Išbandžiau žirkles vištienai Eina sau, višta karposi kaip koks popierius ir lygiai, gražiai sukarpiau, mažiukais gabaliukais Tikrai rekomenduoju
QUOTE(kregzde @ 2009 04 14, 20:50)
Išbandžiau žirkles vištienai Eina sau, višta karposi kaip koks popierius ir lygiai, gražiai sukarpiau, mažiukais gabaliukais Tikrai rekomenduoju
O atidarytuva ar gavai
QUOTE(laurindre @ 2009 04 14, 19:52)
O atidarytuva ar gavai
Tik šiandien pranešimas atėjo, rytoj po darbo planuoju pasiimti Sakai ir nuo šio baldėt galima
QUOTE(kregzde @ 2009 04 14, 20:54)
Tik šiandien pranešimas atėjo, rytoj po darbo planuoju pasiimti Sakai ir nuo šio baldėt galima
Kazkaip ilgai, o dar skubus Nevertejo tada skubaus siusti
Nuo jo mano vyras baldielina
QUOTE(laurindre @ 2009 04 14, 20:05)
Kazkaip ilgai, o dar skubus Nevertejo tada skubaus siusti
Turbūt šeštadienį nespėjo, tai dabar tik. Nesuk galvos.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 14, 17:49)
Gal zinote, kada buna Santakos gimtadienis?
Kregzde, o vyną gėrei jau ar ne
aš ir baldielinu nuo atidarytuvo skarbonkėm
buvau susirinkime šian, tai 17 sav. 17 proc. nuolaida 507l puodui ir Wok keptuvei. Nežinau kaip čia prasisukus ir prisukus finansų tai keptuvei, nes aš labai labai jos noriu
aš ir baldielinu nuo atidarytuvo skarbonkėm
buvau susirinkime šian, tai 17 sav. 17 proc. nuolaida 507l puodui ir Wok keptuvei. Nežinau kaip čia prasisukus ir prisukus finansų tai keptuvei, nes aš labai labai jos noriu
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 21:51)
Bet kažin ar verta , ar ne geriau Woll firmos nusipirkti tą Wok keptuvę, juk TW ji tefloninė Ar aš klystu
QUOTE(Asese @ 2009 04 14, 21:55)
Bet kažin ar verta , ar ne geriau Woll firmos nusipirkti tą Wok keptuvę, juk TW ji tefloninė Ar aš klystu
Neklysti, vat už tai ir neperku nei troškintuvo, nei keptuvių iš TW, nes teflono nemėgstu
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 14, 22:24)
Musėt netilps 2 kg