Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(zifara @ 2009 04 15, 22:10)
O keliu l talpos Ultrapliusas? Keisciau i termosa - kibireli 2l, nauja. smile.gif

mielai keisčiausi, bet nelabai man reikalingas tas termosiukas blush2.gif o Ultrapliusas mano yra 3 ltr thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jocke: 16 balandžio 2009 - 18:47
Ačiū Rosee už naujienas 4u.gif O kaip tie Kosmo atrodo? Gal nuotraukėles turite? Man visai reiktų įrankių, maniškiai metaliniai, braižo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 16, 21:05)
Ačiū Rosee už naujienas  4u.gif O kaip tie Kosmo atrodo? Gal nuotraukėles turite? Man visai reiktų įrankių, maniškiai metaliniai, braižo  ax.gif

Aš tai juos turiu: man jie thumbup.gif Kažkas sakė, kad tas indo viduriukas prasisuka - man tai dar nei karto nebuvo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 16 balandžio 2009 - 20:13
As tik kibiriuka turiu, bet man jis irgi dar nera prasisukes.
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 16, 21:18)
As tik kibiriuka turiu, bet man jis irgi dar nera prasisukes.

Aš tai visus turiu, dabar labiausiai laukiu samčio, nes turiu metalinį Zepter, eisiu į išparduotuvę jį pardavinėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jocke @ 2009 04 15, 21:59)
Na, aš ir mielai keisčiausi savo Ultrapliusa į ka nors arba mergytės atiduosiu jį pigiau. Atidarytuvu tai patenkinta esu  thumbup.gif  liuksinis daikčiukas, vertas pinnigėli, kaip ir daugelis daiktų, bet va Ultrapliusas netiko mano šeimynai, tad mergytės tikrai kas daug gaminate -NEPASIGAILĖSITE  mirksiukas.gif

kaip suprantu tai jis jau nebenaujas?ir kiek norite uz ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 14, 21:48)
Bačkutė super thumbup.gif Reiktų man dar vienos. Gal kas norit keistis ?

Kokį gaminį vadinate bačkute? Na, įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 16, 21:36)
Kokį gaminį vadinate bačkute? Na, įdomu pasidarė  ax.gif

"Spustelk ir užsidarys" trijų arba keturių litrų, tokie balti su raudonais dangteliais.
Norėčiau jų, tų "Spustelk ir užsidarys", gal kas turit ir norit keisti į ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 16, 20:42)
"Spustelk ir užsidarys" trijų arba keturių litrų, tokie balti su raudonais dangteliais.
Norėčiau jų, tų "Spustelk ir užsidarys", gal kas turit ir norit keisti į ką nors  ax.gif

Aha, vadinasi gerai pagalvojau smile.gif kol kas aš jų turiu, bet laukiu pirkėjų, nes nenoriu keistis, jau visko tiek prisikeitus biggrin.gif Jei kada sumąstysiu mainus, tai žinosiu kuri nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 16, 21:42)
Norėčiau jų, tų "Spustelk ir užsidarys", gal kas turit ir norit keisti į ką nors  ax.gif

parasiau i AZ
Atsakyti
Rosee parašė naujienose, kad ir 16 savaitę bus galima įsigyti silikoninę formą 19 perliukų. Noriu daryti užsakymą dabar, bet nerandu mūsų Santakos puslapyje tokios info. Gal dar neįdėjo ar jau apsigalvojo biggrin.gif tai nežinau kaip elgtis, gal rašyti Rosee nurodytą kodą ir ją gausiu?
Atsakyti
Pas mus perliukai ispardavime 44 lt. Ir pas jus turetu buti, nes cia tas SAVE MONEY WITH TUPPERWARE g.gif O jis visiems vienodas 4u.gif
Atsakyti