Gal žinote kokia talpa tw konditerinio švirkšto?
telpa 1l
QUOTE(Elvita @ 2009 04 17, 12:17)
Merginos, isigijau 3l Ultrapliusa ir inda lazanijai. Tai su lazanijos indu, kaip ir viskas aisku, o va su tuo 3l Zadejau kepti visciuka, ale bijau, kad netilps Pasidalinkite patirtimi, ka jame gaminate
va del to ir pirkau 5 litru-geriau didesnis, nes didele vista netelpa
QUOTE(davija @ 2009 04 17, 18:35)
telpa 1l
dekoravimo krepšelis 1 l, o konditerinis švirkštas? Nuotraukoje atrodo labai nedidelis
QUOTE(aulina @ 2009 04 17, 20:39)
dekoravimo krepšelis 1 l, o konditerinis švirkštas? Nuotraukoje atrodo labai nedidelis
Manau ne daugiau kaip 500 ml
QUOTE(laurindre @ 2009 04 17, 19:41)
Manau ne daugiau kaip 500 ml
Beveik pataikei atsiverčiau "Show How" ir radau, kad į konditerinį švirkštą telpa 450 ml (200 ml plaktos grietinėlės)
Sveikos mergaitės...
Noriu jums papasakoti kaip man sekasi.
Ne taip ir lengva "patapus" platintoja- demonstruotoja. Laisvo laiko ir taip mažai teturėjau , o dabar dar sumažėjo. O sekasi va šitaip: pusę krepšio padėjo išsipirkti mano vadovė, kitą pusę pati sugebėjau . Praeitą savaitėlę surinkau savo pirmajį užsakymą, kurį jau gavau. Šią savaitę padariau pirmajį vakarėlį, kuriame sudalyvavo 8 svečiai. Kepėme keksiukus, skanavome kokteilį, laiką praleidome tikrai ne veltui, nes pavyko "surinkti" gana padorų užsakymą, ir susitarti dėl sekančios savaitės vakarėlio. Gerai kad turiu iš kur pasiskolinti visą didžiają tašę gaminių, nes savųjų asortimentas dar nėra gausus, o natūroje "pačiupinėti' svečiam , labai naudinga. Dabar suku galvą ką čia sumasčius gaminti sekančio vakarėlio metu, gal galite ką patarti, naujo, idomaus, neatsibodusio.
Ne taip ir lengva "patapus" platintoja- demonstruotoja. Laisvo laiko ir taip mažai teturėjau , o dabar dar sumažėjo. O sekasi va šitaip: pusę krepšio padėjo išsipirkti mano vadovė, kitą pusę pati sugebėjau . Praeitą savaitėlę surinkau savo pirmajį užsakymą, kurį jau gavau. Šią savaitę padariau pirmajį vakarėlį, kuriame sudalyvavo 8 svečiai. Kepėme keksiukus, skanavome kokteilį, laiką praleidome tikrai ne veltui, nes pavyko "surinkti" gana padorų užsakymą, ir susitarti dėl sekančios savaitės vakarėlio. Gerai kad turiu iš kur pasiskolinti visą didžiają tašę gaminių, nes savųjų asortimentas dar nėra gausus, o natūroje "pačiupinėti' svečiam , labai naudinga. Dabar suku galvą ką čia sumasčius gaminti sekančio vakarėlio metu, gal galite ką patarti, naujo, idomaus, neatsibodusio.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 17, 20:07)
Sveikos mergaitės...
Sveikinu su puikia pradžia kad neblogai tau seksis jau seniai buvo aišku nes sakei, kad draugei rasdavai pirkėjų, vadinasi moki žmogui pademonstruoti prekės privalumus
Gal kuri iš kauniečių merginų turite Samba 7,5 l ir norėtų į ką nors keisti?
QUOTE(elvike @ 2009 04 17, 22:14)
Gal kuri iš kauniečių merginų turite Samba 7,5 l ir norėtų į ką nors keisti?
Turiu, bet Klaipedoje
Sigute, saunuole Sveikinu su gera pradzia. Svarbiausia, kad sugebejai susitarti del sekancio vakarelio. tai labai didelis pliusas, reiskia dirbi labai teisingai Man tai sunkiai sekasi
Linkiu visom nuoširdžiai kuo geresnio pasisekimo!!!
Esu minėjusi jog "einu gerai pramintu taku", kartu su naujoko krepšiu gavau ir jau buvusių TW klijentų nemažą ratą. Dabar belieka stengtis pačiai, nepasivesti, dirbti protingai, bet "lanksčiai"....visada sakau kad ir smulkios dovanėlės, stiprina mūsų draugystę
Esu minėjusi jog "einu gerai pramintu taku", kartu su naujoko krepšiu gavau ir jau buvusių TW klijentų nemažą ratą. Dabar belieka stengtis pačiai, nepasivesti, dirbti protingai, bet "lanksčiai"....visada sakau kad ir smulkios dovanėlės, stiprina mūsų draugystę