Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Merginos, o gal kuri turit savo sandeliukuose zirkliu vistienai? Seniai jau noriu ir niekaip negaunu ax.gif
Atsakyti
O toj keptuvej, ka galima ruosti? Ta prasme ji kaip paprasta keptuve naudojama?
Atsakyti
Elvita, teisingai pastebėjai mirksiukas.gif šitas žirkles įmanoma gaut tik iš merginų sandėliukų, išpardavimuose seniau dar būdavo, bet dabar nea schmoll.gif aš jų ir labai norėčiau, lauksiu kol sandėlys pasipildys...

Betti, blynų tai jau neiškepsi schmoll.gif šiaip kiniečių maistui jos skirtos, ta prasme kept ant karštos ugnies ir trumpą laiką.... o kept viską, daržoves, žuvį, mėsą, troškinius daryt, vakar sakė, kad net moterys balandėlius orkaitėj kepa, tik dangtį metalinį deda, o kas neturi - silikoninį paklotėlį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 04 14, 21:39)
Sau pirkau Silit titano keramikos, tai gavau 3 metų garantiją, bet dar neteko išbandyti ar tikrai keičia.

tikrai pakeis mirksiukas.gif aš sau turiu Silit puodų ir ne vieną esu keitus... thumbup.gif puodai, tik kad kraštukai prasti, nors rašo, kad galima plauti indaplovėje, bet vis tiek kraštas prarūdyja verysad.gif doh.gif
nors šiaip man jų kainos ir kokybės santykis labai labai thumbup.gif blush2.gif
sorry už offtopic 4u.gif ax.gif
Atsakyti
su prarudijimu tai geras g.gif aš savo Berghofiukus jau kiek metu indaplovėj kankinu ir nerūdyja ax.gif o su keptuvės keitimu, tai mano galva gali keist jei yra gamyklinis brokas, bet jei aš nueisiu ir sakysiu, sorry, karbonadžiukų nebeiškepu - traukia juos prie dugno, tai mane durna palaikytu tongue.gif Aš tai jau nesiparinu, įpratau, kad tokia geresnė keptuvė pira -trejetų metų ir viskas, pasikeiti daugiau į naują... nieko amžino nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 15 balandžio 2009 - 09:10
QUOTE(davija @ 2009 04 15, 08:38)
Elvita, teisingai pastebėjai mirksiukas.gif šitas žirkles įmanoma gaut tik iš merginų sandėliukų, išpardavimuose seniau dar būdavo, bet dabar nea schmoll.gif aš jų ir labai norėčiau, lauksiu kol sandėlys pasipildys...

drinks_cheers.gif Kazi, kodel kataloge ju nera, jei tokios paklausios jos?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 14, 21:48)
Gal zinote, kada buna Santakos gimtadienis?

Gegužės 22 d., 17:30 Santakos šventinis gimtadienio susirinkimas Raudondvario pl. 150, „Pirmame Žingsnyje“. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 04 15, 10:20)
Gegužės 22 d., 17:30 Santakos šventinis gimtadienio susirinkimas Raudondvario pl. 150, „Pirmame Žingsnyje“.  mirksiukas.gif

friends.gif ACIU
Atsakyti
Merginos, si savaite 16?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 15, 14:26)
Merginos, si savaite 16?

Taip taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau nebeatsipaistau. Dekui
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 14, 19:09)

Eina sau, kaip gudriai, bet vistiek man ta puošyba aukštas pilotažas doh.gif , bet idėja tai liuksiška, ypač drugelis.
Panos, tai kaip su mokymais 04.25, dar neapsigalvojot į Vilnių varyti?
Atsakyti