Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(spiglys @ 2009 04 07, 20:07)
Ex , koks grožis  bigsmile.gif

Nu bet ir grozis wub.gif
Atsakyti
Kaip greit "sukalbejot" visa tema bigsmile.gif

O gi kokie groziai, ir dar ant nakties doh.gif Taip ir auga svoris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 07, 18:57)
na va o čia ir susikirto mano draugė, nusipirko micro pliusa, ir ko keleto naudojimo išmetė puslėmis, dave platintojai pas kuria pirko, toji nunešė pakeisti ir nepakeitė bigsmile.gif nes ji pati kalta kad sugadino, kad įkišo į grilį kurio pas ją iš vis nėra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai gal nesilaike instrukcijos naudojimo ir naudojo prie aukstesnes temperaturos, g.gif arba ka nors neteisingai gamino, g.gif man taip buvo kai nezinojau kaip lyditi sokolada doh.gif ir sugadinau irgi be griliaus ismuse puslemis, bet tai buvo mano kalte per nezinojima
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 04 07, 21:44)
Tai gal nesilaike instrukcijos naudojimo ir naudojo prie aukstesnes temperaturos, g.gif  arba ka nors neteisingai gamino, g.gif  man taip buvo kai nezinojau kaip lyditi sokolada  doh.gif ir sugadinau irgi be griliaus ismuse puslemis, bet tai buvo mano kalte per nezinojima

Bet taip išeina, kad Lotutės draugei ir nepaaiškino ta demonstruotoja kaip naudoti g.gif Nes žmogui skaudu, tokius pinigus sumokėjo ir negali naudotis - sugadinta ir nekeičia.
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 07, 13:22)
Vienas iš naujausių isigytų TW gaminių , tai jo didenybė Servofiksas, indas skirtas maisto ruošimui, serviravimui, atšildymui ir dar daug ko galima su juo "sumeistrauti". thumbup.gif

Sigute, kaip aš tau pavydžiu taip baltai, kad tu tiek sau gali leisti įsigyti rolleyes.gif O tavo pica Ekstrapliuse jau išbandyta ir šeimynos įvertinta thumbup.gif , ačiū už receptuką.
Tik aš kepiau neždengtą, kaip ir pyragus EkstraPliuse ax.gif
Atsakyti
[quote=Asese,2009 04 07, 22:51]Bet taip išeina, kad Lotutės draugei ir nepaaiškino ta demonstruotoja kaip naudoti  g.gif  Nes žmogui skaudu, tokius pinigus sumokėjo ir negali naudotis - sugadinta ir nekeičia.
Papildyta:

kad ir nepaaiskino, schmoll.gif visuomet instrukcija yra prideta thumbup.gif ir dar lietuviskai parasyta thumbup.gif reikia paskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 07 balandžio 2009 - 20:54
Na čia ir davė Spyglys vaizdų... Labai gražu wub.gif
Atsakyti
[quote=Asese,2009 04 07, 21:51]Bet taip išeina, kad Lotutės draugei ir nepaaiškino ta demonstruotoja kaip naudoti  g.gif  Nes žmogui skaudu, tokius pinigus sumokėjo ir negali naudotis - sugadinta ir nekeičia.
Papildyta:

Sigute, kaip aš tau pavydžiu taip baltai, kad tu tiek sau gali leisti įsigyti  rolleyes.gif  O tavo pica Ekstrapliuse jau išbandyta ir šeimynos įvertinta  thumbup.gif , ačiū už receptuką.
Tik aš kepiau neždengtą, kaip ir pyragus EkstraPliuse  ax.gif
[/quote]
Kaip demonstruotoja (ir jau patysrusi savo kailiu kaip ji ismusa puslem) blush2.gif aiskinu , kad EkstarPliusas yra skirtas tik pasildymui nono.gif max galingumas 600W mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:
kad ir nepaaiskino, schmoll.gif visuomet instrukcija yra prideta thumbup.gif ir dar lietuviskai parasyta thumbup.gif reikia paskaityti.
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 07 balandžio 2009 - 21:15
QUOTE(rapolas @ 2009 04 07, 21:44)
Tai gal nesilaike instrukcijos naudojimo ir naudojo prie aukstesnes temperaturos, g.gif  arba ka nors neteisingai gamino, g.gif  man taip buvo kai nezinojau kaip lyditi sokolada  doh.gif ir sugadinau irgi be griliaus ismuse puslemis, bet tai buvo mano kalte per nezinojima

palaukit, o tai jeigu indas skirtas mikrobangeje ji galima naudoti tik ant labai mažos temperaturos? blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(rapolas @ 2009 04 07, 21:53)
kad ir nepaaiskino,  schmoll.gif visuomet instrukcija yra prideta  thumbup.gif ir dar lietuviskai parasyta  thumbup.gif reikia paskaityti.

