Ulitka ir aš esu kepus čeburėkus su plikyta tešla, tikriausiai tas pats receptas, nes prisimenu kad vandens 1,3stiklinės
man burbuliukai gaunas ir labai skanūs, bet man per ilgai terliotis, aš pasigreitinau kitaip: tešlą darau iš kefyro, kiaušo ir miltų, druskos truputį (nededu sodos). Tada greitkraty suplaku kiaušą ir kefyrą, supilu į BtB dubenį kur yra miltai, uždedu dangtį, supurtau, supurtau, su mentele prasuku ir darau čeburėkus. Gaunasi labai burbulėti ir nekieti....
Sigute, aš kai pirma kartą kepiau kepsniukus keksiukų formoj (vištienos filė gabaliukais išdėliojau šonus, o į vidų dėjau grybų ir sūrio įdarą), tai prikroviau iki viršaus, o iš mėsytės išsiskyręs skystis su riebalais nubėgo į orkaitės apačią- tai turėjau biški valymo
bet keksiukai-kepsniukai-krepšiukai buvo superiniai
elvike ir tu išsikepei
turėkit sąžinės ant nakties gundyt keksais