Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 17, 23:16)
visada sakau kad ir smulkios dovanėlės, stiprina mūsų draugystę 4u.gif

Sigute, nepripratink klientų prie gero lotuliukas.gif Žinai kaip būna, vėliau smulkių dovanėlių pradeda neužtekti lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Jau esamieji klijentai puikiai išmano visą "politiką" o naujieji kiek jau pastebėjau džiaugiasi smulkmenėlėmis, persistengti negalima, bet pataikauti būtina! lotuliukas.gif
Bet už pastebėjimą dėkoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Trapūs keksiukai !
Reikes:
300 g.miltu;
200 g.sviesto;
200 g.cukraus;
4 kiausiniai;
1 a.š. sodos;
200 g.razinų;
vanilino.

Kepti apie 15 - 20 min.
Išbandžiau savo naujają TW keksiukų formą, kaip pirmam kartui tai ivertinimą gavau neblogą. Tik va razinos kažkaip nugrimzdo į dugnelius, nepasiskirstė tolygiai. Gal yra kokia šeimininkių paslaptis jų nenuskandinti. laugh.gif
Pavaišinau jus ir bėgu į daržiuką, nagučius į žemę pagalasti.... lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 11:56)
Tik va razinos kažkaip nugrimzdo į dugnelius, nepasiskirstė tolygiai. Gal yra kokia šeimininkių paslaptis jų nenuskandinti. laugh.gif

Pabandykit kitą sykį razinas į miltus pavolioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 11:56)
Trapūs keksiukai !
Reikes:
300 g.miltu;
200 g.sviesto;
200 g.cukraus;
4 kiausiniai;
1 a.š. sodos;
200 g.razinų;
vanilino.
Kepti apie 15 - 20 min.
Išbandžiau savo naujają TW keksiukų formą, kaip pirmam kartui tai ivertinimą gavau neblogą. Tik va razinos kažkaip nugrimzdo į dugnelius, nepasiskirstė tolygiai. Gal yra kokia šeimininkių paslaptis jų nenuskandinti. laugh.gif

Nagi, žiūriu į tavo receptą ir nesuprantu ko tos razinos paskendo blink.gif lygiai tokį patį aš kepu ir thumbup.gif gaunasi, razinų net ant viršaus būna. Skirtumas tik toks, kad dedu pusę stiklinės cukraus ir vietoj sodos kepimo miltelius, bet manu, kad tai tikrai nieko nekeičia biggrin.gif O tau kartais tešla nesigavo skystoka, nes savąją krečiu su šaukštu tokia tiršta būna. Šitas mano keksas firminis, kai reikia kažką pasigaminti be didelių terlionių ir kepu Karūnoje, bet tada jau panašiai 1h 10min. Ir dar pastebėjimas: ir didelio kekso, ir keksiukų viršus man suplyšta, tai dar prieš kepant jį įpjaunu, kad gražiau plyštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 18 balandžio 2009 - 13:27
Keksu virsus ir turi suplysti thumbup.gif

O cia mano velykiniai putesiai biggrin.gif
http://www.supermama...?...p=26152845
Atsakyti
Nu gi faini tie keksiukai (geros ir formelės thumbup.gif ) ir putėsiai bigsmile.gif Ai, apetitą man čia pakėlėte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 18, 12:06)
Pabandykit kitą sykį razinas į miltus pavolioti  mirksiukas.gif

Jau radau aprašymą kad reikia pamirkyti karštame vandenyje ir miltais apibarstyti. Ačiū už patarimą.
Atsakyti
Aš ir pamislijau, kodėl Sigutės keksiukai nesutrūko g.gif receptas tai klasikinis keksinis.... O aš vat nebededu niekur razinų, jos man pasiskirsto tolygiai, bet viršutinės visada apdega, tai mane labai nervina. gavau vieną patarimą, kad dėčiau į pyragus tik labai gerai išmirkytas razinas ax.gif
Super keksiukų formikė, ane merginos smile.gif tik reiktų dviejų, kad pataupyt elektros enerigiją ir laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 18, 15:07)
Aš ir pamislijau, kodėl Sigutės keksiukai nesutrūko g.gif receptas tai klasikinis keksinis....

Man kepant ir didelį keksą jis nesutrūksta, mano orkaitė dujinė, aš esu ją jau perpratusi, trūksta kaip iš pradžių per karštai kepame, tada kaip vulkanas tarsi " užverda" kepu pradžioje ant lėtos ugnelės, pabaigoje ant stipresnės, nemėgstu sutrūkinėjusių kepinių... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 18, 15:20)
Man kepant ir didelį keksą jis nesutrūksta

Oi, Sigute***, kaip tu čia skaniai sugundei su tuo savo keksu essen.gif , einu ir aš užsimaišysiu, esu nepataisoma smaližė blush2.gif
Ta kekso forma tai gėris biggrin.gif , na tų 7 keksiukų kol kas neturiu, na tik kol kas hihihi.gif
Dar pagalvojau, kad joje galima ir tokius mažyčius želiukus padaryti, ania?
Tiesa, kažkada rašiau, kad vienai pirkėjai įdėjau dovanėlę dėžutę "Vynuogę" (ji pirko tik 1 silikono formą), tai baisiausiai susiraukė, po to net gailėjausi, na vienu žodžiu, gal per prastai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 18 balandžio 2009 - 17:33
Tinka žinoma ne tik keksiukam, ir kepsniukam, kotletukam, įvairiom užkepėlėm, želiukam, šaltienai, ar vištienai drebučiuose, kiaušiniui ir kam tik sugalvosim. Aš ja patenkinta o norinčių isigyti irgi pora atsirado po praeito vakarėlio. thumbup.gif

Kaip tekdavo dalyvauti vakarėliuose kaip švečiui man labai patikdavo demonstruotojos gebėjimas išaiškinti kiek galima aiškiau ne tik apie pačius gaminius , receptus, bet ir kainas ir parodyti smylkmenėles- dovanėles. Svečiams ir šeimininkei visada palikdavo aišku ko gai tikėtis, kas priklauso vakrėlio šeimininkei. Žinojome jog užsisakiusieji tik už 150,- gali tikėtis didesnės dovanėlės, induko, dėžutės, ir jokių nepatenkintų nelikdavo.
Buvo smagu kviečiant į vakarėlį išgirsti klausimą, ar priziukų bus, ar gaminsime kažką, ar tik kalbėsimės....
Čia gal nuo žmonių priklauso yra jau tokių kurie viskuo nepatenkinti, net ir savimi, nors nė piršto pajudinti tingi, tik dėjuoja, vaitoja ir skleidžia blogą nuotaiką. Taip ir tau ko gero Rosee nutiko su vynuogės dėžute. Linkiu kad kuo mažiau sutiktume tokių. mirksiukas.gif
Atsakyti