Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 23:02)
Dar rytoj bandysiu pasiskambinti į ofisą, nes noriu padaryti ne mažesnį kaip 560 Lt užsakymą (na pas mane jie tokie dabar kuklūs  blush2.gif ) noriu gauti aktyvumo dovanas, nes praeitą savaitę išsidūriau su tuo išpardavimu ir užsakymas gavosi tik 480 Lt vietoj 1003 Lt  blink.gif  ir Optimum dėžutės negavau  verysad.gif

Nežinau, ar gerai supratau, jei blogai - pataisykite. Aš maniau, kad jei nori gauti aktyvumo dovanėles, tai reikia visas savaites po 560 daryti. Aš iš išpardavimo irgi mažai ką gavau, tai padariau papildomą užsakymą kad pasiekti tą 560....
QUOTE(elvike @ 2009 04 17, 09:12)
Šitą tai aš žinau, bet matai aš iš išpardavimo negavau daug prekių, tai ir užsakymas sumažėjo ir man jau niekas nepriklauso, nors ta sistema galėtų būti kitokia, gi man trūko tik 70 Lt ir jei būčiau žinojusi, tai būčiau dar kažką užsakiusi kitą

Šią savaitę į užsakymą įtraukiau irgi kelias prekes iš išpardavimo. Bet žinok jau atreipdama dėmesį į prierašą prie išpardavimo, kad "gaminių kiekiai nuolat keičiasi, todėl mes ne visada suspėjame juos atnaujinti. Tų, kuriems svarbi užsakymo suma, prašome parašyti gaminio alternatyvą." - ir parašiau kad jei nebus kokios prekės išpardavimo įdėti konkrečiai iš balandžio pasiūlymų ir katalogo (kas garantuotai bus) prekes.... Piktoka, kad info apie išpardavimą tebesėdi pas mus tinklapy savaitės senumo...
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 04 17, 08:48)
Nežinau, ar gerai supratau, jei blogai - pataisykite. Aš maniau, kad jei nori gauti aktyvumo dovanėles, tai reikia visas savaites po 560 daryti. Aš iš išpardavimo irgi mažai ką gavau, tai padariau papildomą užsakymą kad pasiekti tą 560....

Šią savaitę į užsakymą įtraukiau irgi kelias prekes iš išpardavimo. Bet žinok jau atreipdama dėmesį į prierašą prie išpardavimo, kad "gaminių kiekiai nuolat keičiasi, todėl mes ne visada suspėjame juos atnaujinti.  Tų, kuriems svarbi užsakymo suma, prašome parašyti gaminio alternatyvą." - ir parašiau kad jei nebus kokios prekės išpardavimo įdėti konkrečiai iš balandžio pasiūlymų ir katalogo (kas garantuotai bus) prekes.... Piktoka, kad info apie išpardavimą tebesėdi pas mus tinklapy savaitės senumo...

Manau, kad išpardavimo info galėtų keisti kasdieną, na gal nespėja g.gif O dėl aktyvumo, tai nerašo, kad turi būti aktyvi kiekvieną savaitę arba vėl kažką netaip supratau. Šiaip šį kartą painokai parašyta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 04 16, 19:32)
Mamytes, TP vartotojos, labai konkretus klausimas.
Turiu dvi TP maisto dezutes. Tokias paspaudziamu lanksciu dangteliu.
Taip pat naudoju stiklines ne TP talpas maisto produktams laikyti saldytuve. Jos tokios storo stiklo ir plastmasiniu sandariu dangteliu.

Gal pakomentuotumet kas labiau tinka produktams laikyti saldytuve?

Mamytes, TP vartotojos prasau jusu patarimo dar karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 17 balandžio 2009 - 10:25
QUOTE(donnabona @ 2009 04 17, 10:24)

