Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Išbandžiau žirkles vištienai thumbup.gif Eina sau, višta karposi kaip koks popierius ir lygiai, gražiai sukarpiau, mažiukais gabaliukais thumbup.gif Tikrai rekomenduoju wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 14 balandžio 2009 - 19:50
QUOTE(kregzde @ 2009 04 14, 20:50)
Išbandžiau žirkles vištienai thumbup.gif  Eina sau, višta karposi kaip koks popierius ir lygiai, gražiai sukarpiau, mažiukais gabaliukais  thumbup.gif Tikrai rekomenduoju  wub.gif

user posted image

O atidarytuva ar gavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 14, 19:52)
O atidarytuva ar gavai g.gif

Tik šiandien pranešimas atėjo, rytoj po darbo planuoju pasiimti mirksiukas.gif Sakai ir nuo šio baldėt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 14 balandžio 2009 - 19:55
QUOTE(kregzde @ 2009 04 14, 20:54)
Tik šiandien pranešimas atėjo, rytoj po darbo planuoju pasiimti  mirksiukas.gif Sakai ir nuo šio baldėt galima  lotuliukas.gif

Kazkaip ilgai, o dar skubus g.gif Nevertejo tada skubaus siusti doh.gif
Nuo jo mano vyras baldielina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 14, 20:05)
Kazkaip ilgai, o dar skubus g.gif Nevertejo tada skubaus siusti doh.gif
Nuo jo mano vyras baldielina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turbūt šeštadienį nespėjo, tai dabar tik. Nesuk galvos.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 14, 17:49)

thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinote, kada buna Santakos gimtadienis?
Atsakyti
Kregzde, o vyną gėrei jau ar ne g.gif
aš ir baldielinu nuo atidarytuvo skarbonkėm drinks_cheers.gif

buvau susirinkime šian, tai 17 sav. 17 proc. nuolaida 507l puodui ir Wok keptuvei. Nežinau kaip čia prasisukus ir prisukus finansų tai keptuvei, nes aš labai labai jos noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 21:51)
buvau susirinkime šian, tai 17 sav. 17 proc. nuolaida 507l puodui ir Wok keptuvei. Nežinau kaip čia prasisukus ir prisukus finansų tai keptuvei, nes aš labai labai jos noriu blush2.gif

Bet kažin ar verta g.gif , ar ne geriau Woll firmos nusipirkti tą Wok keptuvę, juk TW ji tefloninė ax.gif Ar aš klystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 14, 21:55)
Bet kažin ar verta  g.gif , ar ne geriau Woll firmos nusipirkti tą Wok keptuvę, juk TW ji tefloninė  ax.gif  Ar aš klystu  rolleyes.gif

Neklysti, vat už tai ir neperku nei troškintuvo, nei keptuvių iš TW, nes teflono nemėgstu ax.gif
Atsakyti
user posted image

gal miltams gerai???ar tilps 2 kg??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 14, 22:24)
user posted image
gal miltams gerai???ar tilps 2 kg??? g.gif

Musėt netilps 2 kg g.gif
Atsakyti