Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Gal žinote kokia talpa tw konditerinio švirkšto? 4u.gif
Atsakyti
telpa 1l mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 04 17, 12:17)
Merginos, isigijau 3l Ultrapliusa ir inda lazanijai. Tai su lazanijos indu, kaip ir viskas aisku, o va su tuo 3l  g.gif Zadejau kepti visciuka, ale bijau, kad netilps  doh.gif  blush2.gif Pasidalinkite patirtimi, ka jame gaminate  blush2.gif

va del to ir pirkau 5 litru-geriau didesnis, nes didele vista netelpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 17, 18:35)

dekoravimo krepšelis 1 l, o konditerinis švirkštas? g.gif Nuotraukoje atrodo labai nedidelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 04 17, 20:39)
dekoravimo krepšelis 1 l, o konditerinis švirkštas?  g.gif Nuotraukoje atrodo labai nedidelis  rolleyes.gif

Manau ne daugiau kaip 500 ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 17, 19:41)
Manau ne daugiau kaip 500 ml 4u.gif

Beveik pataikei mirksiukas.gif atsiverčiau "Show How" ir radau, kad į konditerinį švirkštą telpa 450 ml (200 ml plaktos grietinėlės) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės... 4u.gif
Noriu jums papasakoti kaip man sekasi. lotuliukas.gif
Ne taip ir lengva "patapus" platintoja- demonstruotoja. mirksiukas.gif Laisvo laiko ir taip mažai teturėjau doh.gif , o dabar dar sumažėjo. O sekasi va šitaip: pusę krepšio padėjo išsipirkti mano vadovė, kitą pusę pati sugebėjau tongue.gif . Praeitą savaitėlę surinkau savo pirmajį užsakymą, kurį jau gavau. Šią savaitę padariau pirmajį vakarėlį, kuriame sudalyvavo 8 svečiai. Kepėme keksiukus, skanavome kokteilį, laiką praleidome tikrai ne veltui, nes pavyko "surinkti" gana padorų užsakymą, ir susitarti dėl sekančios savaitės vakarėlio. Gerai kad turiu iš kur pasiskolinti visą didžiają tašę gaminių, nes savųjų asortimentas dar nėra gausus, o natūroje "pačiupinėti' svečiam , labai naudinga. Dabar suku galvą ką čia sumasčius gaminti sekančio vakarėlio metu, gal galite ką patarti, naujo, idomaus, neatsibodusio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 17, 20:07)
Sveikos mergaitės... 4u.gif
Noriu jums papasakoti kaip man sekasi.  lotuliukas.gif
Ne taip ir lengva "patapus"  platintoja- demonstruotoja. mirksiukas.gif  Laisvo laiko ir taip mažai teturėjau doh.gif , o dabar dar sumažėjo. O sekasi va šitaip: pusę krepšio padėjo išsipirkti mano vadovė, kitą pusę pati sugebėjau tongue.gif . Praeitą savaitėlę surinkau savo pirmajį užsakymą, kurį jau gavau. Šią savaitę padariau pirmajį vakarėlį, kuriame sudalyvavo 8 svečiai. Kepėme keksiukus, skanavome kokteilį,  laiką praleidome tikrai ne veltui, nes pavyko  "surinkti" gana padorų užsakymą, ir susitarti dėl  sekančios savaitės vakarėlio. Gerai kad turiu iš kur pasiskolinti visą didžiają tašę gaminių, nes savųjų asortimentas dar nėra gausus, o natūroje "pačiupinėti' svečiam , labai naudinga. Dabar suku galvą ką čia sumasčius gaminti sekančio vakarėlio metu, gal galite ką patarti, naujo, idomaus, neatsibodusio.  ax.gif

Sveikinu su puikia pradžia 4u.gif kad neblogai tau seksis jau seniai buvo aišku mirksiukas.gif nes sakei, kad draugei rasdavai pirkėjų, vadinasi moki žmogui pademonstruoti prekės privalumus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri iš kauniečių merginų turite Samba 7,5 l ir norėtų į ką nors keisti?
Atsakyti
Ačiū, kad taip ir toliau mirksiukas.gif , sunku dabar , norėtų daug kas isigyti, bet ta nelemta perkamoji galia labai sumenkėjusi šiuo metu. Bet šeimininkės nebūtų šeimininkės, mokame kažkur pataupyti, o kažkur ir save pamaloninti... tongue.gif
Tačiau galimybė ir pačiai pigiau kažką isigyti, irgi geras dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 17, 22:14)
Gal kuri iš kauniečių merginų turite Samba 7,5 l ir norėtų į ką nors keisti?

Turiu, bet Klaipedoje g.gif

Sigute, saunuole thumbup.gif Sveikinu su gera pradzia. thumbup.gif Svarbiausia, kad sugebejai susitarti del sekancio vakarelio. tai labai didelis pliusas, reiskia dirbi labai teisingai thumbup.gif Man tai sunkiai sekasi doh.gif
Atsakyti
Linkiu visom nuoširdžiai kuo geresnio pasisekimo!!! mirksiukas.gif

Esu minėjusi jog "einu gerai pramintu taku", kartu su naujoko krepšiu gavau ir jau buvusių TW klijentų nemažą ratą. Dabar belieka stengtis pačiai, nepasivesti, dirbti protingai, bet "lanksčiai"....visada sakau kad ir smulkios dovanėlės, stiprina mūsų draugystę 4u.gif
Atsakyti