškepa karštoje orkaitėje. O šiaip tai neįsivaizduoju ką be šių formų daryčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 18 balandžio 2009 - 21:25
QUOTE(elvike @ 2009 04 18, 22:32)
O šiaip tai neįsivaizduoju ką be šių formų daryčiau

Vaizduotė vaizduote lieka, o praktika tai doh.gif Velykoms kepiau tortui biskvitą, princesė mano keliavo, tai išsitraukiau skardą tortinę, tai ką jūs galvojat doh.gif pamiršau, kad patept dugną reikia ar kepimo popieriaus įklot, iškepė biskvitas ir neina atkelt jo nuo ten, tai patys pirštai kad bando lankstyt tą skardinį dugną lotuliukas.gif Nebemokėčiau gyvent be TW tikrai schmoll.gif

žiūriu pas elvike ryt svarbi diena, tortadienis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 balandžio 2009 - 21:41
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 21:38)
Vaizduotė vaizduote lieka, o praktika tai  doh.gif Velykoms kepiau tortui biskvitą, princesė mano keliavo, tai išsitraukiau skardą tortinę, tai ką jūs galvojat doh.gif pamiršau, kad patept dugną reikia ar kepimo popieriaus įklot, iškepė biskvitas ir neina atkelt jo nuo ten, tai patys pirštai kad bando lankstyt tą skardinį dugną lotuliukas.gif Nebemokėčiau gyvent be TW tikrai schmoll.gif

žiūriu pas elvike ryt svarbi diena, tortadienis bigsmile.gif

Ale vat matai, galvojau nepastebės bigsmile.gif o pasirodo ax.gif na taip, jau čia mums didelė šventė, ypač kai tėveliai amžiuj blush2.gif ir kaip pirmas vaikiukas. Aha, jei reiktų ir man grįžti prie tų senųjų formų, tai turbūt dingtų didelė meilė virtuvei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 18 balandžio 2009 - 21:48
QUOTE(elvike @ 2009 04 18, 22:47)
Ale vat matai, galvojau nepastebės  bigsmile.gif  o pasirodo  ax.gif  na taip, jau čia mums didelė šventė, ypač kai tėveliai amžiuj  blush2.gif ir kaip pirmas vaikiukas. Aha, jei reiktų ir man grįžti prie tų senųjų formų, tai turbūt dingtų didelė meilė virtuvei lotuliukas.gif

o as neturiu nei vienos silikonine formos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 18, 22:50)
o as neturiu nei vienos silikonine formos  schmoll.gif

daryk išvadas kuo skubiau ir lauk nuolaidų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 18, 21:50)
o as neturiu nei vienos silikonine formos  schmoll.gif

Tu čia rimtai blink.gif Iš patirties galiu pasakyti, daug prarandi mirksiukas.gif
Atsakyti