na nesupykit, bet jeigu indas skirtas mikrobangėje tai jis tai ir turi atitikti, nemanau kad jei nusipirkau daikta skirta mikrobandej, jį kišiu į orkaitę blink.gif doh.gif
beje naudojosi pagal instrukcija mirksiukas.gif

QUOTE(Asio @ 2009 04 07, 22:14)

nesupratau ka parašėt, bet tamstai pakartosiu dar karta kad tai ne EkstarPliusa, o micro pliusas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 07 balandžio 2009 - 22:41
QUOTE(lotute @ 2009 04 07, 16:57)
na va o čia ir susikirto mano draugė, nusipirko micro pliusa, ir ko keleto naudojimo išmetė puslėmis, dave platintojai pas kuria pirko, toji nunešė pakeisti ir nepakeitė bigsmile.gif nes ji pati kalta kad sugadino, kad įkišo į grilį kurio pas ją iš vis nėra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirmiausia, tegul ne platintojai duoda nunešt, o pati nuneša ir pakalba su ofiso darbuotojais. Jei jau tokia nepatikima platintoja, kuri nepaaiškino kaip naudoti, tai kaip pasitiki, kad nunešė į sandėlį? g.gif
Atsakyti
Geras pasiūlymas ar matėte:
Didžioji duoninė (be pjaustymo lentelės) net su 30% NUOLAIDA tik 106 Lt. vietoj 151 Lt. Kodas 6702
Duoninės pjautymo lentelę galite įsigyti atskirai tik už 45 Lt. Kodas 48030

user posted image

Space Maker 2,2 litro pilku dangteliu tik 32 Lt. vietoj 60 Lt.OHO net 47% NUOLAIDA. Kodas 6709
Išpardavime galite įsigyti 350 ml Space maker tik už 17 Lt vietoj 35 Lt.
user posted image

QUOTE(Asese @ 2009 04 07, 20:51)
kaip aš tau pavydžiu taip baltai, kad tu tiek sau gali leisti įsigyti  rolleyes.gif

Negalvok kad taip paprastai ir man, kažko tenka už tai atsisakyti, kažkur labai pataupyti... mirksiukas.gif

QUOTE(lotute @ 2009 04 07, 22:40)
pakartosiu dar karta kad tai ne EkstarPliusa, o micro pliusas doh.gif

Serija "MicroPlius"
Sukurtas specialiai mikrobangų krosneliai- maistui gaminti, laikyti. pašildyti ir serviruoti.
Medžiaga atspari temperatūrai nuo -25 iki +200 celsijaus.
Gamindami maistą mikrobangų krosnelėje , nepamirškite uždengti dangtį - garai sulaikomi indo viduje, maisto produktai ilgiau išsaugos savo skonį ir konsistenciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 08 balandžio 2009 - 00:14
Tokių gražių vaizdų Spyglys pateikė, o receptų nėra...suprantu, kad tai grožybės iš interneto platybių, bet gal kas galėtų pasidalyti želė žiede gaminamais patiekalais (kiek sekiau temą, minėtas buvo su varške ir lašiša, daržovių žiedas...). Velykos ant nosies, norisi šeimą kuo gražiu ir skaniu nustebinti:)
Atsakyti
Aš kiek girdėjau ir mačiau, kas išpūslėta - nieko nekeičia schmoll.gif nei UltraPliusų, nei MikroPliusų, nei EkstraPliusų, jie mano, kad tai buvo naudota ne pagal instrukciją ir viskas. Lotute, tikrai linkiu sėkmės tavo draugei bandant jį kažkaip pakeisti 4u.gif

Varpeli, kad tokiem želiukam nelabai reikia tų receptų, tavo vaizduotės inprovizacija, man užtenka tik pažiūrėt, o daugiau darai iš ko mėgsti. Aš pavyzdžiui nemėgstu želiukų iš jogurtų schmoll.gif man baltas sluoksnis skaniausias kai būna Švelnioji varškė sumaišyta su plakta grietinėle, cukrumi, citrinos rūgštele ir želatina tongue.gif į ją gal vaisių pridėt kokių nori ir t.t.
Atsakyti