Tai, kad praktiškai visi indai tinka laikyti šaldytuve, suprantama, tik ne šaldikliui, ten jau eina CoolSmart serija.
Atsakyti
Merginos, isigijau 3l Ultrapliusa ir inda lazanijai. Tai su lazanijos indu, kaip ir viskas aisku, o va su tuo 3l g.gif Zadejau kepti visciuka, ale bijau, kad netilps doh.gif blush2.gif Pasidalinkite patirtimi, ka jame gaminate blush2.gif
Atsakyti
Merginos o ką jūs taip perkat iš išpardavimų (Vilnelės) g.gif aš vis pažiūriu nuolaidų nelabai yra, nebent spalvų įvairovė tongue.gif
Ir aš dakasiau užsakymą iki Optimum dėžutės doh.gif pasiėmiau sau Iso Duo 1,5l ir dar daug ko doh.gif Tas pirkimas iš savęs lotuliukas.gif
O aš vakar biški pikta buvau, grąžino mano nepakeistą Princesę, kad grąžino tai nieko, bet kad grąžino visiškai vartojimui netinkančia mad.gif Pas mane ji buvo įtrūkus šalia auselės, toks 2cm horizontalus dūris, o kai gražino, tai per visą ausį ir daugiau nei puse šono perrėžto. Aš tik norėjau pažiūrėt kaip ji ten taip suplyšo, o ji tik čiakšt ir į dvi dalis akimirksniu pasidalino.... aš pagalvojau, kad silikonas po tam tikro laiko pasidaro labai trapus ir tiesiog ateina jam galas. Bet ką galiu pasakyt, su keitimais tikrai mistika, nes distributorė sakė, jei neįplyšus auselė, turėtų pakeist.... ale kol grįžo visa sutirpo..... Taip, kad klientams nebegalima sakyt, kad garantija 30metų cool.gif Maniškė atidirbo su kaupu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2009 04 17, 12:17)
Merginos, isigijau 3l Ultrapliusa ir inda lazanijai. Tai su lazanijos indu, kaip ir viskas aisku, o va su tuo 3l  g.gif Zadejau kepti visciuka, ale bijau, kad netilps  doh.gif  blush2.gif Pasidalinkite patirtimi, ka jame gaminate  blush2.gif

Didžiausi sveikinimai tokį pirkinį įsigijus 4u.gif
Inde lazanijai aš darau lazaniją tongue.gif canelloni makaronus, kepu vištą, žuvį, kotletukus su bulvėm, o 3 - darau plovą ir įvairiausius troškinius, dar galima mielines bandutes - špokus daryt, apkepėlės įvairiausios, merginos kepa karkas, kugelius (man ten neskanu), varškės apkepą. Ką galiu pasakyt, kad spec. receptų nereikia, gamink ten tą ką ir šiaip po orkaite gamindavai ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 04 17, 11:24)

Žiūrint ką laikyti šaldytuve smile.gif : daržovės labai gerai laikosi, nesuvysta FridgeSmart indelyje , visokioms mišrainėms, salotoms, mėsytei šviežiai ir marinuotai - Samba ir kitokie dubenukai, Optimum indeliai; sūriui, dešroms, varškei - sūrinės Cheesmart, o laikymui šaldiklyje - CoolSmart 4u.gif

Man tai dar labai patogūs ExtraPlus indeliai - pasiruošiu iš vakaro pietus, įsidedu į šaldytuvą, per pietus grįžus į mikrobangę su juo. Labai man patogūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 17, 14:04)
Man tai dar labai patogūs ExtraPlus indeliai -  pasiruošiu iš vakaro pietus, įsidedu į šaldytuvą, per pietus grįžus į mikrobangę su juo. Labai man patogūs  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tie indukai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką, gal kuriai teko tokį gaminį keisti. Man viena pirkėja atnešė kiaurasamtį ir nori, kad pakeistų. Jo rankenos ta minkštesnė kaip guma dalis nusilupo, atplyšinėjo. Pirmą kartą matau taip sugadintą gaminį ir spėlioju ar čia jos klaida, ar ne g.gif
Atsakyti
elvike, tiesos nesužinosi mirksiukas.gif bandyk keisti 4u.gif

Pas mane ir yra dvi bačkutės, 3l ir mažesnė, berods 1,5l, į ką iškeist net nežinau, iš smulkmės jau lyg ir nieko nebereiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 17, 13:59)
elvike, tiesos nesužinosi mirksiukas.gif bandyk keisti 4u.gif

Žinau, kad pirkėjai nutyli tas naudojimo smulkmenas hihihi.gif tik va man čia prieš nosį stovi jis, tai vis galvoju kas ne taip padaryta, kad taip žiaurokai atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 17, 11:40)

Didžiausi sveikinimai tokį pirkinį įsigijus 4u.gif
Inde lazanijai aš darau lazaniją tongue.gif canelloni makaronus, kepu vištą, žuvį, kotletukus su bulvėm, o 3 - darau plovą ir įvairiausius troškinius, dar galima mielines bandutes - špokus daryt, apkepėlės įvairiausios, merginos kepa karkas, kugelius (man ten neskanu), varškės apkepą. Ką galiu pasakyt, kad spec. receptų nereikia, gamink ten tą ką ir šiaip po orkaite gamindavai ir tiek 4u.gif

Aciukas 4u.gif Bandysiu gaminti smile.gif
Atsakyti