Na, aš ir mielai keisčiausi savo Ultrapliusa į ka nors arba mergytės atiduosiu jį pigiau. Atidarytuvu tai patenkinta esu liuksinis daikčiukas, vertas pinnigėli, kaip ir daugelis daiktų, bet va Ultrapliusas netiko mano šeimynai, tad mergytės tikrai kas daug gaminate -NEPASIGAILĖSITE
"Spustelk ir užsidarys" trijų arba keturių litrų, tokie balti su raudonais dangteliais.
Norėčiau jų, tų "Spustelk ir užsidarys", gal kas turit ir norit keisti į ką nors
"Spustelk ir užsidarys" trijų arba keturių litrų, tokie balti su raudonais dangteliais.
Norėčiau jų, tų "Spustelk ir užsidarys", gal kas turit ir norit keisti į ką nors
Aha, vadinasi gerai pagalvojau kol kas aš jų turiu, bet laukiu pirkėjų, nes nenoriu keistis, jau visko tiek prisikeitus Jei kada sumąstysiu mainus, tai žinosiu kuri nori
Rosee parašė naujienose, kad ir 16 savaitę bus galima įsigyti silikoninę formą 19 perliukų. Noriu daryti užsakymą dabar, bet nerandu mūsų Santakos puslapyje tokios info. Gal dar neįdėjo ar jau apsigalvojo tai nežinau kaip elgtis, gal rašyti Rosee nurodytą kodą ir ją gausiu?