QUOTE(aisvija @ 2009 04 15, 16:38)
as turiu tais zirkles tai man jos nepatinka ne taip jau ir gerai kerpa, tik gera reklama, o pinigai sumoketi nemazi.taip ir stovi nenaudojamos.
Tai gal kas nores issikeisti arba perpirkti is jusu. Cia juk buvo norinciuju.
QUOTE(aisvija @ 2009 04 15, 15:38)
as turiu tais zirkles tai man jos nepatinka ne taip jau ir gerai kerpa, tik gera reklama, o pinigai sumoketi nemazi.taip ir stovi nenaudojamos.
Na aš vakar išbandžiau, tai man jos puikiai kerpa, superinės. Supjausčiau vištą mažiukais kąsneliais Aš ne platintoja, o vartotoja, man nėra tikslo girti daikto be reikalo, juk nepardavinėju
Pasiūlyk, tikrai atsiras norinčių pirkti
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 20:51)
aš ir baldielinu nuo atidarytuvo skarbonkėm
Nu tikrai fainulis Kaip lengvai atsidaro, o ir dangtelis palieka ne aštrus, o ir uždėti jį vėl galima
Dėkui, Laurinde
QUOTE(jocke @ 2009 04 15, 21:59)
Na, aš ir mielai keisčiausi savo Ultrapliusa į ka nors arba mergytės atiduosiu jį pigiau. Atidarytuvu tai patenkinta esu liuksinis daikčiukas, vertas pinnigėli, kaip ir daugelis daiktų, bet va Ultrapliusas netiko mano šeimynai, tad mergytės tikrai kas daug gaminate -NEPASIGAILĖSITE
O keliu l talpos Ultrapliusas? Keisciau i termosa - kibireli 2l, nauja.
Sveikutės...
Kiek daug pridiskutavote mergikės, per tuos darbukus nebeturiu laiko ir prisijungti.
Šiandien buvome TW susirinkime, buvo viešnia iš Šiaulių p. Regina, laikas neprailgo, idomiai pasakojo, pristatė keletą gaminių, apčiupinėjome puodus, keptuves, parodė keletą filmukų, aptarėme kelis recptukus. Ir gegužės mėnesio nuolaidas jau sužinojome.
Kiek daug pridiskutavote mergikės, per tuos darbukus nebeturiu laiko ir prisijungti.
Šiandien buvome TW susirinkime, buvo viešnia iš Šiaulių p. Regina, laikas neprailgo, idomiai pasakojo, pristatė keletą gaminių, apčiupinėjome puodus, keptuves, parodė keletą filmukų, aptarėme kelis recptukus. Ir gegužės mėnesio nuolaidas jau sužinojome.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 15, 21:31)
gegužės mėnesio nuolaidas jau sužinojome.
Nu prašom papasakoti
Gal vadovė lb nesupyks, kad paviešinsiu nuolaidas, jei ką, tai merginos patikslins, nukopinau
"ŠEIMININKĖMS IR SVEČIAMS 18-21 sav.
Balandis 14-17 sav.
Dovanėlė šeimininkei 100% sandarus 150 ml. raudonas užkandžių indelis. Mažų indelių namuose visada reikia daugiausia! Kodas 8194
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >360 Lt. apvali silikono forma Karalienė tik 79 Lt. vietoj 94 Lt. Kodas 4321
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >560 Lt, 100% sandarusis ketvertukas. Visi indeliai po 300 ml. Tikrai pravers ir maistą transportuoti, ir serviruoti, ir laikyti šaldytuve ar šaldiklyje, ar spintelėje. Kadangi jie 100% sandarūs, tai Jūsų maistas tikrai išliks ilgiau šviežias ir nepraras drėgmės ir aromato, o, jei laikysite sausus produktus, jie nesudrėks. Tik 30 Lt vietoj 50 Lt. Kodas 4390
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >560 Lt, 3 litrų dubuo tešlai ir plakimui. Tai modernus dvisluoksnis indas kurio išorė tarsi guminė, todėl indas neslysta ant stalo ir patogus laikyti, o vidus kietas ir slidus, todėl lengva plakti ir maišyti. Dangtis sandarus su viduryje atsidarančiu dangteliu, todėl dubenį galėsite naudoti ir plakimui. Jis tik 72 Lt vietoj 96 Lt. Kodas 4417
NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 18-21 sav.:
1.Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką! Quick Chef +skustukas tik 177 Lt vietoj 217 Lt. Kodas 4382
2.Atnaujinkite savo Quick ChefąJ - trijų ašmenų peiliukais! Trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt. Kodas 6678
3.Artėja pavasaris, surenkite Žiedų vakarėlį ir papasakokite visiems apie žėlė žiedą. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383
4.Didieji trynukai (1 litro + 1,5 litro + 2 litrai, skersmuo 19 cm.) + keturi nykštukai po 60 ml. tik 89 Lt vietoj 145 Lt. Kodas 4391
5.Silikoninė forma 19 perliukų tik 47 Lt. vietoj 59 Lt. (galioja 16-21 sav. ) Pravers gaminant šokoladinius saldainiukus ar guminukus, formuojant sviestą, kepant mini keksiukus ar sausainiukus, kotletukus ar bulvių košės gėlytes, formuojant mini varškės sūrelius ar gražius ledų kubelius Kodas 6698
6.Kosmo įrankiai vėl sugrįžo!
