Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:12)
lotuliukas.gif  Turiu net kelias, dabar pati galvoju kuria  čia parašius. Mano profesija susijusi su skaičiukais, esu baigusi augalų apželdinimo kursus, dirbu maisto mramonėje, čiut ne kaip per išpažintį. lotuliukas.gif

Taip ir galvojau, kad turi būti kažkas prie meno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 18, 20:27)
Taip ir galvojau, kad turi būti kažkas prie meno  lotuliukas.gif

Tai kad nevisai, menas kaip ir toliau nuo manęs, o va žalia spalva tai jau mano, be augalų nė pro kur. Gal ne į temą, manau neužpykdysiu nieko , užsukite pasigrožėti Mano gėlės...

O tai kur tu manyje tą meną ižvelgei? g.gif
Atsakyti
O man štai koks iškepė, na tą pusę, kur perplyšo, į apačią padėjau biggrin.gif
user posted image
beliko cukraus pudra pabarstyti, bet ne, apsieis, nėra čia ko, ir taip daug kalorijų ax.gif
Atsakyti
Gražus, o ir skanus!!! wub.gif
Šiandien, galime drąsiai sakyti buvo keksų dieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:25)
Mergaitės rytoj planuoju keksiukų formoje kepti mėsos maltinukus, gal kuri kepėte ką patartumėte, nesu kepusi. g.gif
Papildyta:

ačiū už receptuką, bus išbandytas artimiausiu laiku. thumbup.gif
Papildyta:
Aš kaip darau čeburėkų tešlą dedu varškės ir rūgpienio, vandens nededu, gaunasi neblogai.

Irgi anksciau dariau pagal toki receptuka.tas mano receptukas man asmeniskai skaniau...na ir vis laukiu tu burbuliuku... unsure.gif

QUOTE(Asese @ 2009 04 18, 21:26)
Bandysiu ir aš  smile.gif  Ulitka, o tu įdarui svogūnus pakepini ar ne  rolleyes.gif ?

Svogunus ne..ne kepenu.

QUOTE(cius @ 2009 04 18, 21:27)
noreceu trupyti pasitikslinti cebureku recepta

isviso miltu 250 ar 4stiklines po 250
ir vandens 320
nu atleiskit  ax.gif

4 stikline po 250 ml
ir vandenuko 320 ml.

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:36)
Tai kad nevisai, menas kaip ir toliau nuo manęs, o va žalia spalva tai jau mano, be augalų nė pro kur. Gal ne į temą, manau neužpykdysiu nieko , užsukite pasigrožėti Mano gėlės...

Oooooooo.....koks grozis...kokia tu saunuole...nu truksta zodziu!!!!:bravo

hi.gif hi.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 18 balandžio 2009 - 20:47
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:36)
O tai kur tu manyje tą meną ižvelgei? g.gif

šiltose žinutėse. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 18, 20:41)
O man štai koks iškepė, na tą pusę, kur perplyšo, į apačią padėjau  biggrin.gif
user posted image
beliko cukraus pudra pabarstyti, bet ne, apsieis, nėra čia ko, ir taip daug kalorijų  ax.gif

Na va, lygiai toks kaip maniškis mirksiukas.gif net fotkinti nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 18, 20:19)
.DARIAU JAU 10 KARTU BET NEISEINA  TOKIE,JIE SKANUS BET NERTU BURBULIUKU.GAL KAS ZINO KODEL??ARBA TURITE KITA RECEPTA) drinks_cheers.gif

Va čia tokie skanūs atrodo :Giedriaus čeburekai...
Atsakyti
Ulitka ir aš esu kepus čeburėkus su plikyta tešla, tikriausiai tas pats receptas, nes prisimenu kad vandens 1,3stiklinės ax.gif man burbuliukai gaunas ir labai skanūs, bet man per ilgai terliotis, aš pasigreitinau kitaip: tešlą darau iš kefyro, kiaušo ir miltų, druskos truputį (nededu sodos). Tada greitkraty suplaku kiaušą ir kefyrą, supilu į BtB dubenį kur yra miltai, uždedu dangtį, supurtau, supurtau, su mentele prasuku ir darau čeburėkus. Gaunasi labai burbulėti ir nekieti....

Sigute, aš kai pirma kartą kepiau kepsniukus keksiukų formoj (vištienos filė gabaliukais išdėliojau šonus, o į vidų dėjau grybų ir sūrio įdarą), tai prikroviau iki viršaus, o iš mėsytės išsiskyręs skystis su riebalais nubėgo į orkaitės apačią- tai turėjau biški valymo doh.gif bet keksiukai-kepsniukai-krepšiukai buvo superiniai bigsmile.gif

elvike ir tu išsikepei bigsmile.gif turėkit sąžinės ant nakties gundyt keksais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 balandžio 2009 - 20:59
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 18, 20:46)
šiltose žinutėse.  biggrin.gif

blush2.gif pagalvojau, gal ką nusipaistau, nuplaukiau į "dausas"
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 21:56)
Va čia tokie skanūs atrodo :Giedriaus čeburekai...

Dariau, bet nepasakyčiau, kad ypatingi: burbuliukų irgi nerasta schmoll.gif

Ulitka, ačiukas. Įdarą darysiu pagal tave, o tešlą pagal Daviją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 20:57)
aš kai pirma kartą kepiau kepsniukus keksiukų formoj (vištienos filė gabaliukais išdėliojau šonus, o į vidų dėjau grybų ir sūrio įdarą), tai prikroviau iki viršaus, o iš mėsytės išsiskyręs skystis su riebalais nubėgo į orkaitės apačią- tai turėjau biški valymo doh.gif bet keksiukai-kepsniukai-krepšiukai buvo superiniai bigsmile.gif

Ačiū tau už patarimus, man jų reikia. O kaip kepate silikoninę formą į orkaite dedate ant grotelių ar į blėtutę, aš šiandien kepdama dėjau į blėtutę, tą kur yra dujinės originali. O kaip teisingiausiai, kad nesugadinti savo brangenybės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 20:57)

elvike ir tu išsikepei bigsmile.gif turėkit sąžinės ant nakties gundyt keksais doh.gif

Šiandien keksų diena, o rytoj įtariu čeburekų, ar kokių kepsniukų... thumbup.gif
Atsakyti