Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Ulitka @ 2009 04 16, 07:35)
O kaip ta samti is  Cosmo gauti ????

Bus bus tas samtis, tik turėkim truputį kantrybės mirksiukas.gif
Na man vizualiai tie įrankiai pasirodė truputį gramėzdiški, bet už tai lb smagūs rankoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 15, 22:31)
Šiandien buvome TW susirinkime,  buvo viešnia iš Šiaulių p. Regina, laikas neprailgo, idomiai pasakojo, pristatė keletą gaminių, apčiupinėjome  puodus, keptuves, parodė keletą filmukų, aptarėme kelis recptukus. Ir gegužės mėnesio nuolaidas jau sužinojome. mirksiukas.gif

Sigute, ji ne viešnia, ji šeimininkė, ta prasme bosė, ji Saulės distributorė bigsmile.gif Ir visada susirinkimus ir mokymus veda ji, brokus keist pas ją. Vieną savaitę būna susirinkimai, kitą - mokymai, stebėk naujienas ir tikslius grafikus saulės puslapy mirksiukas.gif

dar pridedu naujienų, 17 sav. 17 proc. nuolaida Wok keptuvei, blynelių keptuvei ir 5,7l puodui ax.gif
gaila, kad litrinukui jokių nuolaidų nėr verysad.gif

rosee, drįsčiau paprieštaraut, šitie Cosmo įrankiai mažesni, negu kataloginiai mirksiukas.gif dar kai čiupinėjom su moterim kalbėjom, kad su samčiu mažiau pakabinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 16 balandžio 2009 - 07:58
QUOTE(davija @ 2009 04 16, 07:57)
... dar kai čiupinėjom su moterim kalbėjom, kad su samčiu mažiau pakabinsi lotuliukas.gif

Tai gerai, kai toks sunkus laikmetis, tai mažesnis samtis kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti
rosee, drįsčiau paprieštaraut, šitie Cosmo įrankiai mažesni, negu kataloginiai mirksiukas.gif dar kai čiupinėjom su moterim kalbėjom, kad su samčiu mažiau pakabinsi lotuliukas.gif

na man vistiek jie gražūs, tokie fainuoliški simpatulkos biggrin.gif
Svarbu, kad geri puodai nesiraižys besemiant sriubą ar košę mirksiukas.gif
Na ir Cosmo dizainas šiuolaikiškesnis ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
bet aš tenkinsiuos su senaisiais kataloginiais cry.gif nesu dar tiek nuprotėjus, kad antrą samčių komplektą daug modernesnių, graženių ir fainesnių įsigyčiau...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 16, 09:12)
drinks_cheers.gif
bet aš tenkinsiuos su senaisiais kataloginiais  cry.gif nesu dar tiek nuprotėjus, kad antrą samčių komplektą daug modernesnių, graženių ir fainesnių įsigyčiau...

drinks_cheers.gif Asmeniškai man tai labai patinka ir kataloginiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 04 16, 10:22)
drinks_cheers.gif  Asmeniškai man tai labai patinka ir kataloginiai  thumbup.gif

noriu ir as ju, bet kazkam Berghoff rinkini reikia prakalti blush2.gif Per kelis menesius tik bulviu kose maigiau ir puoda subraize. Noriu TW ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 16, 10:50)
noriu ir as ju, bet kazkam Berghoff rinkini reikia prakalti  blush2.gif  Per kelis menesius tik bulviu kose maigiau ir puoda subraize. Noriu TW  ax.gif

Man TW ypač tuo ir patinka, kad puodų nebraižo thumbup.gif O Maišymo šaukštas tai iš viso pasaka, jau net neįsivaizduoju ką daryčiau be jo biggrin.gif
Atsakyti
Man kataloginai irgi labai patinka, tuo labiau, kad jie daugiau prie visko tinka. O dabar pas mus ispardavime dar uzmaciau riesutu gliaudykle. Jos man tik ir truko iki pilno komplekto thumbup.gif
Atsakyti
ji ne viešnia, ji šeimininkė, ta prasme bosė, ji Saulės distributorė bigsmile.gif Ir visada susirinkimus ir mokymus veda ji, brokus keist pas ją. Vieną savaitę būna susirinkimai, kitą - mokymai, stebėk naujienas ir tikslius grafikus saulės puslapy mirksiukas.gif

Kas ji tokia tai kuo puikiausiai žinau, parašiau viešnia, nes taip ir yra, juk ji atvyko pas mus o ne mes pas ją. lotuliukas.gif
Kur ir ką stebėti taipat žinau, kaip įeiti irgi, net "raktuką" turiu, mano vadovė nuostabus žmogutis, tad padėtis kontroliuojama ir viskas sekama. Bet už draugiškus patarimus aš visada dėkinga. thumbup.gif
QUOTE(rosee @ 2009 04 16, 06:58)
Dovanėlė šeimininkei 100% sandarus 150 ml. raudonas užkandžių indelis. Mažų indelių namuose visada reikia daugiausia! Kodas 8194

Minėjo jog gali būti porelė tų indukų, dar sprendžiama.
bigsmile.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 16, 08:12)
drinks_cheers.gif
bet aš tenkinsiuos su senaisiais kataloginiais  cry.gif

Pamačiusi COSMO irankius realiai, galutinai apsisprendžiau isigyti tik kataloginius, man jie labiau patinka, o ir kibirėlis fainesnis, ir jo išmiera man tinkamesnė. Šiaip jie sunkoki, bet spalvotesni, gal ir šiuolaikiškesni, peikti labai negalima.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 16, 15:51)
Minėjo jog gali būti porelė tų indukų, dar sprendžiama

Na tai visai neblogai būtų g.gif
Aš dar vis galvoju, gal kokių malonių staigmenų TW Motinos dienai išmes, ale sulauksi tu čia unsure.gif , nors kas čia žino mastau.gif
Atsakyti
Mamytes, TP vartotojos, labai konkretus klausimas.
Turiu dvi TP maisto dezutes. Tokias paspaudziamu lanksciu dangteliu.
Taip pat naudoju stiklines ne TP talpas maisto produktams laikyti saldytuve. Jos tokios storo stiklo ir plastmasiniu sandariu dangteliu.

Gal pakomentuotumet kas labiau tinka produktams laikyti saldytuve?
Atsakyti