Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(laurindre @ 2009 04 16, 21:14)
Pas mus perliukai ispardavime 44 lt. Ir pas jus turetu buti, nes cia tas SAVE MONEY WITH TUPPERWARE g.gif  O jis visiems vienodas 4u.gif

Dėkui už info, nes jaučiuosi kaip laukinė blink.gif neturiu galimybės nuvažiuoti į susirinkimus, o internetiniame psl nieko apie tai neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 21:56)
Rosee parašė naujienose, kad ir 16 savaitę bus galima įsigyti silikoninę formą 19 perliukų. Noriu daryti užsakymą dabar, bet nerandu mūsų Santakos puslapyje tokios info. Gal dar neįdėjo ar jau apsigalvojo  biggrin.gif  tai nežinau kaip elgtis, gal rašyti Rosee nurodytą kodą ir ją gausiu?

Elvike, tu iš Santakos? Rosee iš Vilnelės. Kodai skirtingose distribucijose skiriasi.
O vadovė informacijos nesuteikia? g.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 16, 22:14)
Pas mus perliukai ispardavime 44 lt. Ir pas jus turetu buti, nes cia tas SAVE MONEY WITH TUPPERWARE g.gif  O jis visiems vienodas 4u.gif

Pagal tai, kaip distributorė atsiuntė informaciją - čia ne Save Money with Tupperware akcija.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 16, 21:34)
Elvike, tu iš Santakos? Rosee iš Vilnelės. Kodai skirtingose distribucijose skiriasi.
O vadovė informacijos nesuteikia?  g.gif

Ups... Pasiskaičiau, kad prie Rosee parašyta Kaunas, tai maniau ji Santakai ir priklauso smile.gif o šiaip tai pastebėjau, kad skiriasi daug kas.
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 22:37)
Ups... Pasiskaičiau, kad prie Rosee parašyta Kaunas, tai maniau ji Santakai ir priklauso  smile.gif o šiaip tai pastebėjau, kad skiriasi daug kas.

Pvz dryzuotas optima yra pas visus ispardavimuose ir kodas atitinka, tai perliukai pas mane tam paciam lape g.gif Kodas 6698. Klaipedos sugalvoti kodai labai ilgi. Tai sitas tikrai ne is musu ispardavimo schmoll.gif
Bandyk rasyti sita koda, gal tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 16, 21:43)
Pvz dryzuotas optima yra pas visus ispardavimuose ir kodas atitinka, tai perliukai pas mane tam paciam lape g.gif  Kodas 6698. Klaipedos sugalvoti kodai labai ilgi. Tai sitas tikrai ne is musu ispardavimo schmoll.gif
Bandyk rasyti sita koda, gal tiks g.gif

Dar rytoj bandysiu pasiskambinti į ofisą, nes noriu padaryti ne mažesnį kaip 560 Lt užsakymą (na pas mane jie tokie dabar kuklūs blush2.gif ) noriu gauti aktyvumo dovanas, nes praeitą savaitę išsidūriau su tuo išpardavimu ir užsakymas gavosi tik 480 Lt vietoj 1003 Lt blink.gif ir Optimum dėžutės negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 16, 20:13)
Aš tai juos turiu: man jie  thumbup.gif  Kažkas sakė, kad tas indo viduriukas prasisuka - man tai dar nei karto nebuvo.
user posted image

Aha, gražūs. Ne į temą - jie nebijo karščio ? ax.gif Iki kiek laipsnių?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 16, 20:13)
Aš tai juos turiu: man jie  thumbup.gif  Kažkas sakė, kad tas indo viduriukas prasisuka - man tai dar nei karto nebuvo.
user posted image

Aha, gražūs. Ne į temą - jie nebijo karščio ? ax.gif Iki kiek laipsnių?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 16, 21:34)
O vadovė informacijos nesuteikia?  g.gif
Pagal tai, kaip distributorė atsiuntė informaciją - čia ne Save Money with Tupperware akcija.

Tikrai taip, priklausau Vilnelei, kaip ir Jurgitak.
Aš irgi nežinojau, kad gali išpardavimai skirtis mastau.gif , dabar žinosim ir daugiau nuolaidų neskelbsim, kad žmonių neerzinti biggrin.gif
Mano vadovė šaunuolė, pastoviai man siunčia visą info, nesvarbu, kad aš ir simuliuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 23:02)
Dar rytoj bandysiu pasiskambinti į ofisą, nes noriu padaryti ne mažesnį kaip 560 Lt užsakymą (na pas mane jie tokie dabar kuklūs  blush2.gif ) noriu gauti aktyvumo dovanas, nes praeitą savaitę išsidūriau su tuo išpardavimu ir užsakymas gavosi tik 480 Lt vietoj 1003 Lt   blink.gif  ir Optimum dėžutės negavau  verysad.gif

Jei įtrauktos dėžutės į saskaitą ir šalia jų R raidė (nors buna kad jos ir nerašo) - reiškia kad nebuvo sandėlyje ir su kitu užsakymu gausi smile.gif . Aš ir ju negavau, ir Space Macer'iu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 17 balandžio 2009 - 07:15
QUOTE(ruzilona @ 2009 04 17, 07:00)
Jei įtrauktos dėžutės į saskaitą ir šalia jų R raidė (nors buna kad jos ir nerašo) -  reiškia kad nebuvo sandėlyje ir su kitu užsakymu gausi  smile.gif  . Aš ir ju negavau, ir Space Macer'iu  doh.gif .

Šitą tai aš žinau, bet matai aš iš išpardavimo negavau daug prekių, tai ir užsakymas sumažėjo ir man jau niekas nepriklauso, nors ta sistema galėtų būti kitokia, gi man trūko tik 70 Lt ir jei būčiau žinojusi, tai būčiau dar kažką užsakiusi kitą
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 04 17, 08:00)
Jei įtrauktos dėžutės į saskaitą ir šalia jų R raidė (nors buna kad jos ir nerašo) -  reiškia kad nebuvo sandėlyje ir su kitu užsakymu gausi  smile.gif  . Aš ir ju negavau, ir Space Macer'iu  doh.gif .

man peiliuko nebuvo ideje, o R neparase, bet vakar nuvaziavau ir pasiemiau. But geriau pasiskambinti ir pasiklausti mirksiukas.gif Gal patys klaida ivele, ypac kas liecia ispardavimo prekes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 17, 09:12)
Šitą tai aš žinau, bet matai aš iš išpardavimo negavau daug prekių, tai ir užsakymas sumažėjo ir man jau niekas nepriklauso, nors ta sistema galėtų būti kitokia, gi man trūko tik 70 Lt ir jei būčiau žinojusi, tai būčiau dar kažką užsakiusi kitą

Vat vat, užtai manau kad galetų jos perspėti jog išpardavime nebėra prekės ir tavo užsakymas mažėja - galėtumėm taisytis, pildyt ir t.t. Man taip su surinėmis nutiko, net i saskaitą buvo neitrauktos. g.gif
Atsakyti