Kosmo kibirėlis įrankiams tik 70 Lt. Kodas 57519
Šaukštas tik 33 Lt. Kodas 57522
Šluotelė plakimui tik 55 Lt. Kodas 57524
Mentelė vartymui tik 37 Lt. Kodas 57523
Žnyplės tik 33 Lt. Kodas 57525
Silikoninė mentelė tik 60 Lt. Kodas 57517
Norite sutaupyti, įsigykite rinkinius:
Rinkinys A: kibirėlis + šaukštas + žnyplės tik 114 Lt. vietoj 136 Lt.
Rinkinys B: mentelė vartymui + šluotelė plakimui tik 79 Lt. vietoj 92 Lt.
Rinkinys A+B: kibirėlis + šaukštas + žnyplės + mentelė vartymui + šluotelė plakimui tik 171 Lt "
"ŠEIMININKĖMS IR SVEČIAMS 18-21 sav.
Balandis 14-17 sav.
Dovanėlė šeimininkei 100% sandarus 150 ml. raudonas užkandžių indelis. Mažų indelių namuose visada reikia daugiausia! Kodas 8194
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >360 Lt. apvali silikono forma Karalienė tik 79 Lt. vietoj 94 Lt. Kodas 4321
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >560 Lt, 100% sandarusis ketvertukas. Visi indeliai po 300 ml. Tikrai pravers ir maistą transportuoti, ir serviruoti, ir laikyti šaldytuve ar šaldiklyje, ar spintelėje. Kadangi jie 100% sandarūs, tai Jūsų maistas tikrai išliks ilgiau šviežias ir nepraras drėgmės ir aromato, o, jei laikysite sausus produktus, jie nesudrėks. Tik 30 Lt vietoj 50 Lt. Kodas 4390
Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >560 Lt, 3 litrų dubuo tešlai ir plakimui. Tai modernus dvisluoksnis indas kurio išorė tarsi guminė, todėl indas neslysta ant stalo ir patogus laikyti, o vidus kietas ir slidus, todėl lengva plakti ir maišyti. Dangtis sandarus su viduryje atsidarančiu dangteliu, todėl dubenį galėsite naudoti ir plakimui. Jis tik 72 Lt vietoj 96 Lt. Kodas 4417
NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 18-21 sav.:
1.Įsigykite Quick Chefą ir padovanosime Jums universalų skustuką! Quick Chef +skustukas tik 177 Lt vietoj 217 Lt. Kodas 4382
2.Atnaujinkite savo Quick ChefąJ - trijų ašmenų peiliukais! Trijų ašmenų peiliukai tik 59 Lt. Kodas 6678
3.Artėja pavasaris, surenkite Žiedų vakarėlį ir papasakokite visiems apie žėlė žiedą. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383
4.Didieji trynukai (1 litro + 1,5 litro + 2 litrai, skersmuo 19 cm.) + keturi nykštukai po 60 ml. tik 89 Lt vietoj 145 Lt. Kodas 4391
5.Silikoninė forma 19 perliukų tik 47 Lt. vietoj 59 Lt. (galioja 16-21 sav. ) Pravers gaminant šokoladinius saldainiukus ar guminukus, formuojant sviestą, kepant mini keksiukus ar sausainiukus, kotletukus ar bulvių košės gėlytes, formuojant mini varškės sūrelius ar gražius ledų kubelius Kodas 6698
6.Kosmo įrankiai vėl sugrįžo!
Kosmo kibirėlis įrankiams tik 70 Lt. Kodas 57519
Šaukštas tik 33 Lt. Kodas 57522
Šluotelė plakimui tik 55 Lt. Kodas 57524
Mentelė vartymui tik 37 Lt. Kodas 57523
Žnyplės tik 33 Lt. Kodas 57525
Silikoninė mentelė tik 60 Lt. Kodas 57517
Norite sutaupyti, įsigykite rinkinius:
Rinkinys A: kibirėlis + šaukštas + žnyplės tik 114 Lt. vietoj 136 Lt.
Rinkinys B: mentelė vartymui + šluotelė plakimui tik 79 Lt. vietoj 92 Lt.
Rinkinys A+B: kibirėlis + šaukštas + žnyplės + mentelė vartymui + šluotelė plakimui tik 171 Lt "
O kaip ta samti is Cosmo gauti ???? palaukti dar ??pasirodys išpardavime, ar kaip??
Va,kiek karštų naujienų iš pat ryto
Pagaliau sulaukiau Perliukų formos tik bandžiau rasti kur tam mūsų internetiniame puslapyje parašyta ir neradau Turbūt dar nepabudau