QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 23:02)
Dar rytoj bandysiu pasiskambinti į ofisą, nes noriu padaryti ne mažesnį kaip 560 Lt užsakymą (na pas mane jie tokie dabar kuklūs ) noriu gauti aktyvumo dovanas, nes praeitą savaitę išsidūriau su tuo išpardavimu ir užsakymas gavosi tik 480 Lt vietoj 1003 Lt ir Optimum dėžutės negavau
Nežinau, ar gerai supratau, jei blogai - pataisykite. Aš maniau, kad jei nori gauti aktyvumo dovanėles, tai reikia visas savaites po 560 daryti. Aš iš išpardavimo irgi mažai ką gavau, tai padariau papildomą užsakymą kad pasiekti tą 560....
QUOTE(elvike @ 2009 04 17, 09:12)
Šitą tai aš žinau, bet matai aš iš išpardavimo negavau daug prekių, tai ir užsakymas sumažėjo ir man jau niekas nepriklauso, nors ta sistema galėtų būti kitokia, gi man trūko tik 70 Lt ir jei būčiau žinojusi, tai būčiau dar kažką užsakiusi kitą
Šią savaitę į užsakymą įtraukiau irgi kelias prekes iš išpardavimo. Bet žinok jau atreipdama dėmesį į prierašą prie išpardavimo, kad "gaminių kiekiai nuolat keičiasi, todėl mes ne visada suspėjame juos atnaujinti. Tų, kuriems svarbi užsakymo suma, prašome parašyti gaminio alternatyvą." - ir parašiau kad jei nebus kokios prekės išpardavimo įdėti konkrečiai iš balandžio pasiūlymų ir katalogo (kas garantuotai bus) prekes.... Piktoka, kad info apie išpardavimą tebesėdi pas mus tinklapy savaitės senumo...